Αν καταλαβαινα δε θα σε ρωτουσα.. Μπορεις να το εξηγησεις?
Printable View
Αν καταλαβαινα δε θα σε ρωτουσα.. Μπορεις να το εξηγησεις?
Καταντια ειναι να χαρακτηριζεις αδιεξοδικο καποιον που αισθανεται οτι δεν εχει να προσθεσει κατι σε αυτα που λεγονται..Καταντια ειναι να συμμετασχει σε κατι που γινεται με ενα τροπο που δεν τον εκφραζει..Επειδη δεν μπορω να μιλησω για τους αλλους 549, θα σου πω οτι αν κοιτουσα απο την κλειδαροτρυπα δε θα εγραφα αυτη τη στιγμη..
Το χειροκροτημα ηταν ειρωνικο και μαλλον σου διεφυγε η προθεση..Ηταν αποδοκιμασια οχι για οσα γραφονται αλλα για τον τροπο..ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και ειναι κριμα να τσακωνομαστε..
Quote:
Originally posted by PowerGirl
απο τη στιγμη που δεν υπαρχει συντονισμος της ομαδας αλληλοβοηθειας... γινονται κ παρατραγουδα! λογικο μου φαινεται! ο καθενας ταμπουρομενος πισω απο την ανωνυμια του βγαζει ολη τη παθολογια του χωρις καμια ελπιδα αναρρωσης!!!! μα καμια!!!
εχεις κ κατι κρισεις αυτογνωσιας ωρες ωρες....
Εδω θα συμφωνησω απολυτα!!!! Ειδικα σε οτι εχει να κανει με το συντονισμο των ανθρωπων..Οσο για την αναρρωση, εγω ειμαι λιγο πιο αισιοδοξος και βλεπω την ελπιδα σε ολους..Δεν ειχα καμια προθεση να μαλωσω μαζι σου η με καποιον αλλο και ηδη νιωθω ασχημα που το θεμα εχει ξεφυγει απο το αρχικο ποστ.. Ας θεωρηθει ληξαν και ας γυρισει στη διαιτα που ενεργοποιει το μεταβολισμο
ναι ε?Quote:
Originally posted by PowerGirl
smart (?) Εσένα λυπαμαι που δεν ξερεις τι σου γινεται !
εγω παντως θα ξαναπω οτι ουτε παρατηρω χωρις να μιλαω, ουτε χρειαζεται να αλλαξω ονομα για να μπω στο φορουμ...
αν ειχες διαφορετικη αποψη ΕΣΥ για μενα, θα ανησυχουσα, πιστεψε με...
Βρε παιδια!!!! Ολο αυτό το θέμα έγινε για το ότι ζήτησαν οι γονεις μαντζούνια για να γιατρέψουν το παιδί τους?
Θα σας πω και εγώ κάτι λοιπόν περί του θέματος. όπως πολλοί θα γνωρίζετε το μωρό μου γεννήθηκε 30 βδομάδων και έμεινε στην εντατική νεογνών 40 ολόκληρες μέρες παίρνοντας καθημερινά υπερβολικές δόσεις από διάφορα φάρμακα, αντιβιώσεις, κτλ κτλ. Μέχρι που δήθεν έγινε καλά μετά από όλα του χοριγήθηκαν ενδοφλέβεια αλλά και εισπνεόμενα και μου τον έδωσαν να τον παω σπίτι. από την πρώτη μέρα κιόλας ξεκίνησε να μαβρίζει στα ξαφνικά. και κατάφερνα να τον συνεφέρω ευτυχώς. στην αρχή ήταν μια φορα την μερα, μετα 2 και πάει λέγοντας, και οι γιατροί του δημόσιου νοσοκομείου μου έλεγαν πως είναι φυσιολογικό και αφού τον συνεφέρνω είναι οκ. όσπου στις 2 βδομάδες που είμασταν σπίτι, το πάθαινε 10-15 φορές την μέρα, και την τελευταία φορα χρειάστηκε να τον δαγκώσω πολύ δυνατά στο μάγουλο για να συνέλθει. και τότε πήγαμε και πάλι στο νοσοκομείο, και απέτησα να γινει εισαγωγή για να βρουν τί έχει το μωρό. Εν το μεταξύ μια γνωστή της μαμάς μου που ήξερε τί έγινε με το μωρό, μας συνέστησε κάτι "ματζούνια" όπως τα αναφέρατε, να του κάνουμε για να γίνει καλά. στην αρχή δύστασα, αλλά αφού είχαμε είδη μείνει μέσα στο νοσοκομείο μια βδομάδα και δεν είχαν βρει καν τι συμβαίνει στο μωρό και τα επεισόδια χειροτέρευαν, άρχισα και εγώ να του κάνω ότι μας είχε πει εκείνη η γυναίκα. Κάτσαμε 3μισι βδομάδες στο νοσοκομείο συνολικά, και δεν βρήσκαν τί έχει το μωρό. και ούτε καν θεραπεία μας είχε δοθεί αφού δεν ξέραν τί έχει. όσο όμως εγώ έκανα αυτό που μου είχαν συστήσει, και ενώ είχα ενημερώσει τον γιατρό που παρακολουθούσε το μωρό για το τί κάνω αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν μια θεραπεία, το μωρό άρχισε να καλυτερεύει με αποτέλεσμα τις τελευταίες 4 μέρες που είμασταν μέσα να μην έχει ούτε ένα περιστατικό. και συμειωταίον ότι ενώ μας είχαν πει πως το μωρό θα αρρωσταίνει πολύ συχνά, για πρώτη φορά αρρώστησε όταν ήταν 14 μηνών. Γιαυτό λοιπόν ας μην κατηγορούμε κανέναν για τις επιλογές που κάνει. Αν άφηνα το μωρό μου στο έλεος των γιατρών χωρίς να κάνω τίποτα όλες εκείνες τις μέρες, μου το είπε με βεβαιότητα ο παιδονευρολόγος ότι το μωρό θα έμενε προβληματικό από μη οξυγόνωση του εγκεφάλου σε κάπιο από τα επεισόδιά του.
Power girl εχεις ξεφυγει και εισαι εν θερμω.Πολινακι απιστευτη μαρτυρια!!Ναι ειναι γνωστο οτι οι γιατροι πολλες φορες ξεφευγουν με την αλλογιστη χρηση φαρμακων.Αυτο κανει δικαιολογημενα πολλους ανθρωπους να ψαχνουν ενναλακτικες μεθοδους ιατρικης ηπιοτερες κ με λιγωτερες παρενεργειες.Φυσικα κ στην κλασικη ιατρικοι υπαρχουν κ καλοι κ υπεροχοι επιστημονες κ εκμεταλευτες οπως παντου.Το να απορριπτεις ομως ενα κλαδο οπως η ομοιοπαθητικη που διδασκεται στο πανεπιστημιο στην Αγγλια κ στον Βυθουλκα τον Ελληνα ομοιοπαθητικο που χαιρει διεθνους αναγνωρισης συρρεουν στο κεντρο του γιατροι απο ολο τον κοσμο η να λες οτι τα ανθοιαματα του δρ.Bach στα οποια ειχε αφιερωσει ολη του τη ζωη δεν κανουν τιποτα ειναι σαν να λεει ενας γυμναστης που εχει μαθει το διαδρομο κ τα βαρη οτι το συστημα Pilates ειναι μαπα!