-
Μαρακι μου Καλημερα ηθελα και εγω να σου προτεινω να σου στειλω το διαιτολογιο εαν ηθελες,εχω πολλα διαιτολογια και για να αντιμετωπισω την βουλιμια αλλα και για να συντηρησω το βαρος μου και διαιτολογια ακομα οταν ημουν ανορεξικη και οταν δεν ειχα περιοδο.Θα σου στειλω σε γιουτουγιου.Μακαρι μαρακι μου αυτη να ειναι η χρονια μας...Και εγω πιστευω πως once anorexic or boulimic always wanna be anorexic or boulimic...Με λιγα λογια το κουσουρι μενει παντα στο πισω μερος του μυαλου αν μπεις σε αυτο το λουκι και βγεις παντα εκει θα ειναι οσο απαισιοδοξο και αν ακουγεται δεν πιστευω στην ολοκληρωτικη θεραπεια των Δ.Δ. Μπορουμε ομως να νικησουμε σε ενα επιπεδο τους δαιμονες μας ωστε να ζουμε οσο φυσιολογικοτερα γινεται...
Υ.Γ.Εχεις φαϊσμπουκ?Θελεις να μου το στειλεις με προσωπικο μηνυμα?
-
καλημέρα Αντριάννα μου και πάλι. Ευχαριστώ παρα πολύ για τα διατροφολόγια τώρα τα τσεκάρω και μου φαίνονται εξαιρετικά. Κυρίως βρίσκω εξαιρετικές κάποιες προτάσεις για βραδυνό γιατί σε μένα αρχικά μου χε φιτάξει έτσι να τρώω το ιδιο με μεσημέρι αλλά σε μικρότερη μερίδα αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ να φάω το ιδιο με το μεσημερι. Παντα ακόμα και χοντρή προτιμούσα κάτι πιο ελαφρύ.
Σου στέλνω τώρα και το φεις μου να τα λέμε και από κει.
Που λες ναι ούτε εγώ πιστέυω σε ολοκληρωτική θεράπεια και δεν είναι επειδή απλά επειδή είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξη απλά ρεαλιστικά να το δούμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα υπάρχουν οι άσχημες σκέψεις. Θα θεωρήσω όμως προσωπική νίκη να καταφέρω να το δαμάσω στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό. Με τις οποιες παρασπονδίες, γκέλες κτλ. Δε θέλω να ξαναπεράσω άλλες αγωνίες για το αν εχω νεφρική ανεπάρκεια, καρκίνο ή να κάνω να πηγαίνω μια βδομάδα στην τουαλέτα. Ωρες ώρες σκέφτομαι οτι αν επένδυα οση δύναμη και αυτοσυγκράτηση έδειχνα οταν ημουν ανορεξική και στην επάνοδο θα χα γλιτώσει από πολλά.
-
geia sas!!
me lene stefania k ime 18...
exo provlima kai den ksero an ime voulimiki. pote stin zoi mou den imoun adinati alla panta ekana athlitismo opote to soma mou itan gimnasmeno kai etsi den ixa provlima stin emfanisi. kapia stigmi paratisa ta sports kai etsi pira poli varos eftasa 93 kila.. akolouthisa diatrofi kai eftasa na ime 70 kila. tora omos oso kai na prospatho ta kila den miononte kano edo kai ena mina diatrofi kai eno oli tin evdomada troo fisiologika kai ligo etsi oste na boro na xano athloume k 2 ores tin imera me treksimo kai vari gia na xano kai molis ftani to savvatokiriako kati me piani kai troo xoris na to elenxo. exo prospathisi polles fores na kano emeto alla den ta kataferno.. exo ftasi pleon se adieksodo kai den ksero ti na kano
-
Στεφανια μου<εχεις και υπεροχο ονομα>σου εστειλα μνμ...αν θες μπορεις να μου απαντησεις και απο εδω...
-
su apantisa..:)
euxaristo!!
-
Ακομα μια νυχτα
Ακομα μια δοκιμασια αντοχων και ψυχικης φθορας
Ακομα μια μαχαιρια στην ηδη υπαρχουσα πληγη που αιμοραγει...
Καθε νυχτα μια καινουρια αρχη
Καθε πρωι μια επαναληψη του χτες...
Καθε νυχτα μια υποσχεση για αλλαγη
Καθε πρωι η αθετηση της...
Αυτες ομως ειναι εδω...καθε νυχτα ειναι εδω...
Εδω να αποτελειωνουν κατι τελειωμενο...
Να θυμιζουν...
Να πονουν...
Να χαραζουν ανεξιτηλα σημαδια...
Να λενε σε καθε εμφανιση τους ¨γιατι¨...
Η φωνη δεν βγαινει πια...
Η κραυγη δεν αντηχει...
Και το ερωτημα εδω ...
Για ποσο ακομα;
-
Ό,τι γράφεις, το έχω περάσει στο παρελθόν.. Και ακόμη και τώρα που είμαι σε καλύτερο δρόμο, ο τρόμος της επιστροφής στα παλιά λημέρια της απόγνωσης και της εξάρτησης καραδοκεί..
Μη λυγίζεις, dark elf, αλλά ακόμη και αν λυγίσεις , εδώ είμαστε μαζί σου για να μη σπάσεις.. Δεν είσαι μόνη σου σε αυτόν το αγώνα..
-
Σε ευχαριστω πολυ ειλικρινα!Νιωθω τελειως χαμενη πια...φοβαμαι πως αναζητω κατι που εχει χαθει πια για παντα...αναζητω μια δυναμη,εναν ελεγχο και μια Ανδριανα που πια εχει σβησει και ποτε δεν θα βρω ξανα!Δεν ξερω που βαδιζω πλεον,εχω χασει καθε αχτιδα φωτος που μου φωτειζε τα σκοτεινα μονοπατια,και τωρα βαδιζω στα τυφλα!Ξαναρχισα το σχολειο και τωρα ειμαι δυο μηνες πριν το τελος...δεν ξερω εαν ηταν η σωστη αποφαση η οχι...πια δεν ξερω τι ειναι το σωστο και τι το λαθος...Ψαχνω απεγνωσμενα κατι να ποιαστω,κατι να μου δωσει ελπιδα πως θα τα καταφερω,μα δεν βρισκω τιποτα...απλα κανω κατι που σιχαινομαι...ΥΠΟΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.......
-
Όταν εγώ δεν έβρισκα πια πουθενά νόημα ή στήριγμα να πιαστώ , στρεφόμουν σε αυτούς που νιώθουν για μένα την πιο άδολη αγάπη ακόμη κι αν δεν είχαν ιδέα τι περνούσα ή τι πρόβλημα είχα, στρεφόμουν στους δικούς μου και απομυζούσα όσο πιο πολύ αγάπη μπορούσα.. Ανδριάνα μου, ακόμη κα αν έχεις χάσει μέρος αυτού που νιώθεις ότι είσαι παραγματικά ή ότι θέλεις να γίνεις, υπάρχουν κάποιοι που σε αγαπούν έτσι κι αλλιώς, και στα καλύτερα και στα χειρότερα σου, ακόμη και αν δεν έχουν επίγνωση.. Κάνε τους μια αγκαλιά, δέξου το χάδι τους, δώσε στον εαυτό σου μια στιγμή χαλάρωσης από τις βασανιστικές σκέψεις και για λίγο let it be...
-
Σε ευχαριστω ειλικρινα εκ βαθεων ψυχης,παντα απο τοτε που εγινα μελος παντα ειχες μια καλη κουβεντα να μου πεις και σε ευχαριστω πολυ γι'αυτο!:):):)
-
Να μη με ευχαριστείς καθόλου, εννοείται πως είμαι εδώ φορά που νιώθω ότι έχω κάτι να πω, δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά, Ανδριάνα μου, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και είμαστε εδώ για να αντλούμε δύναμη ο ένας από τον άλλο!
-
Βοηθας,και μονο που ασχοληθηκες εμενα μου δινει δυναμη...δεν νιωθω μονη μου!Ευελπιστω στην δικη σου πορεια να εχει βρεθει το φως που ολοι αναζητουμε...
-
στη δική μου πορεία έχει αρχίσει και αχνοφαίνεται φως και κάνω ότι μπορώ να το ακολουθώ και να μην απομακρύνομαι..Μου έχει πάρει πολλά και βασανιστικά χρόνια για να είμαι εδώ τώρα και να μπορώ να μιλάω έστω και για αχνό φως γι'αυτό απολαμβάνω έστω και ότι μικρό έχω κατακτήσει..
Σου έκανα friend request στο f/b! Tα λέμε! :-)
-
Οκ παω να κανω αξεπτ!Τα λεμε!Μην χανεις τη δυναμη σου!!!Ειμαι εδω αν χρειαστεις κατι!:)
-
dark elf η περιπτωση σου ειναι σχεδον ιδια με την δικια μου...απο τα 16 μου εως τα 20 ταλαιπωρουμουν απο διατροφικες διαταραχες. 1 χρονο ανορεξιας φτανοντας και εγω στα 56 κιλα χωρις περιοδο , με καθαρτικα και πολυ γυμναστικη(ουτε εγω καταφερα να κανω ποτε εμετο). απο τα 17-20 βουλιμια φτανοντας αισιως τα 84 κιλα! και εγω κλειστηκα στο σπιτι μου για 6 μηνες απλα με εσωσε καπως οτι ημουν ηδη στο πανεπιστημιο, δεν ειχα να αντιμετωπισω την τριτη λυκειου. στην τριτη λυκειου διεσχιζα την εποχη της ανορεξιας δυστυχως! ειμαι πλεον 24 και δεν πασχω απο τιποτα! οσο και αν ακουγεται το αντιθετο, οι διατροφικες διαταραχες θεραπευονται πληρως! δεν εχω κανενα λογο να σου πω ψεματα, λεω και φωναζω σε ολες μας απλα την αληθεια! και προσωπικα εγω τις ξεπερασα εντελως μονη με καμια διαιτολογικη ή ψυχικη υποστηριξη! απλα με θεληση και την βοηθεια της οικογενειας μου και των δικων μου ανθρωπων! δεν ξαναγυρναω ποτε σε αυτη την φαση της πλασματικης ευτυχιας θεωρωντας πως ολα περιτριγυριζονται γυρω απο το φαγητο και τις θερμιδες και το αν το μπουτι μου ειναι 1 ποντο παραπανω απο την προηγουμενη μερα! αυτη την στιγμη ειμαι 77 κιλα , οχι επειδη σταματησα τις ΔΔ απλα επειδη ετρωγα οντως παραπανω! σταδιακα θα τα χασω και αυτα βεβαια γιατι η εικονα μου δεν μου αρεσει αλλα οχι με το αγχος εκεινων των ημερων που εκλαιγα απο το πρωι μεχρι το βραδυ, που ζυγιζομουν 6 φορες την ημερα, που ημουν κακοκεφη και που δεν ειχα ορεξη να παω ουτε μεχρι το μπαλκονι! το μονο που ενδεχομενως να μεινει σαν καταλοιπο απο διατροφικες διαταραχες ειναι η ταση να μετραμε τις θερμιδες σε οποιοδηποτε φαγητο και αν δουμε! εχει γινει πια υποσυνειδητη συνηθεια! αλλα σιγα σιγα και αυτο εξασθενει! σημασια εχει οτι ΑΥΤΟΣ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ! και το τελος θα το δωσουμε εμεις...και μονο εμεις!