http://www.diaita-dukan.infogreece.org/Quote:
Originally posted by dimitroula22
γεια σας κ απο μενα κοριτσια μου...μπορειτε να με βοηθησετε με την ντουκαν???που μπορω ν βρω πληροφοριες???υπαρχει καποιο βιβλιο?κατι?
δες εδώ
Printable View
γεια σας κ απο μενα κοριτσια μου...μπορειτε να με βοηθησετε με την ντουκαν???που μπορω ν βρω πληροφοριες???υπαρχει καποιο βιβλιο?κατι?
δες εδώ
υπαρχουν αρκετες εκδοχες για το τι λιπαρα πρεπει να ειναι τα γαλακτοκομικα γενικα. αυτο που ακολουθω εγω ειναι μονο το γαλα 1,5% λιπαρα και γιαουρτι 0%. στη γαλια αποπου ερχεται η διαιτα υπαρχουν τυρια 0% αλλα εδω οχι οποτε τα εχω αποκλεισει
διάβασα επίσης 1 κρόκο την΄ημέρα και όχι κάθε μέρα.4 φορές την βδομάδα. μέχρι 1 λτ γάλα-γιαούρτια, και τυρί ΜΟΝΟ 0%Quote:
Originally posted by loukouloukou
δες εδώ
λουκουλουκου ξεκολλησες???μπραβοοοοο!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Quote:
Originally posted by LaLuna
λουκουλουκου ξεκολλησες???μπραβοοοοο!!!!
αλλά όσον αφορά το τυρί, έχω έλλειψη ασβεστίου μετά την εγκυμοσύνη, όπως και σιδήρου. Δεν μου αρέσει το γάλα καθόλου!!!!και το γιαούρτι ειδικά το σκετο μ φέρνει αναγούλα. οπότε τυρί τρώω. κότατζ 2,2%.
καλημερα! μπραβο για το ξεκολημα! αντε και στα δικα μου! 4η μερα σημερα ακινητη η...@$#%@#$!
καλημέρα κοριτσάκι!!!!!!Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλημερα! μπραβο για το ξεκολημα! αντε και στα δικα μου! 4η μερα σημερα ακινητη η...@$#%@#$!
ατκινς κάνεις?καλα θυμάμαι...φάε μια μέρα μόνο πρωτείνη σκέτη.εμένα μάλλον αυτό με ξεκόλλησε
ντουκαν κανω! πανω απο 3 μηνες! και εχθες ηταν μερα καθαρης πρωτεινης...
δεν ξανακάνεις την πρώτη φάση 2-3 μέρες?Quote:
ντουκαν κανω! πανω απο 3 μηνες! και εχθες ηταν μερα καθαρης πρωτεινης...
για την ακριβεια μετα το πασχα ξαναεκανα την πρωτη φαση μεχρι την κυριακη... μαλλον η ... τουαλετα ειναι το προβλημα! και το οτι χαθηκαν 2 κιλα μαζεμενα την προηγουμενη εβδομαδα... ευχαριστω παντως! θα κανω υπομονη... αν εκανα και λιγο γυμναστικη παραλληλα καλα θα ηταν αλλα αυτος ο καιρος με εχει ριξει γενικως.
βρώμη τρώς? παραφινέλαιο nujol? εγώ είχα τρομερό πρόβλημα με την τουαλέτα. αλλά έχει λυθεί πλέον..πέρνω και σπιρουλίνες παράλληλαQuote:
για την ακριβεια μετα το πασχα ξαναεκανα την πρωτη φαση μεχρι την κυριακη... μαλλον η ... τουαλετα ειναι το προβλημα! και το οτι χαθηκαν 2 κιλα μαζεμενα την προηγουμενη εβδομαδα... ευχαριστω παντως! θα κανω υπομονη... αν εκανα και λιγο γυμναστικη παραλληλα καλα θα ηταν αλλα αυτος ο καιρος με εχει ριξει γενικως.
βρωμη εννοειται! και πιτουρο σταριου τελευταια. εχθες χρησιμοποιησα και το nujol και περιμεενωω...:no:
νερό πίνεις μπόλικο?Quote:
βρωμη εννοειται! και πιτουρο σταριου τελευταια. εχθες χρησιμοποιησα και το nujol και περιμεενωω...:no:
τσου! ποτε δεν επινα... το παλευω οσο μπορω...
εγώ πήρα κάτι αμπούλες (16 ευρω) με γεύση καρπουζιού για την κυτταρίτιδα που αραιώνεται με 1,5 λτ νερού. πίνεται πολυ ευχάριστα. βάζω και παγάκια, με καλαμάκι :starhit:Quote:
τσου! ποτε δεν επινα... το παλευω οσο μπορω...