Quote:
Originally posted by bouliana
κορίτσια πολύ ενδιαφέρον το τόπικ κ οι συζητήσεις σας.
θέλω την γνώμη σας γιατί δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας(που λέει κ το άσμα) αλλά η αυτές οι βδομάδες που κόλλησα με κατάστρεψαν συναισθηματικά κ σωματικά.
λοιπόν έχουμε κ λέμε.ξεκινάω δίαιτα τρώγωντας από 1500-1600 θερμίδες καμιά φορά κ με 1450 κατά μέσο όρο την εβδομάδα κ άρχισα να χάνω 1 με μισό κιλό την εβδομάδα.μόλις έχασα τα 2 κιλά του καλοκαιριού κ 1,5 κιλό μπόνους η ζυγαριά κόλλησε επί τρεις εβδομάδες με μισό κιλό πάνω ,μετά στα ίδια ,μετά πάλι πάνω μετά επιστροφή πάλι κάτω κτλ κτλ αλλά ποτέ κάτω από τα 3,5 κιλά.ε λοιπόν λέω πρέπει να μειώσω τις θερμίδες μάλλον αλλιώς δεν γίνεται.κ λέω άντε να πάω στις 1350 .μόλις το είπα αυτό αυτή η εβδομάδα ήταν ένα δράμα έτρωγα κ δεν σταματούσα,κ τελικά σήμερα είμαι 1,5 κιλό πάνω.αααααααααααχ!αυτά
να πω οτι έχω πολυκυστικές κ οτι αν υποθέσουμε οτι ο κύκλος μιας γυναίκας είναι μαξ 30 μέρες(εγώ δεν έχω κύκλο η περίοδος μου έρχεται πάντα με φάρμακο)τότε οι τρεις εβδομάδες που ήμουν στάσιμη κ πάλευα με λιγούρες ήταν για την περίοδό μου 3 εβδομάδες καθυστέρησης δεν ξέρω αν είναι παράλογο η χαζό αυτό που λέω αλλά έκανα αυτή την παρατήρηση
επίσης τις τρεις εβδομάδες αυτές ξεκίνησα τα λαιτ προιόντα κ η μαμά μου λέει οτι αυτό φταίει που με έπιαναν λιγούρες γιατί μπορεί να μην έχουν λιπαρά κ καλά αλλά δεν χορταίνεις κ σου ανοίγει η όρεξη,μπορεί όχι εκείνη την στιγμή αλλά αργότερα.
αν κ δεν εχω πολυκιστκες να σου πω οτι τα "συμπτωματα" που εχεις τα εχω σχεδον...μονιμως.
Quote:
Originally posted by Cherie
Αν συνεχίσεις κανονικά τη διατροφή σου και είσαι χαμηλότερα από τις θερμίδες συντήρησης δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις ''πραγματικά'' κιλά!μία κατακράτηση θα γίνεται σίγουρα την περίοδο της καθυστέρησης άλλα όταν θα αδιαθετήσεις θα φύγει μόνη της.Το ξέρω πόσο άσχημο είναι να κάνεις δίαιτα και να μην κουνιέται η ζυγαριά,άλλα δεν γίνεται να μην έχεις αποτέλεσμα!απλά θα έρχεται πιο ''μαζεμένο''!ʼργησα πολύ να το συνηδητοποιήσω αυτό και ήταν ένας από τους λόγους που ξεσπούσα σε υπερφαγικά επεισόδεια.Την μία αιτία έχω καταφέρει να την κοντρολάρω,τις άλλες όχι ακόμα...άλλα όλα θα έρθουν σιγά σιγά...τώρα διανύω την καλή μου περίοδο:wink1:
Μόνο σε παρακαλώ,μην απογοητευτείς γιατί είναι κρίμα να πάει άδικα η προσπάθειά σου.Όχι τίποτα άλλο,αλλά σκέψου ότι μετά θα γυρίσεις πάλι στην αρχή.Αν καταφέρεις να αποφύγεις και για λίγο καιρό τη ζυγαριά θα ήταν ότι καλύτερο,αν και ξέρω ότι και αυτή η συνήθεια δύσκολα κόβεται η άτιμη..!
σωστη!!! :thumbup: