Quote:
Originally posted by agnostos
οντος μπορει να το μετανιωσει αυτο που εκανε μπορει και οχι. εχει πληγωσει στο παρελθον μου ειχε πει τοτε και τωρα πληγωσε ακομα μια φορα. Επισης λεει οτι εχει πληγωθει πολλες φορες. Μπορει να το ξαναπάθει αλλα ελπιζω να μην την θυμαμε καν μεχρι τοτε. Τι να πω μακαρι να μην την ξαναδω ποτε. Αλλα αν τη δω οποτε και αν ειναι θα το μετανιωσει πικρα.....
Αν και ολο αυτο που ειχα με αυτην δεν μπορει να θεωρηθει ως σχεση παρα μια ερωτικη αποριψη μετα απο φαση 4 ημερων. δεν ηταν ουτε ολοκληρωμενη.
Το αυριο ειναι πολυ δυκολο για εμενα γιατι αν την ειχα θα ειχα και αλλη ψυχολογια να αντιμετωπησω τα πραγματικα προβληματα που με κανουν τοσο εαυλωτο. τωρα ειμαι λιγο πιο ασχημα απο οσο ημουνα πριν τη γνωρισω.
σκεφτομε καθε μερα τις στιγμες που ειμασταν μαζι και τι ομορφα ηταν τοτε. πως μπορουσαν ολα αυτα να ηταν ενα ψεμα. και ομως ηταν.....
δεν πιστευα οτι θα το εκανε αυτο σε εμενα. μακαρι να κανω πολυ καιρο να αγαπησω παλι. αισθανομε σαν να βγαινω σιγα σιγα απο εναν εφιαλτη. φαντασου να ξαναπαθω το ιδιο σε τοσο μικρο διαστημα. οι σκεψεις αυτοκτονιας θα γινοταν πραγματικοτητα. ας χαλαρωσω λιγο
ας ξεχαστω λιγο..........
-Ξέρω γιατί θέλεις να με πονάς.