μπραβο τελεια!
να δεις το τζυμ κανει παρα πολυ καλο! οχι μονο στο σωμα. σε τονωνει και σου φτιαχνει τη διαθεση. μειωνει και τις ιδεες για σαβουριασματα
Printable View
μπραβο τελεια!
να δεις το τζυμ κανει παρα πολυ καλο! οχι μονο στο σωμα. σε τονωνει και σου φτιαχνει τη διαθεση. μειωνει και τις ιδεες για σαβουριασματα
Κι εμένα πολύ μου αρέσει το γυμναστήριο όταν πηγαίνω... να σηκωθώ να πάω είναι άλλη ιστορία.
Παλιά ήμουν γραμμένος σε γυμναστήριο γνωστής αλυσίδας που είναι 24ωρο... στόχος ήταν να πηγαίνω αφού σπάσει ο κόσμος κατά τις 11 το βράδυ αλλά κατέληγα συνήθως να πηγαίνω γύρω στις 2-3 το πρωί... τουλάχιστον κατέληγα να γυμνάζομαι με personal trainer μιας και φυσικά ήμουν σχεδόν πάντα μόνος με το γυμναστή και κάτι μποντιμπιλντεράδες:smilegrin:
Για μένα βέβαια καλοκαίρι δεν είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για τζύμ αλλά ΟΚ, με τα γούστα του καθενός.
Αερόμπικ θέλω! :grin: Με μουσική. Να ξεδίνω. Απλά θα περιμένω τώρα πότε θα μπορεί να πάω να με δει. Ουφ!
Να ξεφύγω έτσι δε θέλω να με πιάσει τίποτα καιι το παλεύω..
Ευχαριστώ παιδιά! Είμαι λίγο αισιόδοξη τώρα. Ξέρω δεν είναι κάτι σημαντικό όλο αυτό αλλά για μένα αυτή την περίοδο μου φαίνεται μεγάλη βοήθεια για την ψυχολογία μου.:grin:
δημοτικο γυμναστηριο εε??τι ωραια...εγω ρωτησα στην περιοχη μου στο δημοτικο γυμναστηριο για αερομπικ αλλα μου ειπαν οτι τα μαθηματα αρχιζουν σεπτεμβριο και τελειωνουν ιουνιο...αρα τζιφοσ η υπο8εση...18 ευρω το μηνα ειναι ...πολυ φθηνα..:)
Σε εμένα είπαν 10 ευρώ αν πηγαίνω τακτικά. Ανυπομονώ να αρχίσω! :starhit: