ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ ε;;;; Το παιδικό και φοιτητικό μου πρότυπο!!! Δε ξέρω αν θέλω να τον δω σε άλλο ρόλο...
Εγω πάντως δε δυσκολεύομαι να βρω χρόνο για να δω οτι θέλω καθόλου Γλαύκη. Χρόνια παρακολουθώ σειρές στον υπολογιστή ενώ ταυτόχρονα κάνω και άλλα πράγματα online, π.χ. δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για μένα όση ώρα είμαι στο φόρουμ ή κάνω κάτι άλλο να παίζει ταυτόχρονα και μια σειρά. Τηλεόραση δε βλέπω ποτέ εκτός από αθλητικά μαζί με παρέα. Κατα τ'άλλα πέρα από τη δουλειά μου(που για 3 μήνες ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και τώρα κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς ακόμα) δεν έχω άλλες υποχρεώσεις καλώς ή κακώς, ούτε οικογένεια ούτε κοπέλα, κοιμάμαι και από φυσικού μου λίγες ώρες τη μέρα οπότε από χρόνο άλλο τίποτα.
Το παράδοξο σχετικά με το χρόνο μου είναι οτι πιο παλιά και ενώ ήμουν λιγότερο ενεργός ένιωθα το χρόνο πιο πιεστικό... δλδ πέρσι τέτοια εποχή χωρίς να έχω γυμναστική, μαγείρεμα, ψώνια, συναντήσεις με φίλους που κάνω φέτος σχεδόν καθημερινά ο χρόνος μου ήταν πιο περιορισμένος νομίζω. Μυστήρια πράγματα...