Εμεις ειχαμε αρνι στο φουρνο,σαλατα και τυρακι στο σπιτι της θειας.Λιτα πραγματα.
Και μου φωναζε μαζι με το αρνι να φαω οπωσδηποτε σαλατα γτ δν κανει αλλιως:P
Printable View
Εμεις ειχαμε αρνι στο φουρνο,σαλατα και τυρακι στο σπιτι της θειας.Λιτα πραγματα.
Και μου φωναζε μαζι με το αρνι να φαω οπωσδηποτε σαλατα γτ δν κανει αλλιως:P
1."Επ! τι εγινε; Καλα εσυ δεν χωραγες να περασεις απο την πορτα χαχαχαχα..." Απαντηση που δεν δοθηκε ποτε: κουμπωσε το πουκαμισο γιατι η τριχα με την χρυση αλυσιδα παραπεμπει σε εποχες ταμτακου.Quote:
Originally posted by Ciciliana
fae_prits δε σου'πε κανείς πως αδυνάτισες ?
2.
Με συνομωτικο υφος στα μουλουχτα "να τρως αγορι μου ο οργανισμος χρειαζεται απ'ολα..." Απαντηση που δεν δοθηκε ποτε: Ναι θεια. Οι φακες εχουν σιδηρο και τα ψαρια κανουν καλο στα ματια.
3. "Τσαμπα κοπο εκανες. Τωρα με την ανεργια και το ΔΝΤ θα τα χανες ετσι κι αλλιως χοχοχοχο!" Απαντηση που δεν δοθηκε ποτε: Μου δανειζεις το σακακι γιατι κρυωσα;
να μην συνεχισω καλυτερα...
Ευχαριστη ατμοσφαιρα..:regan::regan:
god!:o
άμα ο άνθρωπος έχει τη κακία μέσα του και το φθόνο φυσικά...
δε πειράζει fae_prits στο λέμε εμείς(οτι αδυνάτισες) :grin:
Τέλεια πέρασες φάε πριτς!!! :regan::regan::regan::regan:
Εμένα ο μπαμπάς μου όταν είδε μέσα στο πιάτο μου ένα κομμάτι κεμπάπ και μια κουταλιά γιαούρτι "Φάε κόρη μου, μέρες που είναι. και από αυριο ξεκινάς ξανά δίαιτα."
Και να σκεφτείς ότι ξέρει για το χειρουργείο, τώρα να το έλεγαν άλλοι που δεν ξέρουν να πω οκ!!!
πολινακι, πως πέρασες? καλά γενικά?
Ετσι ειναι polinaki. Για τους γονεις θα εισαι παντα το "παιδι" και θα πρεπει να τρως οοοοοοοολο το φαι σου! :D
cici :love:
Εμενα παλι κανεις δν μου λεει να φαω,αναλαμβανω πρωτοβουλιες απο μονη μου :P
χαχα.. one ουτε εμενα, (αλλά εγω δεν εχασα κιλά :/ )
χρονια πολλα!!!παιδια μια ιδεα ειναι και το Πασχα!εμεις οικογενειακα οπως καθε χρονο κλασσικα καναμε το αρνι να αναστεναξει...
εμενα παλι απο συγγενεις δεν μου ειπαν τπτ για το σωμα,οσο να ναι 10 κιλα μειον φαινονται σε ενα σωμα που ηταν ηδη κανονικο...
τεσπα,μου ειπαν για το μαλλι ομως "καλα γιατι εγινες τοσο ξανθια εσυ??",με εκφραση που ελεγε "εγινες μπαζο"...
απαντηση που δε δωθηκε ποτε(αλα πριτς) "αι πνιξου ΜΠΑΖΟ και μαζεψε τις 2-3 τελευταιες τριχες που σου εχουν απομεινει"
τεσπα ξανα...την υγεια μας να εχουμε και να ειναι καλα η οικογενεια και ειναι υπερ-αρκετο τελικα!
Yγεια πανω απ'ολα ολα τ'αλλα ερχονται.
ουυυυυυυυ τέλεια, τί να σου πω!!!! χαχαχαχαQuote:
Originally posted by Ciciliana
πολινακι, πως πέρασες? καλά γενικά?
εμενα με βαραγανε στη πλατη και μου λεγανε μπραβο που τρωω. (Ευχαριστω τη οικογενεια του αντρος μου που με κανανε να νιωσω 5 χρονων), μονο η μανα μου μου ειπε να σταματησω.
"θα φας πολυ σημερα, και απο αυριο σε βλεπω να λιμοκτονας και θα φας το ξυλο που δε εφαγες παιδι". Α ρε μανα με τα χυμα σου. Αλλα πλακα πλακα, με 2 κιλα φαι/ποτα στο στομαχι, παιζει να μη πεινασω για 2 χρονια τοσο που εφαγα. Σημερα θα δειξει αν οντως στη ατκινς μπορεις να φας "απειρο" λιπος και πρωτεινη.
βρε μερυμεικερ_μιζερι γιατι τους αφηνεις να σου φεροντε ετσι?!
πάτα λίγο πόδι...
εκτός αν εσενα δε σε πειραζει κ τοσο..
στη θεση σου θα με πειραζε..(γι'αυτο δε μου λενε τπτ πλεον :D )
εγώ πάλι έφαγα τα 3/4 από το κομμάτι του κεμπαπ μου και το γιαουρτάκι μου. Τώρα τρώω και ένα κομμάτι από τις φλαούνες μου!!! Αχ είναι υπέροχες!!!