Quote:
Originally posted by lenapapa
Αχ βρε κορίτσια, κάπως έτσι κι εγώ, που έχω δύο σώματα σε ένα! Δηλαδή αδύνατο κορμό με μικρό στήθος και 2 νούμερα μεγαλύτερο σώμα κάτω από την μέση. Βλέπω την μικρή μου μέση και μου αρέσει, βλέπω τον πεταχτό πισινό και σκέφτομαι ότι αρέσει (!), βλέπω το στήθος και σφίγγομαι, βλέπω τα μπούτια με την πλούσια κυτταρίτιδα τους εκνευρίζομαι και ντύνομαι...
Οι άλλοι μου λένε ότι δεν εχω ψωμακια αλλα μεγάλο πισινό, εγώ βλέπω τις φραντζόλες (κατι που επιβεβαιωνουν τα παντελονια και οι φουστες που τσιτωνουν εκει) και σκεφτομαι οτι εχω πισινο με χαρακτηρα! Τόσα χρόνια μου πήρε να συμφιλιωθω με τον ογκο του και το οτι παντα θα ειναι μεγαλυτερος απο τα υπολοιπα λογω κληρονομικης κατασκευής, δεν θα μου το χαλάσουν τωρα!!!:starhit:
Έτσι είμαι και εγώ ... κώλος και μπούτια... αισθάνομαι πρισμένη.... Έχω ανύπαρκτο στήθος (όταν αδυνατίζω γίνεται ένα σακουλάκι που κρέμμεται) κοκκαλιασμένο στέρνο και χέρια ... και μου έχει μείνει κοιλίτσα από την εγκυμοσύνη (παλιά ήμουνα εντελώς πλάκα). Εντελώς άνισση κατανομή σώματος ... πολλές φορές έχω σκεφτεί την λιπαναρρόφηση αλλά είναι όλο το πόδι μου παχύ. Τα σιχαίνομαι τα πόδια μου όταν παχαίνω. Είναι πλαδαρά και γεμάτα κυταρίτιδα και πρισμένα. Πάντα κοιτάω τα αδύνατα πόδια των άλλων γυναικών που φοράνε τζιν και ζηλεύω.... Αυτά βλέπω στον καθρέφτη!!!