Quote:
Originally posted by PETRAN
Keep_Walking,
Φίλε παρακολουθώ τα post από τότε που γράφτηκα και θα ήθελα να σου πω ότι είσαι παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αλλά για όλους ανεξαιρέτως. Τα ποστ σου διακατέχονται από ορθολογισμό, δυναμισμό και θετικότητα και μπορείς επίσημα να με θεωρήσεις fan σου!
Μου φαίνεται όμως ότι μετά το θέμα που είχες ανοίξει με τον τίτλο «άλλαξα», άρχισε σταδιακά να αλλάζει και ο τρόπος έκφρασής σου. Στο θέμα που είχες ανοίξει με τίτλο «άλλαξα» εμφανιζόταν ένας keep γεμάτος αισιοδοξία που ήθελε να συνεχίσει την ζωή του προς το καλύτερο. Ήταν ο τυπικός keep που πάντα θαύμαζα, ο keep που γεμάτος δύναμη βοηθούσε τους άλλους και έσπερνε την ελπίδα σε ανθρώπους που φαινομενικά την είχαν χάσει, και που φυσικά με την ίδια δύναμη προσπαθούσε να εξελίξει ακόμα περισσότερο τον εαυτό του.
Όμως στα επόμενα threads ο τόνος και ο τρόπος γραφής άρχισε να αλλάζει σταδιακά. Ξαφνικές και απότομες πτώσεις διάθεσης, συνεχείς περίεργοι στοχασμοί που φαίνονταν να μην οδηγούν πουθενά, μπερδεμένη σκέψη με κάποια διαστήματα χωρίς ειρμό και νόημα, ακατάσχετος τρόπος γραφής και προτάσεις που συνεχώς διαχωρίζονται από τις τρεις τελείες. Αυτό το thread φαίνεται να είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλεγα τίποτα, όμως τώρα βλέπω έναν άλλο Keep_Walking αρκετά διαφορετικό από αυτόν που είχα «γνωρίσει». Δεν λέω, μπορεί απλά να περνάς κάποια περίεργη φάση στην ζωή σου, όμως λέω μήπως-και μόνο μήπως (και δεν θέλω να βγάζω γνωματεύσεις στο internet-έλεος λολ)-μείωσες αρκετά τα φάρμακα? (σε βαθμό που να γύρισαν κάποια συμπτώματα?). Το λέω γιατί στο θέμα με τον τίτλο «άλλαξα» έλεγες ότι θα τα μειώσεις. Τα μείωσες πράγματι? Και αν ναι σε ποιο βαθμό? Βέβαια λες ότι πήρες την maximum δόση των 30 mg. (που πράγματι είναι) ‘όμως ίσως κάποια προηγούμενη μείωση να είχε κάποιο effect που βγαίνει τώρα? Τι να πω. Φίλε Keep θέλω να σκεφτείς λίγο αυτά που σου έχω γράψει και να επισκεφτείς τον ψυχίατρό σου. Αν γίνεται κάτι τέτοιο μην αφήσεις τα συμπτώματα να πάρουν τον έλεγχο φίλε. Σε κάθε περίπτωση γερά με τσαμπουκά!
Κιπακο μου!!