Quote:
Originally posted by smart
νιωθω τη ναναγκη να υπερασπιστω το χριστινακι, διοτι αφου εξηγησε τι εννουσε ειναι κριμα να υπαρχουν σκιες..
οχι οτι δεν καταλαβαινω τα παιδια που ειτε εχουν κανει εγχειρησεις, ειτε προκειται να κανουν... αλλα εχω την αισθηση οτι αυτα που εγραψε ηταν του στιλ "εχουμε αντεξει-αντεχουμε τοσα κλ τοσα , δε θα μας βαλει αυτο κατω, ειμαστε power κ τσακαλια!!!" ;)
επειδη εγω μιλαω κατ αυτον τον τροπο οταν προσπαθω να παρω κ να δωσω κουραγιο σε δυσκολες στιγμες, μπορω να αντιληφθω οτι ισως κ η χριστινα μιλουσε μ αυτον τον τροπο :)
χριστινα, συμφωνω με τα κοριτσια για τη σουπα .
τοσα κιλα που εχασες, πώς τα εχασες αληθεια?
οσο για τη/-ον διαιτολογο κ το θυροειδη, το μονο που μπορω να σκεφτω κ να εχεις ισως καποια σχεση ειναι οτι εδινε Τ4 χωρις να υπαρχει προβλημα, μονο κ μονο για πιο γρηγορη απωλεια (κυκλοφορει κ αυτη η... μαγκια)
αφου καταπιεζεσαι με διαιτολογο εγω θα σου προτεινα να βρεις καποιον να σου επισημανει καποιες βασικες αρχες κ να τον βλεπεις αραια κ που-πχ μια φορα το μηνα, για επαναπροσδιοριμο, αποριες, κλπ.
αυτα , οπως κ ολοι οι αλλοι εδω, απο ενδιαφερον :)
αν παρ όλα αυτα επιμενεις στην επιλογη σου, εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια παλι κ εμεις εδω ειμαστε :)
γεια σου σμαρτ!!!