Όταν έχεις λύσει τα προβλήματα της ζωής σου, σε απασχολούν άλλα πράγματα.Πιο πεζά για μας τις κοινές θνητές... ας χαλάσει το σώμα μου,ούτε με νοιάζει.Αυτές τις κλωτσιές που τρώω τώρα,δεν τις αλλάζω με τίποτα.Ούτε με το σώμα της κάθε Κίντμαν
Printable View
Όταν έχεις λύσει τα προβλήματα της ζωής σου, σε απασχολούν άλλα πράγματα.Πιο πεζά για μας τις κοινές θνητές... ας χαλάσει το σώμα μου,ούτε με νοιάζει.Αυτές τις κλωτσιές που τρώω τώρα,δεν τις αλλάζω με τίποτα.Ούτε με το σώμα της κάθε Κίντμαν
Καλησπέρα σε όλους!Ειμαι 25 κ τωρα ειμαι στα 86 κιλά:fake sniffle:πριν 1μιση μήνα ήμουν 81....καταραμένα γλυκα!!!κ πριν 1 χρονο ήμουν 92 κιλα,τα περισσοτερα που έχω φτάσει.Εψαχνα για ψυχολογική βοήθεια για να χάσω βάρος κ έτσι σας βρήκα!!!δεν είχα ιδέα ότι είμαστε τοσοι πολλοί...ένιώθα ότι είμαι μόνη...κ μόνο που διάβασα ότι τόσοι συμπάσχουν νιώθω καλύτερα!!κ τα λόγια σας δίνουν κουράγιο!!:roll: Σαν μαμά 2 κοριτσιών όμως νιώθω την ανάγκη να πω πως είναι το παν να θηλάσεις το μωρό σου οι δίαιτες μπορούν να περιμένουν!!εχώ φίλες που άρχισαν δίαιτα με το που γέννησαν κ απορούσαν γιατι δεν είχαν γάλα!!!θήλασα απο 1μιση χρόνο τα μωρά μου κ ήταν πολυ ομορφη περιοδος...σχεδον μου λειπει....κ τωρα που δεν θηλαζω τι καταφερα?τουλαχιστον εκανα καλο στα παιδια μου...κ ασ μην ειμαι αδυνατη οπως οι φιλες μου...
Πραγματικα εισαι πολυ ενημερωμενη και μπραβο σου,παντως εγω και τωρα να μπορουσα να την ξαναθηλασω θα το εκανα με χιλια,δεν μου εφταναν 19μηνες,απο εκει που δεν ηθελα καθολου χιχι,ειδικα οταν καμια φορα τυχει να δει το στηθος μου η μικρη και μου λεει αυτο ειναι δικο ειναι το γαλα μου τρελαινομαι.:bouncing:
Με το καλο φιλακια :bisou:
Καλωσόρισες 30feyga. Το πρώτο μου παιδί το έκανα 39-40 ετών, στα 102 κιλά - τόσο έμεινα έγκυος, τόσο μπήκα στο μαιευτήριο και τόσο βγήκα, χωρίς να έχουν φύγει ούτε τα 2,5 κιλά του μωρού από τη ζυγαριά μου. Το έργο επαναλήφτηκε 3 χρόνια μετά στα 120 κιλά - τέτοια σταθερότητα, είχα εκπλήξει τους γιατρούς!
Δεν φοβήθηκα καθόλου την καισαρική, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτός ο φόβος. Την επόμενη μέρα ήμουνα όρθια, και μπορούσα να καθήσω - κάτι που οι γυναίκες με φυσιολογικό τοκετό μου λέγανε ότι δεν μπορούσαν καθώς τις είχαν κόψει με μαχαίρι. Αφού έτσι κι αλλιώς πέφτει μαχαίρι, γιατί να μην πέσει σε καθαρή τομή;
Δεν θήλασα, λόγω των φαρμάκων που έπαιρνα για την υπέρταση, ωστόσο είδα τις υπόλοιπες με καισαρική να θηλάζουν το μωρό τους μια χαρά. Η εποχή του θηλασμού σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη για δίαιτα! Μπορείς να περιμένεις να περάσει το εξάμηνο, και μετά με το καλό ξεκινάς την προσπάθεια. Με το καλό και με έναν πόνο!
Και εγώ το γιο μου τον θήλασα 13 μήνες και 3 χρόνια αργότερα, μου λείπει ακόμα. Τα οφέλη σε σχέση με τα παρασκευάσματα του εμπορίου είναι γνωστά, αλλά είναι και η επαφή με το παιδί είναι αλλιώς. Εγώ έχω πειστεί πλέον βλέποντας διάφορα μωράκια φίλων ότι το μωρό που θηλάζει είναι αλλιώς. Πιο ήρεμο, πιο χαλαρό, με πολύ λιγότερους κολικούς (ο δικός μου δεν έκανε ούτε έναν). Από ότι μου είχε πει η μαία μου εννοείται ότι δεν κάνει διαφορά η καισαρική ή ο φυσικός στον θηλασμό (αν και εγώ είμαι φαν του φυσικού) απλά αργεί μια μέρα παραπάνω να κατέβει το γάλα.
Όσο για τα μαιευτήρια, τα ιδιωτικά δίνουν κρυφά στα μωρά ξένο γάλα ό,τι και να λένε (επιβεβαιωμένο) και οκ αν και με θύμωσε πολύ δεν επιρρέασαν αυτές οι τέσσερις μέρες την προσπάθειά μου. Μόνο σε δημόσιο που έχεις το παιδί μαζί σου συνέχεια μπορείς να το ελεγχεις αυτό ή σε εναλακτικούς τοκετούς, τύπου γέννα στο σπίτι ή στο κέντρο φυσικόυ τοκετού.
Για τα πρακτικά: Έκοβα βόλτες 30 λεπτά μέτά τη γέννα και αυτό γιατί δεν με άφηναν πιο νώρις, και μαχαιράκι, ψαλιδάκι και συναφή σύνεργα ούτε που με πλησίασαν. Υπάρχει και για αυτό τρόπος να το αποφύγεις....