-
" Χιλια ευχαριστω αλλα δεν τρωω γλυκα/πιτες/πιτσες/κτλ"
Αυτο που θα πω ισως ακουστει ασχημο αλλα οπως αυτος, ο καποιος που επανηλειμμενα σπρωχνει την πιατελα με τα μελομακαρονα μες τα μουτρα μου μετα απο την 100η φορα που αρνηθηκα ευγενικα, δεν μπορει να σεβαστει τη δεδομενη στιγμη τη δικη μου αρνηση, ετσι και εμενα λιγο με ενδιαφερει αν θα "προσβληθει" απο αυτη.
Δεν νομιζω οτι κανενας απο εμας χρειαζεται να δικαιολογηθει για το τι θα φαει και τι οχι. Οπως και δεν δικαιολογιθηκα σε κανεναν οταν ετρωγα 10 μελομακαρονα στην καθισια, ετσι και τωρα:P
Ειναι δυσκολο να λες οχι, αλλα οσο πιο πολυ εξασκησε τοσο πιο ευκολο γινεται :)
Και τωρα τα Χριστουγεννα υπαρχουν απειρες ευκαιριες για εξασκηση!
-
Engraved βλέποντας και μόνο το τικεράκι σου καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις ;)
"Και τωρα τα Χριστουγεννα υπαρχουν απειρες ευκαιριες για εξασκηση!" :thumbup::thumbup:
Από τότε που έβαλα το όχι στην ζωή μου νιώθω και εγώ πολύ καλύτερα, αν και καμιά φορά μπορεί ακόμη να υποκύψω. Αυτό το άρθρο μου θύμισε όλους τους σωστούς λόγους για τους οποίους θέλω να συνεχίσω να λέω όχι :tumble:
-
Δε το διάβασα το αρθράκι αλλά μεταξύ μας τώρα, το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι όταν μας κερνάει κάποιος και δε το θέλουμε αλλά όταν μας κερνάνε και το θέλουμε!!!
Γενικά δεν έχω θέμα, εύκολα θα αρνηθώ να φάω οτιδήποτε μου προτείνουν ευγενικά και χωρίς να προσβάλλω κανέναν... με μια εξαίρεση, τη γιαγιά μου που πραγματικά στενοχωριέται και δε θέλω να τη στενοχωρώ. Έχουμε κωμικές διαπραγματεύσεις του τύπου ΟΚ, θα φάω τώρα αλλά δε θα μου ξαναφέρεις τπτ για τις επόμενες 2 ώρες :bouncy::bouncy::bouncy:
Στο παρελθόν πάντως είχα πρόβλημα να αρνηθώ κάτι, οχι γιατί δεν είχα το τρόπο αλλά γιατί μέσα μου θεωρούσα οτι είναι προσβλητικό ένας άνθρωπος 150 κιλών που προφανέστατα δε προσέχει να αρνηθεί ένα κέρασμα... βλακεία ίσως αλλά έτσι σκεφτόμουν. Μπορεί να ήταν και δικαιολογία για να μη χάνω καμία ευκαιρία, ξέρω γω...
-
Φιλιππε απλα υποκλινομαι! Οι σκεψεις που μοιραστηκες μαζι μας ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΧΤΙ ΚΕΣ!!! Ολο το κειμενο πραγματικα εμπνευσμενο :yes:
Βρισκω πολυ εξυπνη την προταση σου να αρχιζουν τα δυο 24 ωρα ελευθερης διατροφης απο το απογευμα της παραμονης. Ετσι θα εχουμε τη δυνατοτητα να απολαυσουμε ενα δειπνο και ενα γευμα τοσο τα Χριστουγεννα οσο και την Πρωτοχρονια :wink1:
Ενοειται πως ειμαι μεσα και εγω αλλα θα πρεπει να σας αναφερω και δυο προβληματισμους μου. 1) Η μαμα... η οποια συνηθιζει να καλει εκεινες τις μερες καμια 30 αρια φιλους και συγγενεις και να φτιαχνει 15 διαφορετικα φαγητα και γλυκα. Αρχιζει λοιπον τη μαγειρικη της προετοιμασια 2 μερες νωριτερα και φυσικα δεν τα δοκιμαζει ολα αυτα που φτιαχνει εκεινη που ειναι μετα βιας 60 κιλα. 2) Ο πολυς ελευθερος χρονος γεματος εξοδους. Πολλα ταβερνακια λοιπον το οποιο σημαινει τραπεζια γεματα με ενα σωρο ορεχτικα που δυστυχως καταφθανουν πριν απο το φιλετακι που εγω παρειγγειλα, οπως και πολλες συναντησεις με φιλους σε καφετεριες στις οποιες ξεχνιεσαι για ωρες μπροστα σε ενα τεραστιο φλυτζανι ζεστης σοκολοτας :rolleyes: Ευτυχως που για μενα δεν ειναι προβλημα το αλκοολ γιατι δεν πινω ποτε. Και δεν το κανω απο αποψη αλλα γιατι δεν εχω καταφερει να βρω κανενα ποτο που να μου αρεσει. Στα τρελα κεφια κανα κρασακι και αυτο με μετρο γιατι μπορω να γινω λιωμα ακομα και με αυτο :saint:
-
Οσο για το γεγονος οτι θεωρουσες προσβλητικο 150 κιλα ανθρωπος να αρνηθεις κερασμα αυτο ειναι τελειως χαζο.
Εγω 100 κιλα ανθρωπος λεω με μεγαλη ευκολια σε οσους προσπαθουν επιμονα να με μπουκωσουν... αχχχ λυπηθειτε με! παρτε αυτον το πειρασμο απο μποστα μου, τοσο κοπο κανω η καημενουλα να ξαναμπω στα ωραια μου τζινακια!
ΑΑΑ και κατι τελευταιο, μη μας το παιζεις ντοπαλος που και καλα ολο κοκκινιζεις με τα καλα μας λογια γιατι απ οσο καταλαβα την ερωτικη σου απιστια με το μελομακαρονο την απολαυσες πολυ :P Φτανει ομως τωρα μεχρι τις 23/12 οχι αλλο σεξ... στις 24/12 θα σου επιτρεψουμε να επιτρεψεις στη διπλα, το πονηρο αυτο θυληκο, να σε αποπλανισει!:bigsmile:
-
Πως πάει η ομάδα, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα;
Όποιος θέλει, αύριο ζύγισμα, εγώ θα τα γράψω κιόλας να υπάρχουν κι όποιος θέλει ακολουθεί. Το σημαντικό έτσι κι αλλιώς δεν είναι οι ποσοτικοί στόχοι αλλά η συνειδητή προσπάθεια να δαμάσουμε τον εαυτό μας και να αποφύγουμε τους πειρασμούς και τα υπόλοιπα έρχονται.
Καλές γιορτές σε όλους λοιπόν!!!
Σα βγεις στο πηγαιμό για ρεβεγιόν
να εύχεσαι να είναι γεμάτο το τραπέζι
λαχταριστά φαγάκια μη φοβάσαι
ούτε και χριστουγεννιάτικα γλυκά.
Δίπλες και κουραμπιέδες
λαχταριστά μελομακάρονα μη φοβάσαι
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μεν' η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
Πίτες και σουφλέ,
λαχταριστά κοψίδια δε θα συναντήσεις
αν δεν τα κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τα στήνει εμπρός σου.
Να εύχεσαι να είναι γεμάτος ο μπουφές
Πολλά τα ορεκτικά να είναι
που με τι ευχαρίστηση, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε σπίτια αγαπημένα
Να σταματήσεις σε ζαχαροπλαστεία
σε Κοσμικόν, σε Βάρσο, σε Τερκενλήδες
και τες καλές πραγμάτειες ν' αποκτήσεις,
τσουρέκια και πάστες, γαλακτομπούρεκα και τούρτες,
και ηδονικά αλκοολούχα κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδύποτα βαριά
Σε συναντήσεις φιλικές πολλές να πας
να δεις και να χαρείς φίλους αγαπημένους
Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει
και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξίδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
ʼλλα δεν έχει να σε δώσει πια.
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.
-
Ώχ Παναγία μου !!! βοήθεια !!!
Προτιμώ ν΄αντιμετψπίσω τους λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες και τον αγριο Ποσειδώνα , παρα όλους αυτους τους δαίμονες .
Φίλιππε βαλτός ήσουνα ? Κι είναι και το αγαπημένο μου ποίημα και δεν είμαι της ποιησης .
-
Φιλιππε.....εισαι φοβερος!! :thumbup:
-
μα πραγματικα εισαι!!! πολυ καλο!!!!!
και εγω ετσι ενιωθα....δεν μπορουσα να πω οχι εφ'οσον φαινονταν οτι τρωω! χααχχα.
Αλλα τωρα το εβαλα σκοπο....ηδη περασα ενα μεγαλο γλεντι χωρις απωλειες !!
''Πίτες και σουφλέ,
λαχταριστά κοψίδια δε θα συναντήσεις
αν δεν τα κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τα στήνει εμπρός σου.''
εκει ειναι η ουσια...ΕΥΤΥΧΙΑ για ολους λοιπον ευχομαι!!!
-
Καλημερούδια !!!!
Ζυγίστηκα πρωί πρωί οπότε ξεκινάω την "καταμέτρηση".
Εκκίνηση λοιπόν στα 111 κιλά . Προσδοκώ να δω τουλάχιστον ένα 110 μέχρι τις 10 Γενάρη :-)
Καλή μας προσπάθεια :-)
-
Καλημέρα!!!
Ζυγίστηκα κι εγώ και από προχθές έφυγε ενάμιση κιλάκι, όσο είχε φύγει το προηγούμενο ολόκληρο μήνα. 88.1 λοιπόν, στόχος λοιπόν 87 κιλά 10 Γενάρη!
-
καλημέρα. κι εγώ μέσα είμαι παιδιά!!
σήμερα είμαι 66,9
και μην ξεχνάμε οτι πρέπει να προσπαθήσουμε και μέσα στις γιορτές να τρώμε κάθε 3 ώρες, για να μην ορμάμε χωρίς έλεγχο μετά στις λιχουδιές!
:thumbup:
-
Παρούσα !
20/12 83,7 Kg ( το ίδιο με προχθες )
10 Γενάρη να είναι μικρότερο . Δεν βάζω νούμερο . Δεν λειτουργούν σε μένα . Καλή επιστυχία σε όλους !!
-
δεκτη η προσκληση/προκληση!
68.3 σημερα!!! στοχος 67,οτιδηποτε στις 10/1!!!
ολα στο μυαλο ειναι!!!
-
καλε καιε γω θα ειμαι λιγοτερο στις 10.1....τωρα ειμαι 89.8, δεν θα ειμαι 88?? μαλλον!:bouncing: