Originally posted by polinaki1983
Quote:
Originally posted by smart
πωλινακι, κατα ενα μερος συμφωνω με ολα τα παραπανω... απο την αλλη, οταν εισαι ο αμεσα εμπλεκομενος, ό,τι κ να σου πουν οι αλλοι ξερω οτι φανταζει βουνο.
βασικα θα προτεινα και παλι να επικεντρωθεις στο στοχο σου.
καταλαβαινω οτι σε πιανει το παραπονο που δε σε στηριζει κ δε σε σεβεται κ οταν αγαπας εναν ανθρωπο ξερω οτι ειναι δυσκολο να μη σε επηρεασουν αυτα που σου λεει κ ο τροπος που σου φερεται.
επειδη ομως αυτη τη στιγμη καποια πραγματα ειναι δυσκολο να τα αλλαξεις.. εστιασε σε αυτα που ειναι στο χερι σου.
για παραδειγμα, ΕΣΥ πιστευεις πως θα τα καταφερεις?
ή η γνωμη των αλλων σε τρομαζει τοσο γιατι ειναι κ ενας δικος σου ενδομυχος φοβος?
αν ειναι ετσι, προσπαθησε να τον συζητησεις με καποιον που εμπιστευεσαι. πχ την ξαδερφη σου :) η κ εδω στο φορουμ.
και-ΑΝ ειναι ετσι- ειναι καλυτερα να παραδεχτεις στον εαυτο σου το φοβο σου κ να ζητησεις βοηθεια για να τον ξεπερασεις κ να πιστεψεις σε σενα, χωρις να προσπαθεις συνεχεια να εισαι σε αμυνα.
αν δεν ειναι ετσι, σορι ,λεω κ καμια μ@λ@κία να περνάει η ωρα :p :bigsmile:
κουραγιο ευχομαι :)
φιλακια:love:
Δυστυχώς η γνώμη των άλλων με τρομάζει, επιδή έχω κάνει κιάλλες προσπάθειες που πήγαν χαμένες.....έχω κάνει το δακτυλίδι, έχω κάνει άπειρες δίαιτες.... τίποτα.... τώρα πάω για μανίκι και με φοβίζει το τί θα γίνει αν τελικά ουτε αυτό με βοηθήσει..... δεν ξέρω, μου μπαίνουν πολλά στο μυαλό....
η ξαδέλφη μου τα ξέρει, αλλά δεν μπορεί να με βοηθήσει... έχει και η ίδια πρόβλημα ανορεξίας, δεν ξέρει πως να με βοηθήσει... και την καταλαβαίνω απόλυτα.... Βοήθεια έχω ζητήσει πολλές φορές από δικά μου άτομα, και ανταπόκριση καμιά.
Δυστυχώς επαγγελματική βοήθεια δεν μπορώ να ζητήσω... δεν έχω οικονομική ευχέρεια.....
Το μόνο που μου έχει μείνει είναι αυτό το φόρουμ... ακόμα κιόταν διαβάζω για άλλους αυτό με βοηθάει..... όμως πρέπει πραγματικά να βρώ την δύναμη για μένα.....
Ελπίζω πως τις 4-5 μέρες που θα είμαι μόνη μου στο νοσοκομείο, να πάρω ξανά την δύναμή μου πίσω.....