Καλε μεχρι κι εγω που ειμαι πιπινι το θυμαμαι:lol::lol:
Printable View
Καλε μεχρι κι εγω που ειμαι πιπινι το θυμαμαι:lol::lol:
αυτη δεν ηταν που καθε φορα που δεν ελεγαν ολοι ναι σε ό,τι ελεγε , παθαινε καρδια? :D
α γεια σου!
Γειά σαςςςςςςςς!!!! Εμείς χρησιμοποιούμε στις σαλάτες μηλόξυδο ή λεμόνι και ελαιόλαδο. Στίβουμε όμως καμία φορά λεμόνι σε νερό για να πιούμε, γιατί έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και αποτρέπει μεταστάσεις σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει και κατεβάζει την πίεση (είμαστε υπερτασικό σόι) και το καλοκαίρι, επειδή δεν πίνουμε αναψυκτικά και το ανθρακικό δεν κάνει καλό και μερικές φορές το σκέτο νεράκι το βαριέσαι, βάζουμε λίγες σταγόνες λεμόνι... μην φανταστείτε ότι πίνουμε 10 λεμόνια την ημέρα.... 1 λεμόνι ο καθένας κάπου εκεί.... ούτε μπορώ να το φάω ωμό... και δεν το κάνω για να κλείσει το στομάχι όπως λένε... απλά περιέχει βιταμίνες και κάνει όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα...
Τώρα όσον αφορά το ξύδι, παλιά είχαν κυκλοφορήσει κάτι χάπια αδυνατίσματος με μηλόξυδο, πιστεύω τα θυμόμαστε όλοι... έχω ακούσει περιστάτικα με άσχημη κατάληξη (όχι θάνατο), αλλά έλκη στα στομάχια, προβλήματα στα έντερα κτλ... Γενικά προσοχή σε όλα τα σκευάσματα. Προτιμήστε τους φυτικούς τρόπους... και σίγουρα διαφοροποιούμε την διατροφή μας!!! :) Εμείς έχουμε αλλάξει το τελευταίο διάστημα εντελώς την διατροφή μας... Λαχανικά, φρούτα (βιολογικά, μιας που έχω δει ότι δεν έχουν τεράστια διαφορά με τα συμβατικά) έχουν αυξηθεί, το κρέας το έχουμε μειώσει πάρα πολύ και έχουμε κόψει ζάχαρη, που μέσω ερευνών έχει αποδειχτεί ότι δεν κάνει τίποτα καλό στο σώμα μας και καταναλώνουμε φυτική ζάχαρη (σιρόπι αγαύης και φρουκτόζη)!!! :)
λοιπον εγω σας το ανεφερα γιατι σε εμενα ειδα αποτελεσματα και οχι για να αρχισετε να κοροιδευετε οκ?και δεν μιλησα για λιτρα ολοκληρα....2 κουταλιες τις σουπας σε ενα ποτηρι νερο 1 φορα την μερα μετα το φαγητο....ειναι μια καινουρια ιαπωνικη ερευνα και αν ψαξετε λιγο στο ιντερνετ θα τη δειτε.....ενημερωθειτε πρωτα και μετα κοροιδεψτε οσο θελετε ...εγω παντως το κανω γιατι εχει πολλα ευεργετικα για το μεταβολισμο...εχω εχασα κιλα...λυπαμαι που σας το ανεφερα.....δεν ηξερα οτι θα γινει θεμα αστειο...και συμφωνο με το παν μετρο αριστο.και διασημες το πινουν αν ψαξετε στο ιντερνετ θα το δειτε.....
Και γιατι ο,τι κανουν οι διασημες,ειναι αυτοματα σωστο και πρεπει να το ακολουθησουμε κι εμεις;οεο;
δεν ειπα κατι τετοιο....εσυ απο ολα αυτα που γραφω αυτο συγκρατησες?απλα δεν ειναι τυχαιο που αυτες ειναι και μενουν κοκαλα?δεν με απασχολει αν θα το κανετε η οχι....παντως αν εισασταν πιο διαλλακτικοι και ακουγατε καμια συμβουλη δεν θα εισασταν σε αυτο το φορουμ της παχυσαρκιας.....αλλα απο οτι βλεπω εδω θα μεινετε για πολλα χρονια γιατι η κοροιδια και η ειρωνια σε κραταει πολυ πισω......με εκτιμηση μια πρωην παχυσαρκη που ειχε αυτια και ακουγε.........
Ασε μας εμας τους νυν παχυσαρκους να καουμε στον βουρκο της ακολασιας..
στο βουρκο των λιπαρων θα καειτε.....οπως πηγα να καω και γω αλλα σωθηκα ευτυχως....πιο σιγουρο ειναι οτι θα πεθανεις απο τα πολλα κιλα και τις βουλωμενες αρτηριες απο τονους λιπους και χοληστερινες παρα απο το ξυδι 2 κουταλιες τη μερα που ανετα μπορεις να τις τρως και μεσα σε μια σαλατα.....ετσι δεν ειναι ?δεν νομιζω να λεω τιποτα παραλογο.....
dwri κανείς δε σε κορόιδεψε καταρχάς, απλώς έγινε πλάκα. Αν προσβλήθηκες συγνώμη.
Έχεις λινκ της έρευνας;
ναι περιμενε θα το κανω αντιγραφη επικολληση?
http://woman-life.ucoz.com/forum/16-70-1
δειτε και πειστειτε.............................
Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι έρευνα και σίγουρα δεν είναι ικανό να πείσει κάποιον...
τι ειναι?
Δύο παράγραφοι για συνέπειες κατανάλωσης ξυδιού σε ποντίκια, χωρίς απόδειξη... χωρίς ονόματα ερευνητών, χωρίς παραπομπή στο περιοδικό που δημοσιεύτηκε, χωρίς τπτ...