-
αυτο με το τηλεφωνο και τις παρεες ειναι η ρουτινα μου, χαχα. στο ψιλικατζιδικο διπλα στο μαγαζι που δουλευω, πλεον με κερνανε κιολας, φαντασου! πραγματικα τραγελαφικα σκηνικα.
πως ειμαι, λοιπον ειμαι περιεργα.
κλειστηκα 2 μερες σπιτι, δε πηγα ουτε δουλεια, ουτε σχολη, ουτε τιποτα, με την προφαση οτι ειμαι αρρωστη.
η αληθεια ειναι πως δεν ημουν καλα και πως μονο κοιμομουν μεχρι να νυχτωσει και μετα εκανα βουλιμικα μεχρι αν ξανακοιμηθω :/
σημερα παω επιτελους στο πατρικο μου για γιορτες.. νιωθω λιγο πιο ηρεμη και αισιοδοξη.. σκεφτομαι να προσπαθησω ξανα.. και ισως αν δε τα ακταφερω παλι και με παρει απο κατω να δοκιμασω να πω κατι στη μητερα μου.
παντως κατι ειναι και αυτο, το οτι δεν αισθανομαι μονη σε αυτο το προβλημα, αν και μακαρι να μη το ειχε κανεις αλλος.
δε ξερω βρε παιδια, καμια φορα ειναι τετοιες οι συγκυριες, που οδηγουμαστε σε προβληματα πριν καν το παρουμε χαμπαρι.
εγω τα πρωτα μου βουλιμικα τα χα κανει ενα καλοκαιρι που ημουν με ενα παιδι και πηγαιναμε συνεχεια σε ταβερνες με εκεινη την παρεα και ετρωγα του σκασμου γιατι ειμαι λαιμαργη και φοβομουν μη παρω κιλα, σε συνδυασμο με μια προσφατη ιστορια που ειχα ακουσει οτι μπορεις λεει να τρως και να τα βγαζεις.
ο,τι να ναι...
ας ελπισουμε πως θα ερθουν και οι αντιστοιχες συγκυριες που θα μας κανουν να τα δουμε αλλιως τα πραγματα μια και καλη.
ξεκινησα παλι να βγαινω με καποιον, καινουργιο προσωπο στη ζωη μου. για να δουμε, μπορει χαρη σαυτον να γλιτωσω μερικα βουλιμικα για αρχη, και να καψω και καμια θερμιδα με επικοδομητικο τροπο, χαχαχσα :)
-
Maraki μου εύχομαι να περάσεις υπέροχες γιορτές και να ηρεμήσεις χωρίς να ανησυχείς για το φαγητό και άλλα προβλήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Γέμισε ευχάριστα τις μέρες σου και να σκέφτεσαι όμορφα και θετικά :)
Καλά Χριστούγεννα!
-
Kala xristougenna kai se sas!!!!