Originally posted by aggeloydaki
Quote:
Originally posted by Luna84
Η γαστροσκόπηση είναι αρκετά ενοχλητική σαν εξέταση. Κατάλαβα ότι για να μην πνίγεσαι πρέπει να κάνεις 2 πράγματα: να μην αγχώνεσαι και να μην κάνεις πολλές κινήσεις (να κρατάς την αναπνοή σου και να μην καταπίνεις). Δύο λεπτά είναι. Περνάνε.
Κάτι αλλό σημαντικό για όσους δεν το ξέρουν: το u/s καρδιάς είναι το τρίπλεξ καρδιάς. Κοστίζει περίπου 70 ευρώ. Αν σας το γράψουν σαν τρίπλεξ θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Αν σας το γράψουν σαν ουλτρασάουντ/ υπέρηχο δεν παίρνετε τίποτα. Καλό;; :crazy:Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ την πάτησα.
Επίσης κάτι σημαντικό που πρέπει να διευκρινίζετε όταν πάτε να κλείσετε το ραντεβού για ψυχιατρική γνωμάτευση: Θέλετε ΨΥΧΙΑΤΡΟ και όχι ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ - ΨΥΧΙΑΤΡΟ (ξέρω πολύ καλά γιατί το τονίζω αυτό! Μου έκαναν 2 φορές λάθος και με καθυστέρησαν αδίκως).
Όσοι επιλέξετε να πάτε μέσω ΙΚΑ να υπολογίσετε περίπου 70 ευρώ για αιματολογικές εξετάσεις που δεν καλύπτει το ταμείο και να φροντίσετε να κλείσετε νωρίς καρδιολόγο και πνευμονολόγο.
Αυτά... Θα επανέλθω με νεότερα.
εμένα η γαστροσκόπηση κράτησε πολύ περισσότερο από 2 λεπτάκια και δεν ήταν απλά ενοχλητική...ήταν εφιαλτική :tumble: και σκέψου πήγα χωρίς άγχος ή ανησυχία ! δεν κατάλαβα γιατί πλήρωσες 70 ευρώ για εξετάσεις?εγώ τις έκανα όλες μέσω ΙΚΑ και δεν πληρωσα τίποτα ακόμα και τον υπέρηχο καρδιάς τον έκανα μέσα στο ΙΚΑ,οι μόνες εξετάσεις που έκανα εκτός ήταν κάποιες που τα εδώ εργαστήρια του ΙΚΑ στην Πάτρα δεν τις κάνουν εντός