Quote:
Originally posted by forty
Στα πολλα κιλα ετσι γινεται,παντα υπαρχει προβλημα ομως οταν για παραδειγμα παντρευεσε κανεις παιδια και μενουν τα κιλα της εγκυμοσυνης που δεν χανονται ευκολα αντιθετα περνεις κ'αλλα,αυτο δεν ειναι ακριβως προβλημα αλλα η αλλαγη της ζωης και πολλα αλλα.Το ιδιο οταν κοβουμε το τσιγαρο,οταν σταματαμε τον αθλητισμο.Ξερω πολλες κοπελες που ετσι εβαλαν κιλα αποτομα και δεν θα ελεγα οτι ειχαν καποιο προβλημα αλλα δεν ηξεραν τι να κανουν οταν εγινε μια μεγαλη αλλαγη στον οργανισμο τους οπως αυτα που εγραψα παραπανω,εκει μια φιλη δεν πρεπει να σε στηριξει οταν εσυ συνεχιζεις να βλεπεις το σωμα σου αδυνατο οπως το εβλεπες πριν?Καμμια φορα επειδη για χρονια εχουμε συνηθησει να ειμαστε καπως,δεν ειναι ευκολο να καταλαβουμε αμεσως οτι παχυναμε,το ιδιο και οταν αδυνατιζουμε,εγω παντως τα εχω παθει και τα ιδιο,μου πηρε μηνες μετα την αλλαγη για να συνηθισω το σωμα μου
Να τα παρουμε ενα ενα... Επειδη δουλευω σε αυτο το χωρο και εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη σε οτι αφορα τον αριθμο των ανθρωπων που βλεπω.. Οι περισσοτερες γυναικες που εχω συναντησει εγω τα κιλα τα παιρνουν στον θηλασμο και οχι στην εγκυμοσυνη.. Εκει εχει να κανει και με ορμονολογικους παραγοντες οπως και συναισθηματικους αλλα να μην αναλυσουμε αυτο το θεμα.. Σε οτι αφορα το καπνισμα σαν επαγγελματιας μπορω να σου πω οτι μπορει να δικαιολογισει 3-5 κιλα.. Παραπανω παμε σε αλλους παραγοντες..Και για τον αθλητισμο ειναι μια αλαγη στη δραστηριοτητα..Γτ οταν παει καποιος προσπαθησει να επανελθει στο βαρος του να αλλαξει την τροφη κι οχι αντιστοιχα τη δραστηριοτητα του??