Quote:
Originally posted by Eli
Πάντως όσον αφορά τους γονείς μου πάντα θέλανε πράγματα για εμένα που δεν μου ταιριάζανε από τα επαγγελματικά μου μέχρι και την επιλογή συντρόφου. Σε όλα ήταν αντίθετοι ουφ! Έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί τους για τις επιλογές στην ζωή μου, βέβαια τώρα πια προφανώς έχουν κουραστεί και αυτοί και απλά με αφήνουν στην ησυχία μου, έχουν συμβιβαστεί με την διαφορετικότητά μου, αλλά τις φωνούλες τους τις έχω ακόμη να με κατατρέχουν :crazy::crazy:
Η απόλαυση πάντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή μας για να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και εμένα η ψυχολόγος μου όταν έκανα κάτι που θεωρούσα ενοχικό μου έλεγε πάντα "Το απόλαυσες; Μπράβο σου!" Έχω πάντως φτάσει σε σημείο να περνάω όλη την ημέρα στο σπίτι μου χωρίς να πάω στην κουζίνα για να τσιμπολογάω ότι βρίσκω, γενικά μέσα στο σπίτι πλέον δεν έχω υπερφαγικές τάσεις λόγω βαρεμάρας, βρίσκω πιο ωραία πράγματα να γεμίζω τον χρόνο μου. Και για αυτό είμαι φοβερά υπερήφανη!!! Μόνο αν είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά μπορεί να ξεσπάσω αλλά και πάλι όχι όπως παλιά, έχω περισσότερες άμυνες λόγω της καλής διατροφής ;)
Πωπω, εντάξει, τα διαβάζω αυτά και γελάω γιατί σκέφτομαι πως αν τα διάβαζε κάποιος άλλος θα του φαίνονταν τρελά (τουλάχιστον!!!) και γιατί μπορεί να είμαστε αδερφές....εεε...εννοώ να έχουμε τους ίδιους γονείς!!!!!!!! χαχχαχαχαχαχαχ