Originally posted by loukouloukou
Quote:
Originally posted by LoLi.Pop
Προσωπικά έφαγα πολύ μα πάρα πολύ τσουρέκι και γλυκά.. Αν και τα έχουμε περιορίσει πολύ στο σπίτι αυτοί οι συγγενείς ποτέ δεν έρχονται με άδεια χέρια για καφέ και χτυπάω το κεφάλι μου κάθε φορά που βλέπω τις τούρτες που φέρνουν!χαχα :dork:
Αυτό το Πάσχα μπορώ να πω ότι το πέρασα χωρίς τύψεις καθώς προσπαθώ να βάλω 1-2 κιλά για να είμαι μέσα στο δμσ ,για την επέμβαση που θα σκοπεύω να κάνω ,για να περάσω απ' την επιτροπή..
Παρόλα αυτά ζυγίστηκα πριν το Πάσχα με 132,5 ολόκληρα κιλάκια και ξαναζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 131,5! Μα είναι δυνατόν;;; :lol:
Αυτά είναι τα κουφά!!!!δεν ξέρω αν πρέπει να σ πώ μπράβο!!!Αλήθεια γιατί θέλεις να κάνεις επέμβαση?το λέω γιατί η αδερφή μου ήταν 147 κιλά και πήγε στον Μουλίνο και την απέτρεψε απο το να κάνει επέμβαση. ξεκίνησε μια ψευτοδίαιτα όπου έχασε γύρω στα 10 και μετά ξεκίνησε ατκινς. έχει φτάσει τα 109 και συνεχίζει ακάθεκτη. έχει τεράστια διαφορά (φτου φτου μη την ματιάσω).και φαντάσου σε 3 μήνες μέσα. προβλέπω μέχρι το καλοκαίρι να με φτάνει άνετααααααα