Χεχε,ναι ειναι το ιδιο αλλα εγω το εχω για τη γυμναστικη!
Printable View
Χεχε,ναι ειναι το ιδιο αλλα εγω το εχω για τη γυμναστικη!
Αν θες μπορώ να το αλλάξω!
Πωλινα μπραβο!Οταν ειπα 3 εννοουσα τουλαχιστον 3 ΚΑΙ 113 ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ καλο ειναι!
οσο μουρχετε κάτι θα το συμπληρώνω καλή μου!Quote:
Originally posted by lessing
Πωλινα μπραβο!Οταν ειπα 3 εννοουσα τουλαχιστον 3 ΚΑΙ 113 ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ καλο ειναι!
Πωλινακι μου,οχι βεβαια! Κανενα προβλημα..Ιδιο τικερακι εχουμε,οχι ιδιο αντρα:P
χαχαχαχα Δεν θα το ήθελες, πίστεψε με!!!!! Νομίζω μόνο εγώ μπορώ να τον αντέξω!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Πωλινακι μου,οχι βεβαια! Κανενα προβλημα..Ιδιο τικερακι εχουμε,οχι ιδιο αντρα:P
Λοιπον προσθετω εγω που ειδα την Κλικ απο κοντα: Μια πολυ ομορφη κ γλυκεια φατσουλαQuote:
Originally posted by click
το μαλλι μου μαρεσει φετος πολυ
οι βλεφαριδες μου
το στομαχι μου που εχει μικρυνει
το ντυσιμο και τα αξεσουαρ που μπορω πλεον να υποστηριζω
νομιζω αυτα...
Τρομερο απαιχτο σκουφι στο κεφαλι
Μια διαχυτη γλυκυτητα που εκπεμπει στον τροπο που κινειται μιλαει εκφραζεται
Φοβερη εξυπναδα
Αν κ νεαρη πολυ ωριμη κ συνειδητοποιημενη
Φαινεται να ισσοροπει με τον εαυτο της κ να βρισκει τη θεση της -δεν ξερω πως ακριβως να το εκφρασω σα να εχει βρει το κεντρο βαρους της
Και εκτας απο το ωραιο στυλ στο ντισημο σιλουετα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ καθολου παραπανω γραμμαριο
Και βεβαια πανω στη συζητηση μου ειπε κατι που μπορει να φαινεται ασημαντο αλλα για μενα δεν ειναι καθολου:Οταν κανουμε διατροφη εχει σημασια να μην στερουμαστε γευσεις.
ΣΠΕΙΣ το τοπικ ειναι για να συμμετεχεις περιμενω τα 3 θετικα σου μη κολωνεις επειδη εισαι αγορι το τοπικ απευθυνεται σε ολα τα φυλαQuote:
Originally posted by spaceride
Αν σκεφτεις οτι μια απο τις σημαντικοτερες λιποαποθηκες της γυναικας ειναι και το στηθος νομιζω οτι εχεις την απαντηση :wink1::wink1:Quote:
Originally posted by Marry Poppins
Χρόνια Πολλά ελενίτσα!! :) να περάσεις τέεεεεελεια την προσωπική σου πρωτοχρονιά!!!! :bouncy:
λοιπόν να μην ξεφύγουμε και απο το τόπικ...
3 πράγματα που βλέπω... 3 δε βλέπω γαι να είμαι ειλικρινής 1 βλέπω... τα μάτια μου!
για τα υπόλοιπα 2 το παλέβω ακόμα :) αφου απορώ τι βλέπει το αγόρι μου και είναι ακόμα μαζί μου... έβαλα και 6kg απο όταν με γνώρισε και ντρέπομαι πολύ!!!
ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ να βρεις κ αν κολας ρωτα το αγορι σουQuote:
Originally posted by Marry Poppins
Χρόνια Πολλά ελενίτσα!! :) να περάσεις τέεεεεελεια την προσωπική σου πρωτοχρονιά!!!! :bouncy:
λοιπόν να μην ξεφύγουμε και απο το τόπικ...
3 πράγματα που βλέπω... 3 δε βλέπω γαι να είμαι ειλικρινής 1 βλέπω... τα μάτια μου!
για τα υπόλοιπα 2 το παλέβω ακόμα :) αφου απορώ τι βλέπει το αγόρι μου και είναι ακόμα μαζί μου... έβαλα και 6kg απο όταν με γνώρισε και ντρέπομαι πολύ!!!
Καλα σου λεει.Ασε την αναλυση κ περνα στην πραξη.Ειναι πολυ ωραια ασκηση.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εσύ γράψε τα και άσε μας εμάς να κρίνουμε.Quote:
Originally posted by smart
χρονια πολλα ελενακι μας :)
τα καλυτερα σου ευχομαι :)
εγω βλεπω θετικα αλλα γιατι μου φαινεται τοσο γελοιο να τα γραψω?
αληθεια, πως εχουμε φτασει να θεωρουμε υπεροψια το να μιλαμε για τα θετικα μας κ να θεωρουμε αυτοκριτικη το συνεχες αυτομαστιγωμα?
(τη λεξη αυτομαστιγωμα τη χρησιμοποιησε καποια στιγμη καποιος που για πρωτη φορα μιλησαμε... κ επαθα σοκ.... για πολλους λογους , τεσπα,ασχετο, κλεινει η παρενθεση).
Καλα τοχεις τοχεις κοπελαρα μου!Quote:
4) Η φωνή μου, την βρίσκω πολύ σέξυQuote:
Καλημέρα!!!! Καλά λεσσινγκ θεματάρα ε!
Λοιπόν
1) Τα μάτια μου που είναι εκφραστικά
2) Τα χείλη μου
3) το στήθος μου και γενικά το υπέροχο ντεκολτέ μου
Αντε να βλέπουμε κιάλλες!!!!!! Αντε κορίτσια!!!
5) ο τρόπος που περπατώ (άμμα θέλω)
6) Το στήσιμό μου γενικός
7) Το ότι όταν χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου, και γενικά όλο μου το πρόσωπο λάμπει
ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ χρονια πολλα.Και γω αιγοκερακι ειμαι στα τελη 17.Ευκαιρια λοιπον αφου εχεις τα γενεθλια σου να βαλεις και αλλα θετικα!
ετσι σκεφτομαι κι εγω.Quote:
Originally posted by smart
εγω βλεπω θετικα αλλα γιατι μου φαινεται τοσο γελοιο να τα γραψω?
αληθεια, πως εχουμε φτασει να θεωρουμε υπεροψια το να μιλαμε για τα θετικα μας κ να θεωρουμε αυτοκριτικη το συνεχες αυτομαστιγωμα?
κι επισης εχω την ταση να με συγκρινω με το τελειο,οποτε αναποφευκτα με μειωνω συνεχως.
πχ σκεφτομαι οτι μου αρεσουν τα ποδια μου και μετα σκεφτομαι "καλα δεν ειναι και σαν της Naomi Cambell"
ΡΙΑ σε περιμενω να βαλεις οπωσδηποτε!:kiss:
ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΜΑΡΤ Κ ΣΕΝΑ ΣΠΕΙΣ Κ ΟΛΟΥΣ Κ ΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ!