Το τσατ δεν δουλεύει αλλά το u2u πάει σύννεφο βλέπω.......... λολ...........
Printable View
Θεοφανία, όταν λες ενοχλήσεις τι εννοείς;
Μα δεν μπορώ να το καταλάβω.. εδώ βρήκανε να ψάξουνε για γνωριμίες.. έχει καταντήσει αηδία!!! Προσωπικά ενοχλήθηκα πολύ από την τελευταία φορά κ πλεον, δεν απαντάω καν!
αυτο ξανα πες το!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by justme
και απλα να πω πως θελει μεγαληηηη προσοχη κοριτσακια.............................. .........
Ειναι τιποτενιο να ψαχνουν να βρουν εδω γνωριμιες πιστευοντας οτι θα βρουν προσφορο εδαφος μονο και μονο επειδη τα ατομα που γραφουν εδω ειναι πιο ευαισθητα και καλοπροαιρετα.Συμβαινει καιρο αυτο?Προκειται για συγκεκριμμενα ατομα?
συγκεκριμένα κ όχι..
βασικά εγώ την πάτησα, όταν καλοπροαίρετα έπιασα την κουβέντα, η οποία εξελίχθηκε σε ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω μσν κ κατέληξε στο να σκέφτεσαι να ανοίξεις τον υπολογιστή, γιατί δεν ξέρεις ύστερα τι σε περιμένει, έχεις δεν έχεις την διάθεση να προσπαθείς να απαντήσεις, να βρίσκεις τον μπελά σου κ τελικά έφτασα στο να βρίσω για να σταματήσει, ύστερα απο απειλές, χωρίς λόγο. συζητωντας το.. ανακάλυψα ότι κ άλλοι είχαν βρεθεί στην θέση μου κ είναι κρίμα να χαλιέσε κ να σπάζεσε κ να προσπαθείς να απέχεις, απο καταστάσεις που μπορούν να ξεφύγουν..
Λυπαμαι που το λεω, αλλα ενω καλα καλα δεν γραφτηκα στο φορουμ,ελαβα u2u απο καποιο μελος που ηθελε γνωριμια και με θεωρουσε μαλιστα και αξιολογο ατομο!Απο που και ως που δεν καταλαβαινω..Ειναι πολυ απογοητευτικο σε ενα φορουμ που ζηταμε και βρισκουμε υποστηριξη στον καθημερινο μας αγωνα καποιοι να επιδιδονται στο κυνηγι της \"γνωριμιας\".
χα,χα,χα,χα,χα!!!!ασε με να μαντεψω.....χα,χα,χα,χα,χα,χα,� �α,χα!!!!!!!!!!!!!!απο την ατακα \'αξιολογο ατομο\' το καταλαβα.....!!!!!:DQuote:
Originally posted by zinovia
Λυπαμαι που το λεω, αλλα ενω καλα καλα δεν γραφτηκα στο φορουμ,ελαβα u2u απο καποιο μελος που ηθελε γνωριμια και με θεωρουσε μαλιστα και αξιολογο ατομο!Απο που και ως που δεν καταλαβαινω..Ειναι πολυ απογοητευτικο σε ενα φορουμ που ζηταμε και βρισκουμε υποστηριξη στον καθημερινο μας αγωνα καποιοι να επιδιδονται στο κυνηγι της \"γνωριμιας\".
παντου θα συμβουν αυτα,Quote:
καποιοι να επιδιδονται στο κυνηγι της \"γνωριμιας\".
και παντου θα βρεις τους αρχιλιγουρηδες.
Αξιολογο ατομο ειπε ε???
χμμμ let me guess....
Αρχιζω να πιστευω οτι τετοια ατομα θα πρεπει να αναφερονται ονομαστικα μπας και κοψουν αυτο το βιολι.
zinovia μην δίνεις σημασία κ μην απαντάς.. εε ελπίζω κάποια στιγμή, να πάψουν!
αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι μπορεί να σου εξελιχθεί ο άλλος. πέρναγα μια δύσκολη φάση κ είχα να αντιμετωπίσω κ αυτή την παλαβωμάρα, μου ερχότανε να ανοίξει η γή να με καταπιεί, όχι να ανοίξω τον υπολογιστή μου! το δυσκολότερο κομμάτι ήταν όταν ήθελα να σταματήσω το είδος της επικοινωνίας κ μου ζήταγε μόνο \"αυτο\" χωρίς να πέρνω ανάσα μέσα απο τα προβλήματά μου κ χωρίς ίχνος κατανόησης πως είχα τα δικά μου. σαν να λες άσε ρε φίλε κ εκεί να επιμένει, μια με το καλό, μια με το υπουλο κ μια με τον εκδικητικο τρόπο.
Εννοειται πως δεν προκειται να απαντησω!Mmaria ελπιζω να ξεμπερδεψες με τον ενοχλητικο αναισθητο...
έτσι λέω... πως ξεμπέρδεψα... αλλά υπάρχει ένας φόβος μετά απ\' όσα έγραψα εδω κ δεν ξερω τι θα γίνει ΑΝ.. έχω κρατήσει μέχρι κ u2u, ΑΝ σε περίπτωση..
δεν νομίζω όμως! να προσέχετε πάντως, όλοι!
Να μην ανησυχεις!Αυτου του ειδους τα υποκειμενα ειναι συνηθως θρασυδειλα!ΑΝ ..ο μη γενοιτο.. ειμαστε και εμεις εδω!Παντως εγω χαρηκα που το ειπα γιατι στεναχωρηθηκα οταν ελαβα το u2u.Σκεφθηκα οτι εγω γραφτηκα για να υποστηριξω και να υποστηριχθω και καποιοι εδω μεσα σκεφτονται τα γκομενιλικια..Χαιρομαι που η πλειοψηφια δεν σκεφτεται ετσι!!
Μαράκι....ντοντ γουόρι...εγώ έχω κρατήσει άπειρα πράγματα και αν μας ξαναενοχλήσει ο τύπος θα ρίξουμε πολύ γέλιο......Quote:
Originally posted by mmaria
έτσι λέω... πως ξεμπέρδεψα... αλλά υπάρχει ένας φόβος μετά απ\' όσα έγραψα εδω κ δεν ξερω τι θα γίνει ΑΝ.. έχω κρατήσει μέχρι κ u2u, ΑΝ σε περίπτωση..
Άντε και μόλις γυρίσω απ το χωριό θα κανονίσουμε πάλι κανένα μπανάκι....χι χι χι!
Την πατάνε όμως zinovia μου τελικά.Γιατί είπαμε είμαστε ευαίσθητες όχι όμως και χαζές..Quote:
Ειναι τιποτενιο να ψαχνουν να βρουν εδω γνωριμιες πιστευοντας οτι θα βρουν προσφορο εδαφος μονο και μονο επειδη τα ατομα που γραφουν εδω ειναι πιο ευαισθητα και καλοπροαιρετα.Συμβαινει καιρο αυτο?Προκειται για συγκεκριμμενα ατομα?
Quote:
Originally posted by mstrouf
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Μαράκι....ντοντ γουόρι...εγώ έχω κρατήσει άπειρα πράγματα και αν μας ξαναενοχλήσει ο τύπος θα ρίξουμε πολύ γέλιο......Quote:
Originally posted by mmaria
Άντε και μόλις γυρίσω απ το χωριό θα κανονίσουμε πάλι κανένα μπανάκι....χι χι χι!
να υποθεσω οτι τα δυο λογκιν ειναι το ιδιο ατομο η δεν βλεπω καλα???