angel για κακο μεταβολισμο ξερω γιατι εχω αλλα για συγκεκριμενη διαιτα δεν εχω ακουσει κατι. τι εννοεις?
Printable View
angel για κακο μεταβολισμο ξερω γιατι εχω αλλα για συγκεκριμενη διαιτα δεν εχω ακουσει κατι. τι εννοεις?
Από τα λιπαρά θα πρέπει να προέρχεται το πολύ το 30% των θερμίδων ημερησίως στοχεύοντας σε τρόφιμα που δεν είναι "ενεργειακά πυκνά" - έτσι ακριβώς μου το είπε- π.χ. λαχανικά, φρούτα, αρτοσκευάσματα ολικής άλεσης κ.α. Η υπολειτουργία του θυρεοειδούς αδένα προκαλεί συχνά μεταβολές στην απορρόφηση του ασβεστίου οπότε πρέπει να τρώω επίσης αυγά, άπαχο τυρί και γενικά γαλακτοκομικά. Επίσης για ιώδιο, βιταμίνες κ ψευδάργυρο μούσλι κ πολύ ψάρι με Ω3.
Οσο κ αν σας φανεί περίεργο μου είπε οτι δεν πρέπει να τρώω λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι, φυστίκια, σόγια κ μουστάρδα!!!
:o
σου αιτολογησε γιατι να μην τα τρως αυτα?
(α!δεν ξερω αν στο ειπε: καλο ειναι να μη χρησιμοποιεις βαμμα ιωδιου :) )
(καλα ,για τ συγκεκριμενα, οχι οτι σκαμε κιολας :D )
Σίγουρα οχι !!! χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by smart
(καλα ,για τ συγκεκριμενα, οχι οτι σκαμε κιολας :D )
αλλά αν σκεφτείς οτι το χειμώνα οι σαλάτες γίνονται απο τα συγκεκριμένα λαχανικά...... δεν είναι βλακεία να μην χάνεις κιλά μόνο κ μόνο επειδή τρώς π.χ μπρόκολο κ δεν γνωρίζεις οτι "μπλοκάρει" τον μεταβολισμό σου?
Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο για τα λαχανικα.
Ερωτηση:Καποιος μου ειπε οτι στην Ελλαδα οι γιατροι για υποθυρ.δινουν Τ4 αλλα στο εξωτερικο μαζι με το Τ4 ΔΙΝΟΥΝ Κ Τ3!!Ξερει κανεις να μου πει κατι;Γιατι εγω με χρονια υποθ.περνω μονιμα Τ4!
οταν λες εξωτερικο τι εννοεις?
αμερικη ας πουμε υπαρχουν διαφορετικα δεδομενα :)
Εμένα μου έδωσε Τ4 των 50 για αρχή.... μόνο. Το Τ3 φαίνεται οτι δεν απασχολεί τους Ελληνες γιατρούς...
Πάω για υπέρηχο την άλλη βδομάδα. Είδομεν.....
Alma libre τι έγινε με τα αποτελέσματα του δικού σου?