αααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ αχαχαχα το χες δει πουλακι μου ε?
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχα χα
πνιγομαι
αχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ
Printable View
αααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ αχαχαχα το χες δει πουλακι μου ε?
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχα χα
πνιγομαι
αχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ
το δικο μου σκορδο παλι κλικ ειναι σκονη. ειχα βαρεθει να πεταω σκορδα οποτε το υιοθετησα!
λοιπον τα νεα απο τα μπισκοτα βρωμης: τα εκανα αλλά την πατησα. γιατι αντι κουακερ ειχα οπως ειπα μουσλι. το οποιο ειχε τις τριπλες θερμιδες απο το κουακερ. εβαλα και ενα αυγο για να πηξει καπως το μιγμα. βγηκαν 9 μπισκοτα ογκου περιπου τριπλου του πτι μπερ οποτε το ενα μου βγηκε 200 θερμιδες!
απο γευση τελεια ομως! το μουσλι ειχε και σταφιδες και διαφορα αλλα οποτε εγιναν και πολυ γλυκα! ειχα βαλει και κανελα και μοσχομυριζαν καθως τα εψηνα και εγιναν τελεια.
αφου τα εκανα καταλαβα οτι εκανα παπαρα παλι!!! γιατι ειχα πει οτι δεν θα μαγειρευω πολυ. βεβαια καλες οι δοκιμες αλλά με τα σωστα υλικα. αν εβαζα κανονικο κουακερ οκ. ομως τι εκανα τωρα? παχυντικα μπισκοτα. το παθημα ας μου γινει μαθημα. θεωρω οτι με κανονικο κουακερ το πολυ το καθε μπισκοτο να βγαινει 100 θερμιδες. 2 τετοια ειναι αρκετα για πρωινο. οποτε θα ξαναδοκιμασω μετα απο 2-3 βδομαδες για να τα πλασαρω για υγιεινο πρωινο στα παιδια. και για εμενα. προς το παρων τα τρωω εγω (πηρα ενα στη δουλεια) και ελπιζω να τα πεταξω και αυτα και το μουσλι που εμεινε. καλε τι απατη ειναι αυτη! πως την πατησα ετσι! εκτος αν το κουακερ δεν εχει τις θρμιδες που ειδα σε καποιο σαιτ. θα σας ενημερωσω συντομως! τουλαχιστον θα βοηθησει σε γεννητουρια ή οχι?
τωρα απο την αποψη φαγητου! εχθες ειχε το μενου τσιπουρα ψητη για μεσημερι. απογευματινο 1 σουβλακι (ναι εγω η καλη μαμα μαζι με τις τσιπουρες εβαλα και καναδυο σουβλακια στη σχαρα για τον μικρο!!!) και 1/3 τσιπουρα. οχι μαζι! τουλαχιστον κρατηθηκαμε απο τα διαφορα αλλα μεχρι που εκανα τα μπισκοτα! εδω θελω ξυλο.
συμπερασμα. εχθες διπλο ξυλο! ενα για τα σουβλακια και ενα για τα μπισκοτα! αλλά η αληθεια ειναι οτι τα περιμενα μισες θερμιδες και την πατησα!
σημερα εχει το μενου μπριζολα απαχη χοιρινη στη σχαρα και σαλατα αντε και τζατζικι για μεσημερι και για βραδυ βλεπουμε!
αντε φιλακια!
BARB μου το κουάκερ είναι η γνωστή βρώμη με τον κύριο με το καπέλο?το ίδιο δεν είναι με το μούσλι?
ουφ μπερδεύτηκα..:puzzled:
γιατί έχω σπίτι πολύ,μία σακούλα και εκτός από πρωινό με γάλα και μήλο που βάζω μέσα και το κάνω αφράτη σουπίτσα στυλ, δεν ξέρω τί άλλο να το κάνω :bouncing:
herts μου σχετικη πολυ δεν ειμαι, προσπαθω να καταλαβω κι εγω. απο οτι εχω καταλαβει κουακερ και βρωμη ειναι το ιδιο. ο κυριος με το καπελο. οπως το λες.Quote:
Originally posted by herts
BARB μου το κουάκερ είναι η γνωστή βρώμη με τον κύριο με το καπέλο?το ίδιο δεν είναι με το μούσλι?
ουφ μπερδεύτηκα..:puzzled:
γιατί έχω σπίτι πολύ,μία σακούλα και εκτός από πρωινό με γάλα και μήλο που βάζω μέσα και το κάνω αφράτη σουπίτσα στυλ, δεν ξέρω τί άλλο να το κάνω :bouncing:
στο μουσλι τωρα, παιρνουν τον καπελωμενο, τον τιγκαρουν με ζαχαρη, αποξηραμενα φρουτα, κοματια σοκολατας, εχει και αρκετα λιπαρα και ετσι οι θερμιδες του απογειωνονται στο τριπλο. τουλαχιστον αυτο που ειχα στο σπιτι.
θα σου προτεινα να δοκιμασεις τα μπισκοτακια. ουσιαστικα γινονται κατι σαν μπαρες δημητριακων. το αυγο να το προσθεσεις αλλιως δεν ενωνονται στο ψησιμο τα υλικα. πριν το ψησιμο δεν ενωνονται ουτως ή αλλως γιατι τα κουακερ ειναι μεγαλα κομματια. (τουλαχιστον ηταν το δικο μου!!!)
βρωμη=κουακερ οντως
πως τα καταφερες βρε τρελη να φτιαξεις σπιτικα κουλουρακια με 200 θερμιδες το καθενα? :shocked2:
χαχαχαχαχααχαχχα
ελα την επομενη φορα θα πετυχουν ομως
ok..θα τα φτιάξω και τα βάλω και αυγουλάκι...να βάλω ένα ολόκληρο και κανένα ασπράδι?
άσχετο αλλα πεινάω...:dork:χαχαχα
εγω μολις χτυπησα το γιαουρτακι μου. στραγγιστο 10% αλλά θεϊκη γευση!
ενα αυγο εμενα ηταν αρκετο. αντε πες μας οταν τα κανεις!
ευχαριστώ barb μου..όταν τα φτιάξω σε ενημερώνω :)
Για τη βρώμη. Έχω βρει μια πιο οικονομική και υγιεινή λύση. Αγοράζω από μαγαζια με βιολογικά μια τεράστια σακούλα με κανονική βρωμη. Όλο το σποράκι δλδ. Το βραζω και το τρωω το πρωι με μελι και φρουτα.
Κανει κάπου 2-3 ευρω και με βγάζει κανένα 5άμηνο.
ματς
μπραβο Δαναη. θα δοκιμασω κι εγω
herts, τελικα οι θερμιδες της βρωμης ειναι πολλες. δεν μου εφταιγε το μουσλι! προφανως κατι θερμιδες που ειχα δει θα ηταν για βρασμενη βρωμη! την πατησα κι εγω.
οποτε ανακεφαλαιωνω. καλη η συνταγη για τα κουλουρακια. τα βλεπουμε σαν μπαρα δημητριακων. χορταινει τρελα και το μπισκοτο (αν κανετε τη συνταγη μου και βγαλετε 9 μπισκοτα) εχει περι τις 200 θερμιδες. αλλά τρως ενα (εφαγα μολις ενα) και πινεις και κανα λιτρο νερο απο πανω γιατι φουσκωνει η βρωμη στο στομαχι και τουμπανιαζεις! κατι ειναι και αυτο. το μεγεθος απο τα μπισκοτα μου ειναι περιπου μια παλαμη. Γευση πολυ καλη. ανοιξα το σακουλακι και μοσχολυρισε κανελα! και βοηθαει σε γεννητουρια!
καλα εγω για αλλο μπηκα! να πω τον πονο μου. ο καλος μου που δε τουα ρεσε η ιδεα της φακης εκανε επισκεψη σε ψητοπωλειο! με πηραν περιχαρη τα παιδια να μου πουνε τι δεν εφερε! ε, δεν εφερε κοτοπουλο! οτι αλλο ειχε το μαγαζι το εφερε. και τηγανητες πατατες! ε, τωρα μαλωνεις ή δεν μαλωνεις? εγω φταιω?
Γγια την ακρίβεια Barb μου το μείγμα είναι κάπου 1710 θερμίδες...
αλλά εάν τρώως 1 μπισκότο είναι πολυ υγιεινό!!!:cul:
εγω μολις το εβγαλα 1680!!Quote:
Originally posted by herts
Γγια την ακρίβεια Barb μου το μείγμα είναι κάπου 1710 θερμίδες...
αλλά εάν τρώως 1 μπισκότο είναι πολυ υγιεινό!!!:cul:
χαχαχα οκ να πούμε 1690 να είμαστε μέσα?:smilegrin:
καλημερα απο το σπιτι σημερα! σημερα το μενου μας εχει πρωινο τυροπιτα, μεσημεριανο χαμπουγκερ και βραδυνο ιδιαιτερα light. ελπιζω να μη ξεπερασουμε τις θερμιδες που μετραμε! δεν εχει ντελιβερυ σημερα αλλά θα γινω εγω η κακια του σπιτιου. πιστευω οτι αν πεσουμε με τα μουτρα στην υγιεινη διατροφη θα μας γυρισει αναποδα. οποτε κοιταζω να κραταω ισορροπια. παν μετρον αριστον!!
και επισης θελω να φαω salad bar. μη κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου!!