Πλάκα κάνετε? Εδώ με 10 κιλά παραπάνω και έχω ακούσει "σχόλια".
Το χειρότερο πάντως είναι ότι ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!
Printable View
Πλάκα κάνετε? Εδώ με 10 κιλά παραπάνω και έχω ακούσει "σχόλια".
Το χειρότερο πάντως είναι ότι ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!
Quote:
Originally posted by Ava
Το να είναι κάποιος απρόσεκτος, είναι για μένα εξίσου σημαντικό με το είναι κακόβουλος. Έχω την απαίτηση να σκέφτεται ο άλλος τι θα πει, και αν είναι απρόσεκτος, να ζητήσει συγνώμη για τη χοντράδα του. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα, όπως προανέφερα, δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως της τόνισα ότι το "χοντρός" δεν είναι για μένα αφορμή για χοντρά γέλια, με ενοχλεί και να το σταματήσει. Με δυο λόγια, είτε είναι κακόβουλη, είτε άτσαλη, για μένα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν πληγώνομαι πια, δεν είμαι δα και τόσο εύθικτη, αλλά, ναι, με πειράζει, ιδίως όταν γίνεται μπροστά σε τρίτους. Θέλω να έχουν την ευκαιρία να μη δουν τη "χοντρή" πρώτα, αλλά εμένα, σαν άνθρωπο.
φυσικα και εχεις απολυτο δικιο να θες να μη σου φερεται ετσι κ να μη σε "συστηνει" ουσιαστικα ως "χοντρη" .
απλα, προσωπικα, με στεναχωρει περισσοτερο το να νιωθω οτι κατι γινεται με προθεση , η κακια με "ακινητοποιει" με παραλυει, πως να το πω...
στην ατσαλοσυνη κ την απροσεξια μπορω να προσαψω το ακαταλογιστο, το "τοσο κοβει", τη διαφορα θεασης πραγματων-πχ εγω επειδη αυτοσαρκαζομαι μπορει να θεωρω αυτονοητο οτι καποια πραγματα παλευονται καλυτερα με χιουμορ-εστω κ μαυρο- καποιος αλλος μπορει να πληγωνεται απο αυτο,.. να με θεωρει αναισθητη...
δεν ξερω... θεωρω οτι η καθαρη, ατοφια κακια ειναι γιγαντιαιος τοιχος προσρκουσης!!
Όλοι μας σε κάποιες δύσκολες φάσεις της ζωής μας αποπροσανατολιζόμαστε. Εκεί φωλιάζει ο κίνδυνος να γίνουμε ατόφια κακοί. Η μαγκιά είναι να βιώνουμε την όποια απώλεια ή δυστυχία μας και να παραμένουμε ανθρώπινοι. Επειδή όμως αυτό απαιτεί σκέψη, κόπο, παιδεία, καλό χαρακτήρα, γι' αυτό το λόγο συγχωρώ ανθρώπους που πάνω στη δική τους δύσκολη στιγμή γίνονται κακοί, προκειμένου να εκτονωθούν.
μηπως ειναι αυτο το κακο βρε αβα οτι δε μιλαμε.
πολλες φορες σκεφτομαι οτι ακομα κ σε δικους μου ανθρωπους δεν μιλω κ δε λεει. ενω εκεινοι μου λενε...εμενα απλα δε μου βγαινει, τι να πω.
Δεν ηταν οποιοσδηποτε σθνταξιδιωτης, ειχαμε παει ταξιδι μαζι κ τον γνωρισαμε στο γκρουπ. αλλα αυτο δεν του δινει κανενα δικαιωμα...
απλα ειχα πει οτι εκανα διαιτα, βλακεια μου!
αυριο με κοβω να γλιτωνω τη μαπα παρεα γιατι τα πηρε τωρα κ ο δικος μου μαζι τους που του τα θυμισα, γενικα ειναι λαλακες, δεν αξιζει.
Βεβαιαα αν πανε 1-2 ατομα που συμπαθουμε θα παμε...
παρε ενα quote τωρα γιατι κ παλι συμφωνω κ δε λεει να σε επαναλαμβανω :tumble:Quote:
Originally posted by Ava
Όλοι μας σε κάποιες δύσκολες φάσεις της ζωής μας αποπροσανατολιζόμαστε. Εκεί φωλιάζει ο κίνδυνος να γίνουμε ατόφια κακοί. Η μαγκιά είναι να βιώνουμε την όποια απώλεια ή δυστυχία μας και να παραμένουμε ανθρώπινοι. Επειδή όμως αυτό απαιτεί σκέψη, κόπο, παιδεία, καλό χαρακτήρα, γι' αυτό το λόγο συγχωρώ ανθρώπους που πάνω στη δική τους δύσκολη στιγμή γίνονται κακοί, προκειμένου να εκτονωθούν.
Οταν η Μαρια Καλλας τραγουδησε τη Νορμα πριν αδυνατισει που την αποθεωναν για τη φωνη της, ενας κριτικος εγραψε οτι δεν μπορουσε να ξεχωρισει τα ποδια της,απο τα ποδια των ελεφαντων που ηταν στη σκηνη!!Τι να λεμε τωρα!!!!!!!
δεν υπαρχει πιο κουτος ρατσιστης απο αυτον που εχει βιωσει καποια μορφη ρατσισμου και παρολαυτα ειναι ρατσιστης.
ηθικολογοι του κ....
η αληθεια ειναι οτι ο ρατσισμος κατα των παχυσαρκων τινει να γινει μοδα και καθημερινη συνηθεια ακομα και στις μικρες ηλικιες.....και αυτο ειναι δυστυχως πολυ ασχημο...ολοι μασ εχουμε πεσει θυματα καποιων κακιασμενων και κοπλεξικων....εγω σαν παχυσαρκη το αντιμετωπιζω συχνα...αλλα για να καταλαβουμε οτι δεν εχει να κανει με εμας....πριν χρονια προτου ανεβει η ζυγαρια σε τριψηφιο νουμερο...ωντας νεα και ομορφη.....εζησα το εξης...βγαινοντασ λοιπον ενα βραδυ με τον τοτε συντροφο μου, μεταξυ μας μαγευοντας τα πληθη:P, βρθηκαμε σε μια παρεα οπου για κακη μου τυχη εκει υπηρχε μια ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ που ομοια της δεν εχω συναντησει....αφου λοιπον τα κοπλιμεντα για την τοτε εμφανιση μου εδιναν και επαιρναν η συγκεκριμενη κυρια εψαχνε απεγνωσμενα να βρει κατι να μου πει....να βρει κατι να με πικαρει....ε ναι λοιπον το βρηκε......ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!περιττο να πω οτι αυτη η φραση ακουστηκε τριαντα τουλαχιστον φορεσ απο το στομα της προσπαθωντας να με κανει να νιωσω ασχημα....ΕΛΕΟΣ δηλαδη....
αυτα ολα τα ειπα απλα για να καταλαβουμε εμις οι στρουμπουλοι οτι το θεμα δεν ειμαστε εμεις...αλλα αυτοι....:bouncy:
και εμεις και αυτοι...δυστηχως. μας υποτιμαμε πρωτοι...
:thumbup: Και δυστυχώς συνήθως αυτοί είναι και οι πιο σκληροπυρηνικοί....Quote:
Originally posted by click
δεν υπαρχει πιο κουτος ρατσιστης απο αυτον που εχει βιωσει καποια μορφη ρατσισμου και παρολαυτα ειναι ρατσιστης.
ηθικολογοι του κ....
Όλοι δεν πρέπει να είναι ρατσιστές όχι μόνο αυτοί. Και είναι θλιβερό να έχουν δεχτεί κάποιοι ρατσισμό, με το να λες πως είναι κουτοί, είναι σαν να είσαι πάλι ρατσίστρια μαζί τους...Quote:
Originally posted by click
ηθικολογοι του κ....
Καλησπέρα!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ... Είδα την συζήτηση αυτή και είναι και το πρώτο σχόλιο μου!!! :bouncy:
Έχω βιώσει τρομερά τον ρατσισμό στην ζωή μου για το πάχος μου, ακόμη και όταν ήμουν σχετικά σε φυσιολογικά επίπεδα.... Από μωρό παιδί στο σχολείο με φωνάζαν χοντρή, όταν δεν ήμουν, ήμουν ψηλή και φαρδιά λόγω των οστών μου.... Αυτό με έκανε απλά να τα παρατήσω όλα και να καταλήξω τώρα παχύσαρκη με 160 κιλά............ :sniffle: και 175 ύψος.....
Όμως παρ'όλα αυτά, (και τώρα θα φέρω και ένα άλλο θέμα που υπάρχει στο φόρουμ και συγγνώμη αν παραβιάζω κάποιο από τους όρους), φοβάμαι να πάω σε λύση μαχαίρι και θέλω να το προσπαθήσω όλο αυτό με διατροφή.... Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι στην κατάσταση μου, που και χωρίς μαχαίρι κατάφεραν να τα χάσουν.......
Τωρα που ειδα αυτο το post θελω να γραψω αυτο που ειδα χτες και εξοργιστηκα αφανταστα .
Βασικα δεν ειμαι φαν της τηλεορασης αλλα απο τη στιγμη που εχω παιδια , δεν κλεινει . Χτες λοιπον η κορακλα μου ήθελε να δει το Greek Idol. Εγω καθομουν στο γραφειο και έριχνα καποιες ματιες . Καποια στιγμη βλεπω μια κοπελα με νοσογονο παχυσαρκια αλλα φοβερα κατασταλαγμενη και με πολυ καλη μουσικη παιδεια παιδιωθεν. Πριν μπει στην αιθουσα ειπε οτι ειχε τις επιφυλλαξεις της μηπως λογω εμφανισης την κοψουν . Να σημειωσω οτι δεν ηταν ατημελητη και ηταν και πολυ ομορφη με ενα πολυ ομορφο κουρεμα . Μολιε μπηκε στην αιθουσα ακροασεων την κοιταξαν "καπως". Αρχισε να τραγουδα και πραγαμτικα η κοπέλα ειχε καταπληκτικη φωνη . Η ωρα της κρισης: Γυριζει ενας απο την επιτροπη και της λεει:
Μολις σε ειδα ήθελα να σε κοψω , χωρις καν να σε ακουσω , γιατι εχεις τοσα κιλα?
Κυριολεκτικα φρικαρα . Η κοπέλα προσπαθησε να δικαιολογηθει . Αλλα πως ειναι δυνατον να ρωτας καποιον γιατι εισαι τοσα κιλα και να του λες ειναι αδαφορο τι φωνη εχεις , απο τη στιγμη που εισαι υπερβαρη?
Αυτη ειναι η παιδεια που εχουν ? Αν ηταν ετσι κανεις ποτε δεν θα μαθαινε τη Μαρια Καλλας ............
Ναι, μεν, μερικές φορές αυτό το σκεπτικό είναι εξοργιστικό, αλλά νομίζω ότι πρέπει κι εμείς να ξέρουμε πού πάμε και τι θα αντιμετωπίσουμε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μιλάμε για σοπράνο, αλλά για idol, δηλαδή για το είδωλο των εφήβων και όχι μόνο. Όταν βγαίνεις στη σκηνή και τραγουδάς ποπ και νεανικά τραγούδια, όταν κάνεις συναυλίες, όπου τα κοριτσάκια φωνάζουν Σάκηηηηηη, Μάκηηηηηη, κτλ, τότε πρέπει να πληρείς και άλλες προδιαγραφές.
Αν μιλούσαμε για έντεχνο πρόγραμμα, θα άλλαζε το πράγμα, δεν μιλάμε για καλλιστεία, αλλά για τέχνη.
Οσον αφορα τον κοινωνικο ρατσισμο,μεχρι πριν λιγα χρονια δεν πιστευα οτι ητανε και μεγαλο θεμα.Ισως γιατι σπανια μου ειχε συμβει να τον βιωσω..Μπορει να ημουν 80-85 κιλα αλλα δεν ειχα θεμα.Οταν ομως απο υπερβαρη εγινα παχυσαρκη,και ειδικα τον τελευταιο καιρο(που εφτασα ΒΜΙ 41 και επαψα πια να ειμαι η γλυκουλα τροφαντουλα),ολα αλλαξανε.Βεβαια παρατηρωντας κι εγω τον εαυτο μου,συνειδητοποιω πως τα σχολια των αλλων δεν ειναι υπερβολικα.Πραγματικα εχω φτασει σε μια κατασταση που ειναι δυσκολο να περασει απαρατηρητη.Ακομη και το προσωπο μου εχει παραμορφωθει.Οσο για τα σχολια που ακουω οταν τολμω να βγω απο το σπιτι???(διοτι εδω κι 1 μηνα δεν παω πουθενα πια,ουτε στη σχολη).Παρτε μια γευση ελληνικης αγωγης:
-στο πανεπιστημιο:''Τι ειναι αυτο το βουνο που περπαταει ρε???'',''Ω ρε μανα μου καντε στην ακρη,θα μας πατησει'', ''Πω πω,ερχεται η νταλικα''
Και ολα αυτα φυσικα συνοδευονται απο σπαρταριστα και δυνατα γελια
-Στο δρομο:''Περναει ο στρατος...(εμβατηριο)
''Τοσα χρονια βαρελας...''
''Θωρηκτο Αβερωφ''
και αλλα πολλα..