Ava αν δεν εβλεπα ποιος εγραψε το παραπανω post θα ορκιζομουνα οτι το εγραψα εγω και δεν το θυμαμαι..
Δεν ξερω αν ειναι λαθος η επιλογη του ατομου,εφοσον εγω σ αυτο ειμαι απο αυστηρη εως κομπογιανιτισσα...:tumble:
Ενα μικρο αλλα σημαντικο για μενα δειγμα να εχω απο καποιον που δεν μου αρεσει το καταλαβαινω και σταματαω τα ραντεβου πριν ακομα ξεκιησει κατι..Γιατι ετσι πιστευω οτι θα προστατεψω τον εαυτο μου.αλλα και γεικα ειμαι ανθρωπος που οτι μ αγαπαει το λατρευω και οτι με σκοτωνει το σκοτωνω.οποτε οτι μ σπαει τα νευρα η με στεναχωρει το απορριπτω.
Οποτε δεν θεωρω οτι ειναι λαθος η επιλογη του ατομου.εχει συμβει βεβαια.αλλα τισ περισσοτερες φορες,εμφανιζονται ολοι τελειοι και μετα κανουν κατι και διαλυονται τα παντα..απλα εγω εχω την ψευδαισθηση οτι επειδη εγω ειμαι ο εαυτος μου κ ειλικρινης ετσι ειναι κ ο αλλος.οποτε δεν εχω τπτ να φοβαμαι.Μεχρι που μου καταριπτονται ολα και μετα ναι λεω τι εκανα λαθος?και το μονο που μενει να κατηγορησω τον εαυτο μου ειναι η ειλικρινια μου..δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παραδεχτω το λαθος μου .ισα ισα θα χαιρομουνα γτ ειχα θα ειχα βρει λυση στο προβλημα μου.στις ΣΧΕΣΕΙΣ
Παρ' ολα αυτα πιστευω οτι ειναι θεμα τυχης.Ξερω κ εγω κ εσυ AVA οτι αν το προβλημα μασ ηταν να ειμαστε με καποιον,να εχουμε σχεση θα ηταν πανευκολο να το λυσουμε.ποσες φιλες μασ βλεπουμε που αλλαζουν γκομενους συνεχεια και ειναι με ολους καλα.Δεν ειμαστε ολοι ανθρωποι το ιδιο ,ουτε συμβιβαζομαστε σε πραγματα που δεν μασ αρεσουν ολοι και anyway τουλαχιστον εγω δεν λεω απ το τιποτα καλο ειναι κ αυτο.ουτε τον πριγκηπα βεβαια.καποιον να μ αρεσει και να εχει καλες προθεσεις.να μην ξυπνησε και να ειπε ποιανης θα σπασω τα νευρα .απλα