Quote:
Originally posted by bigWildrose
Καλησπέρα σας!!!! Είναι το τρίτο μου σχόλιο σε συζητήσεις, είμαι καινούρια.. και μάλιστα αυτή την ερώτηση έκανα σε μία άλλη δημοσίευση....
Είμαι 160 κιλά και δεν θέλω να φτάσω σε σημείο χειρουργείου, θέλω να τα καταφέρω μόνη μου. Τον Ιανουάριο 2010 είχα ξεκινήσει διατροφή, έβλεπα διαφορά και τον Μάιο έμαθα ότι ένα πολύ πολύ πολύ αγαπημένο μου, λατρεμένο μου άτομο έχει καρκίνο και από τότε παλεύω μαζί του για να νικήσουμε τον καρκίνο και έχω αφήσει εμένα στην άκρη, αλλά σκέφτηκα αυτές τις μέρες ότι μπορώ να τα κάνω και τα δύο μαζί. Να πηγαίνω για χημειοθεραπεία μαζί με το άτομο, και όσο αυτό θα παλεύει τον καρκίνο του να παλεύω κι εγώ τον "δικό μου καρκίνο"....
Οπότε σκέφτομαι να κόψω τα γλυκά... πού είναι η καταστροφή μου... τουλάχιστον αρχικά σταδιακά και όχι μαχαίρι.... τώρα αν θα τα καταφέρω αυτή την στιγμή, ή θα μου πάρει λίγος χρόνος δεν ξέρω... αλλά αυτή την φορά είμαι πεπεισμένη ότι θα τα καταφέρω!!!
πάντως από'σας διάβασα για την κοπέλα με τα 198 κιλά που με διατροφή και περπάτημα έπεσε στα 165 χωρίς χειρουργείο και θαυμάζω την δύναμη της!!!!!! μου έδωσε και'μένα δύναμη!!!!!
ευχαριστώ και όλους σας και τον δημιουργό αυτού του φόρουμ γιατί δεν νιώθω μόνη, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό!!!!! :)
Μπραβο σου για την αποφαση!Αν νοιωθεις οτι μπορεις κ εισαι πεπεισμενη ετσι θα γινει!Η αρχη με τα γλυκα ηδη ειναι πολυ θετικη!!:thumbup: