Ελίζω τουλάχιστον το τσιγάρο να έμεινς κομμένο!!!
Printable View
Ελίζω τουλάχιστον το τσιγάρο να έμεινς κομμένο!!!
ναι ναι με συνταγη γιατρου!!!!με πιασανε ταχυπαλμιες και δεν το εχω ξαναβαλει στο στομα μου εδω και 1 χρονο περιπου!!!τωρα αρχισα να ορθοποδο ημουν πολυ εξαρτημενη αλλα τωρα παει εφηγε και αυτο.....καιρος να φεβγουν και τα κιλακια απο πανω μου!!!!!
Μπράβο Μαρίνα!!! Όπως τα κατέφερες με το τσιγάρο έτσι σύντομα και τα κιλάκια θα αποτελούν παρελθόν!!!
αντε να περασει ο καιρος και σκεφτομαι ποσο χαρουμενη θα ειμαι χωρις παραπανω κιλα!!!θα μπορω να κανω τοσα πραγματα που τωρα δεν μπορω!!!!αντε αντε
καλημερα σε ολους μολις ζυγιστικα. Απο 93.7 πηγα 93, λιγο αλλα απο το καθολου και με τις παρασπονδιες που εκανα παλι καλα!!!!
A loss is always a loss όπως λέω πάντα!!! Μια χαρά Μαρίνα, καλή συνέχεια!!!
ευχαριστω πολυ!!!καλη συνεχεια και σε σενα!!!!
αυριο ληγει η τριτη βδομαδα προσπαθειας μου και εχω αγχος να δω ποσο εχασα!!!πολυ δεν θα ειναι αλλα αφου θα εχω χασει εστω και λιγο θα ειναι κατι για μο μενα!!!!δεν θα τα παρατησω ξανα γιατι το χρωσταω στον εαυτο μου!!!!αντε να δουμε αυριο.....
Μπράβο, Μαρίνα, καλά αποτελέσματα να έχεις και ο κόπος σου να ανταμειφθεί!!!:wink1::wink1:
ευχαριστω κουκουτσι μου....αντε να δουμε....εχω αγωνια!!!
μολις ζυγιστικα 92.1, απολεια 0,9 σχεδον κιλο...μια χαρα.....καλη μου συνεχειαααααααααααααα
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by marina21
μολις ζυγιστικα 92.1, απολεια 0,9 σχεδον κιλο...μια χαρα.....καλη μου συνεχειαααααααααααααα
ευχαριστω πολυ κουκουτσακι μου να σαι καλα!!!αντε να πεφτουν τα κιλα σιγα σιγα!!!!!!!!!!!!!και συ τα πας παρα πολυ καλα καλη συνεχεια οποτε σε ολους!!!!!!!!!
παει και αυτη η βδομαδα τελειωνει αβριο και την τεταρτη ζυγιζομαι αντε να δουμε και περιμενω και περιοδο αφηστε
ποπο αυριο κλεινω ενα μηνα...αντε να δουμε τη συνολικη μου πορεια εχω αγωνια!!!τα 91 πρεπει να τα επιασα!!!μακαρι-μακαρι!!!αντε παμε για δευτερο μηνα γερσ ολοι!!!!αυριο το πρωι θα σας εχω νεακια!!!!!!!!!