καλημερα σας, δηλαδη μαλλον καλησπέρα σας.....ταραταταν ....3 μερες χωρις υπερφαγικό.......ο πρώτος στόχος ολοκληρώθηκε....ειμαι τρισευτυχισμένη...πετάω στα σύννεφα....κατάφερα να μην κάνω υπερφαγικό, εγώ που με το που γυρνουσα απο την σχολή πλακωνόμουν στα τοστ και στα δημητριακα και δώσ του τα μελια και τα γλυκά. δεν μπορω να σας εκφράσω πόσο σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. τα κατάφερα...τα παγωτίνια είναι ακόμα στο ψυγείο.....ουτε που γύρισα να τα δώ .....να τα φάει, όποιος θέλει να μην με ακολουθήσει σε αυτην την προσπάθεια (αλλα να μην γκρινιαζει μετά που δεν αδυνατίζει, χεχε ναι ο φίλος μου ορισμενες φορές νομίζει οτι τα κιλά εξαφανίζονται και μονο που λές οτι κάνεις δίαιτα).
σήμερα ήρθε και το δέμα από την μαμά μου, δεν ξέρει οτι κάνω δίαιτα, δεν της το λέω γιατι κάθε φορά μου λέει <<τί κάνεις δίαιτα? αφου δεν αδυνατίζεις ...έχεις πάρει απο τον πατέρα σου ...είσαι γλυκατσου>> οπότε δεν μπορώ να υποστώ για άλλη μια φορά τον επιτύμβιο της καλής ψυχολογίας μου και βαρέθηκα το γνωστό άσμα της μανας μου <<είσαι στρουμπουλή γυναίκα εσύ, να πιάνει ο άντρας>> και την άλλη χιτ επιτυχία <<τα παχη σου τα κάλη σου>>......βαρέθηκα.... Κάνω δίαιτα και θα το λέω σε όποιον θέλω και δεν θα το σχολιάσει αρνητικά. δεν το είπα λοιπόν και έτσι έχουν έρθει εδώ γλυκά, όλα τα φαγητά με μπεσαμέλ και παϊδάκια φουλ στο λίπος (όπως χαρακτηριστικά είπε <<να τα ψήσετε στα καρβουνα, έχουν και λίθος θα γλύφεται τα δάχτυλά σας>>) , δεν ήξερα τι άλλο να κάνω έβαλα το 80% στην κατάψυξη και τα υπόλοιπα στο ψυγείο άμα θέλει να δοκιμάσει ο φίλος μου. ξέρω ότι είναι πεντανόστιμα αλλά δεν θα υποκύψω τώρα, είναι πολύ νωρίς για ξεστρατήματα
επόμενος στόχος : 6 μέρες χωρίς υπερφαγικό
για να δούμε αν γίνονται θαύματα :cul: