Quote:
Originally posted by Kassi
Αυτό το μήνυμά σου πραγματικά μου δείχνει ότι κατανοείς...
προσπαθω αλλα δεν ξερω αν αυτο λεει κατι.
Μαλλον εσυ πρεπει να κατανοησεις.
Να σου πω υπήρξαν και άλλοι που μου είπαν:Και εμείς που κάναμε μακροχρόνιες τι καταλάβαμε;;;
ρωτησες ανθρωπους που βαριουνται και οι ιδιοι τους εαυτους, οχι μονο τη σχεση τους.
Όντως η σχέση δεν είναι εύκολο πράγμα και ανάλογα με το ποια στάνταρ ορίζεις εσύ μία σχέση...Έχω λένε άλλοι 4 χρόνια σταθερή σχέση με σταθερές εξωσυζυγικές σχέσεις..
ετσι μαθανε, να δουλευουνε με απατη.
Σχέση είναι και αυτό,δεν λέω..
κολοκυθια ειναι.
Σημερα αν υπαρχει κατι που εχει απομεινει αναμεσα στους ανθρωπους και αξιζει, ειναι η ειλικρινεια.
Αμα το πουλησεις και αυτο, εχεις συμβολαιογραφικη πραξη, οχι σχεση παντως.
Εκτος αν πουμε οτι σχετιζομαι γενικα με ενα ανθρωπο αυτο ειναι και σχεση.
Οτι θελει ο καθενας....
Πρέπει να είμαι πολύ δύσκολο άτομο κατά βάθος.Σε αυτό έχω καταλήξει...Απλά ψάχνω για ένα ιδανικό που δεν υπάρχει και δεν ξέρω αν υπάρξει...
οχι δεν θα υπαρξει.
Εκτος αν εσυ εισαι η τυχερη εκει που χιλιαδες αλλοι δεν ηταν.
Δεν λεω και αυτο μπορει να συμβει.
Εγω παντως δεν ειμαι διατιθέμενος να φαω την ζωη μου ψαχνωντας αυτο το ιδανικο.
Οι σχέσεις ανέκαθεν ήταν δύσκολη υπόθεση απλά στις παλιότερες εποχές δεν επιτρεπόταν από τα κοινωνικά στάτους να το ψάχνουν περισσότερο..
παλιοτερα οι γονεις μας πχ, ζουσαν υπο δυσκολες συνθηκες.
Δεν ειχαν πολυτελειες οπως εμεις.
Δεν φτασανε ομως στο σημειο να αλλοτροιωθουμε οπως εμεις.
Βλεπεις σημερα παρολο που εχουμε χιλια δυο μεσα να επικοινωνουμε γιναμε πιο αντικοινωνικοι....
Οι σχέσεις είναι μια προσπάθεια να απαλύνουμε λίγο την μοναξιά μας μιας και μόνοι γεννιόμαστε μόνοι πεθαίνουμε...
σωστη παρατηρηση.
Καπου το εχω γραψει αυτο.
Και αυτο ειναι και το νορμαλ αν θες.
Το αφυσικο ειναι στο ενδιαμεσο να ζουμε και μονοι μας.
Ισως αν χαμηλωσουμε λιγο τον πηχυ τους εγωισμου μας, να μπορεσουμε να συνυπαρχουμε πιο ανετα με ανθρωπους.
Και σε αυτο δεν εξαιρω τον εαυτο μου.