Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by natallia
και εγω μια απο τα ιδια Αβα μου, καπνιστο μωρακι υπηρξα.
το ξεκινησα στα 16 και το εκοψα στα 33, ακριβως πριν 301 ημερες, μαχαιρι, ξαφνικα ενα πρωι μετα απο μια ξεφρενη νυχτα γλεντιου στη συμπρωτευουσα με τισ φιλεναδες μου, ξυπνησα το πρωι αηδιασμενη απο την οσμη, την οψη μου και το αισθημα καψιματος στον οισοφαγο μου. μετα απο τρεις μηνες εμεινα εγκυος - δε ξερω αν ειναι τυχαιο η οχι- οποτε δε μπηκα στο πειρασμο να το ξαναρχισω. ομως μεχρι να μεινω εγκυος περασα και ζορικες στιγμες, αλλα ποτε δε το μεγαλοποιησα το ζητημα, ελεγα σιγα μωρε και τι καταφερα ? τπτ απλα δε καπνιζω....,
301 μέρες ε;Όχι πως μετρά κανείς!
Τα συγχαρητήρια μου συνονόματη!Και που το έκοψες και για την εγκυμοσύνη σου!Φαντάζομαι όπου να'ναι γεννάμε;
Πόσο υπέροχο που το σώμα σου δίνει αγνό και καθαρό πρώτο σπιτάκι στο μωράκι σου!Τίποτα στην τύχη,τίποτα!
Με το καλό να έρθει στον κόσμο σου και να τον λαμπρύνει ανεξίτηλα!Λες ν'ακολουθήσει το φωτεινό σου παράδειγμα
και το Αβουλίνι μου που μεθαύριο μου έρχεται στη συμπρωτεύουσα και στάνταρ θα το γλεντήσουμε κι εμείς;
Κι ακόμα καλύτερα,λέει μετά από τρεις μήνες να γευτεί και τη δική σου χαρά,αυτήν της εγκυμοσύνης!
Ψήνεσαι,ε,φανταστική μου ʼβα;Τι λες;