Quote:
Originally posted by NADINE
Μπήκα να πω μια καλημέρα,να προσθέσω και το κατιτίς μου και μου ρίχνει τα στολίδια από το δέντρο η Μαρία της Ελπίδας!
Πετάξτε τις ζυγαριές σας κορίτσια!Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για κόλλημα όταν έχουμε σε λίγους μήνες χάσει 40 κιλά!
Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα της αλλαγής δεκάδας,που πλησιάζει καθώς και το ότι καλόμαθε η γριά στα σύκα,αλλά
ας σεβαστούμε το δόλιο μας κορμάκι,που κάνει τον αγώνα δρόμου του και ιδρώνει από λίπος να μας ικανοποιήσει!
Ειδικά εσύ,που έγινες άλλος άνθρωπος κι είσαι και τόσο όμορφη και λαμπερή,αν υποψιαστώ πως δε χαίρεσαι
και μου χαζοφέρεις με δίαιτες,θα πεθάααανωωω(με τη φωνή της Λαζοπουλομάνας).Και ξέρεις ποιά θα τ'ακούσει
περισσότερο!Η φλογερή ξεσηκώστρα,που εκκίνησε την αντίστροφη μέτρηση και διαβάζω γι'αγχωμένες προσπάθειες.
Επίσης κακομοίρες μου,έτσι και κάνετε τώρα υπερβολές ν'αδυνατίσετε και μετά πλακωθείτε στα γιορτινά εδέσματα
και με το που θα σβήσουν τα φώτα τα γιορτινά πέσει κι η καλή σας διάθεση επειδή θα έχει ανέβει πάλι η ζυγαριά,
που σφύριξε Χριστούγεννα και χαλαρώσατε και μετά έχουμε ριγμένες αυτοπεποιθήσεις και πάλι από την αρχή,ΑΛΙΜΟΝΟ σας!
Και πάλι ξέρετε ποιά θα τ'ακούσει!Ανακεφαλαίωση:Αν η έλευση των γιορτών σας γεμίζει με ανανεωτική διάθεση κι ενέργεια
να κάνετε στροφή στην ποιότητα για τον καλύτερο εαυτό σας,πρώτη θα χειροκροτήσω ανεξαρτήτου απώλειας!
Αν το σκεπτικό είναι μια επανάληψη,λες και τόσα χρόνια τόσες δίαιτες είστε ανεπίδεκτες,θα σας αφήσω μετεξεταστέες!
χαχαχα!!!!!εισαι θεα!!!!! το ξρεις αυτο!!!!!!!!! ειλικρινα συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα είναι αυτο η γ@$%@ δεκαδα.....να δω το 6 θελω και ασ ειναι 69,900!!!!και ασ μεινω εκει!!!εχω να δω το 6.......απο τα παιδικα μου χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως εχεις απολυτο δικιο(για αλλη μια φορα) και θα συμφωνησω μαζι σου!!!!!!!! τα στολιδια ασ παραμεινουν στο δεντραι γιατι λατρευω τα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;):yes:;):yes:;):yes::s tarhit::starhit::starhit::starhit::starhit::starhi t::starhit::starhit: