Originally posted by lessing
Quote:
Originally posted by click
συμφωνω.
αλλο ηταν το point μου.
λοιπον, για αρχη, δε βλεπω κανεναν να τρωει ΜΟΝΟ οταν πραγματικα πειναει. Δηλαδη ουτε αυτους που δεν εχουν καποια διατροφικη διαταραχη.
Δευτερον, οταν μιας πιανει πληξη ή μοναξια, καταπιεση κλπ και μας μπαινει η σκατοιδεα να φαμε για να αισθανθουμε μια στιγμη ειρηνης? απολαυσης?
ειναι καλο να το καταπνιγουμε?
δηλαδη μεσα στην ηδη υπαρχουσα πιεση, να προσθετουμε κι αλλη?
ή μηπως αυτος ο στοχος ειναι καταδικασμενος να αποτυχει?
δεν ξερω, αναρωτιεμαι μηπως δεν κοιταμε στο σωστο δρομο?!
ΚΛΙΚ μου οπως σωστα ειπες ουτε αυτοι που δεν εχουν ΔΠΤ ειναι παντα στο να μη τσιμπανε.Π.χ.η ψυχολογος Μπεκ που εχει γραψει το βιβλιο η ψυχολογια της διαιτας ενω λεει μεσα να μην τρωμε ποτε ορθιοι παρακατω ομολογει οτι ενω μαγειρευει τσιμπολογα ορθια λεγοντας για τον εαυτο της..''κανεις δεν ειναι τελειος''.
Οποτε νομιζω αυτο που ρωτας θα μπορουσε να απαντηθει οτι εφοσον καποιος προσεχει οταν ψιλοτρωει χωρις να πειναει κ δεν τρωει τον αμπακο αλλα κανα φρουτο η καροτο η γιαουρτι ας το φαει το ρημαδι γιατι αρκετα εχουμε μη κολησουμε και σε αυτο.Εξ αλλου διαταραχη ειναι οταν τρως χωρις να πεινας μεγαλες και παχυντικες ποσοτητες χωρις συνειδητοποιηση.Αλλιως ολος ο πλανητης θα ηταν διαταραγμενος.Αν δεν καταλαβα καλα αυτο που σε προβληματιζει πες μου.Παντως νομιζω οτι για να χανεις κιλα προσεχεις τι τρως ακομα και αν το κανεις χωρις να πεινας οπω ς λες.Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν ειναι τελειος