εξακολουθω να το βρισκω απαραδεκτο και ελλαδιστανιστικο.Quote:
Originally posted by Constance
Το μονο που με πειραξε ειναι οτι μου ειπε πως μπορω να τα βγαλω περα μονη μου.Αν καποιος σου λεει οτι δε μπορει δε νιωθει καλα και θελει ψυχαναλυτη πρεπει να του πεις οκ εγω δε μπορω να το παρεχω, πηγαινε σε ιδιωτη.Εκεινη προσπαθουσε να μου πει οτι το μονο που χρειαζομαι ειναι ψυχιατρο να μου γραψει φαρμακα αυπνιας.Προφανως θεωρησε οτι ολα τα αλλα που της ειπα δεν ειναι τοσο σοβαρα οσο αλλα περιστατικα που περνουν εκει.Το κακο ειναι οτι με ενα τηλεφωνημα δε μπορουσα να της πω τα παντα ουτε ενιωθα ανετα να μιλησω σε μια κοπελα της γραμματειας για τα παντα.Πχ δε της ειπα πως εχω διατροφικη διαταραχη.Προσπαθουσε να μου κανει μια τηλεφωνικη ψυχαναλυση για να δει κατα ποσο θα σπαταλησω το χρονο τους αδικα ή οχι.Της ειπα πχ στην αρχη "εχασα το μπαμπα μου προσφατα." και ειπε "οταν λετε προσφατα;" "Τον Ιουνιο" "Α!" μου κανει λες και αμφισβητησε στην αρχη οτι ειναι και τοσο προσφατο το γεγονος.
θα πρεπε να ξερουν οτι καποιος στο τηλ δε θα κατσει να πει ποσο πραγματικα σκατα ειναι. ακομα και στις συνεδριες παιρνει καιρο για να ανοιχτεις πραγματικα.
αυτη στο τηλ απο πού κι ως πού παει να κανει διαγνωση?
κομπογιαννιτικο για αλλη μια φορα.
επρεπε να πεις οτι εχεις κανει 5-6 αποπειρες να κρεμαστεις για να δικαιουσαι συνεδριες?
τεσπα, μπορει και να τη γλιτωσες. αμα την εχουν δει ψυχολογοι τηλεφωνικως, φαντασου να εφτανες μεχρι τις συνεδριες τι μπορει να προεκυπτε.
οποτε βλεπουμε τη θετικη πλευρα! τη γλιτωσες :smilegrin: