Έυα μου οισοφαγίτιδα παθαίνεις εξαιτίας των γαστρικών υγρών που ανεβαίνουν προς τα πάνω όταν κάνεις εμετό,για τον πόνο στο στήθος δεν ξέρω να σου πω αλλά είσαι πολύ μικρούλα για να ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου :)
Printable View
Έυα μου οισοφαγίτιδα παθαίνεις εξαιτίας των γαστρικών υγρών που ανεβαίνουν προς τα πάνω όταν κάνεις εμετό,για τον πόνο στο στήθος δεν ξέρω να σου πω αλλά είσαι πολύ μικρούλα για να ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου :)
Το ξερω...ειμαι σιγουρι οτι εχω παθει οισοφαγιτιδα αλλα δεν ποναει πολυ οποτε δεν εχω δωσει σημασια και απ οτι διαβασα η θεραπια ειναι απλη
Actually always wondered about my weight i mean i don't even want to someone call me fatty However there inform a special diet that you can follow to manage to stop the bulimic and vomiting without gaining weight as afraid.
evanescence2 καλημέρα,Quote:
Originally posted by evanescence2
Βρηκα κανεναν αλλο που να εχει βουλιμια και να εχει παθει οισοφαγιτιδα η να εχει πονο στο στηθος...σιγουρα δεν ειναι ιδεα μου αλλα ειμαι η μονη που το παθαινω?
εννοείται πως δεν είσαι η μόνη που το παθαίνει όλα τα άτομα που είναι νευρική βουλιμικά αργά ή γρήγορα παθαίνουν οισοφαγήτιδα και έχουν και άλλες σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους όπως αυτές που απαρίθμησες σε ένα αρχικό σου ποστ. Το θέμα είναι να τα βάλεις κάτω και να σκεφτείς τι σου προσφέρει τελικά η νευρική βουλιμία αλλά και τι σου παίρνει πίσω. Αξίζει να καταστρέψεις την υγεία σου για να μπορείς να έχεις την ευχαρίστιση να καταναλώνεις τεράστιες ποσότητες φαγητού; Γιατί αν θέλεις να είσαι αδύνατη υπάρχουν και άλλοι τρόποι οι οποίοι όχι μόνο δεν καταστρέφουν την υγεία σου αλλά την προάγουν κιόλας. Υπάρχει διατροφή συγκεκριμένη που θα μπορέσει να σε απεγκλωβίσει από τον φαύλο κύκλο της βουλιμίας και να σε βοηθήσει να μην παχύνεις όπως φοβάσαι. Αρκεί να βρεις την δύναμη να ρωτήσεις και να ψάξεις. Αξίζει τον κόπο. Είσαι μικρή ακόμη και δεν μπορείς να εκτιμήσεις σοβαρά το δώρο της υγείας...εύχομαι να μην την χάσεις γιατί μετά θα είναι αργά.
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΕΤΩΝ
Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχοω το κουραγιο να ζητησω βοηθεια το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να το σταματησω.Η ικανοποιηση που παιρνω οταν γυρναω απο το σχολειο πεινασμενη και τρωω απιστευτες ποσοτητες χωρις να με νοιαζει δεν συγκρινεται με οτιδηποτε αλλο.Και μετα παλι οταν κανω εμετο και αδειαζω την κοιλια μου νιωθω υπεροχα.!Εαν εχω κανει σχεδον τα παντα εμετο το βραδυ οταν πεφτω για υπνο ειμαι χαρουμενη.Τιποτα αλλο δεν με κανει χαρουμενη μονο αυτο...Και πραγματικα οι συνεπειες μου μοιαζουν ασημαντες μπροστα στην ευχαριστηση που παιρνω
evanescence επειδη πραγματικα εισαι πολυ μικρουλα και ειναι κριμα... και επειδη οπως λες οι συνεπειες σου μοιαζουν ασημαντες μπροστα στους εμετους... εγω 8α σου πω για μια αλλη συνεπεια που εχω βιωσει εγω και ισως δεν σου εχει παρουσιαστει ..... ακομα! τι εχεις εχεις ακουσει για το ελκος στομαχου???? αν οχι πολλα ψαξ το λιγο. ειναι κατι πολυ σοβαρο και σε αντι8εση με την οισοφαγιτιδα 8α υποφερεις απ τους πονους!! πρεπει να 3εκινισεις ψυχο8εραπεια αμεσα να βρεις τι ειναι αυτο που σε ενοχλει στη ζωη σου... και να βρεις κατι να κανεις που να σε γεμιζει και να σε ευχαριστει!!!! οι εμετοι ειναι αποτελεσμα αυτης της ελλειψης! μην προσπα8εις να βρεις την χαρα σ αυτους... αλλου ειναι οι χαρες, ειδικα σ αυτην την ηλικια!!!! εκμεταλλευσου το γεγογος οτι εισαι τοσο μικρη... 8α περασουν γρηγορα τα σχολικα χρονια και 8α τα αναπολεις...ειναι κριμα οταν γυρνας πισω το μονο που 8α εχεις να 8υμασαι 8α ειναι οι εμετοι!!!!
Το ξερω οτι ειμαι μικρη αλλα πραγματικα δεν με ενδιαφερει..και εαν παθω κατι σοβαρο το πολυ πολυ να νοιαστει καποιοσ για εμενα και να σταματησουν ολοι να με κρινουν.Ξερω τι ειναι το ελκος στομαχου αλλα δεν νομιζω να παθς κατι σοβαρο γιατι οπως ειπες ειμαι μικρη και εχω δυνατο οργανισμο
δεν 8ελω να λεω οτι ντε και καλα 8α πα8εισ κατι πολυ σοβαρο... γιατι το ζητουμενο ειναι να προλαβεις να μην πα8εισ!! το οτι εισαι μικρη γιατι σου λεει οτι εχεις δυνατο οργανισμο?? η αλλη αποψη ειναι το οτι εισαι τοσο μικρη σημαινει οτι εχεις εναν υπο αναπτυξη οργανισμο αρα πιο ευαλωτο και αρα πιο επιρρεπη σ αυτην την κακομεταχειρηση που του κανεις! δεν λεω οτι ειναι ευκολο σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι!!! σκεψου και το αλλο... αν ελεγες σε καποιον οτι με κατι που κανει μπορει να πε8ανει... και σου ελεγε "δεν με πειραζει, ασ πε8ανω ισως τοτε νοιαστει καποιος για μενα και μου κανει και την κηδεια μου!" τι 8α του απαντουσες??? δεν 8ελω να γινω μακαβρια και ουτε φυσικα 8ελω να σε τρομα3ω... απλα σου λεω αυτο που λες στην υπερβολη του για να καταλαβεις πως αυτος ειναι ο λα8ος τροπος να αντιμετωπισεις αυτα που σε ενοχλουν! βαλ τα κατω ρε κοριτσακι μου σκεψου λιγο τι σου την σπαει... και φωνα3ε το!!! δεν 8ελω να το παι3ω ε3υπνη, να βοη8ησω 8ελω! και μεσα απ ολο αυτο ενω νομιζεις οτι τιμωρεις καποιον η καποιους αλλους( που σε κρινουν συνεχως) στην πραγματικοτητα τιμωρεις τον εαυτο σου...και δεν σου α3ιζει!!!!
Και εγω δεν νομιζω οτι θα παθω κατι σοβαρο και ουτε νιωθω οτι μου κανεις κυρηγμα.!Ουτε πιστευω οτι τιμωρω τον εαυτο μου απλα προσπαθω να χασω λιγο βαρος εχω προσπαθησει με πολλους αλλους τροπους και δεν μπορω γ αυτο κανω εμετουσ.Μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει κανεναν που να εχει παθει οτιδηποτε σοβαρο εξαιτιας της βουλιμιας
ολα οσα ανεφερες σε αρχικο σου ποστ ( τα οποια εχεις δει να συμβαινουν ηδη και στο σωμα σου)
ελκος στομαχου και δωδεκαδακτυλου( και εφοσον μου ειπες γνωριζεις τι ειναι, 8α 3ερεις οτι μιλαμε για μια "τρυπα" στο στομαχι πολυ επωδυνη, που ναι μεν αντιμετωπιζεται,οχι ευκολα, και αργοτερα υπαρχουν πολλες πι8ανοτητες να παρουσιαστει καρκινος)
8ανατος... δεν μπορω να βρω κατι σοβαροτερο που μπορει να σου προκαλεσει η βουλιμια... αν δεν σου αρκουν η πρεπει να τα δεις να συμβαινουν μπροστα στα ματια σου πρωτα,οκ!
γνωριζω ατομο που πασχει απο aids και ζει μια χαρα... αυτο σημαινει οτι παυει να ισχυει οτι το aids μπορει να σε σκοτωσει??? εννοω επειδη δεν εχουμε δει κατι να συμβαινει διπλα μασ δεν σημαινει οτι δεν υφισταται!!!!!!
αν οπως λες εχεις προσπα8ησει να χασεις κιλα με σωστους τροπους και δεν μπορεσες... τωρα που εισαι στην εφηβεια και ο μεταβολισμος σου χτυπαει κοκκινο ισως το σωμα σου σου λεει κατι.... οτι ΔΕΝ χρειαζεται να χασεις κιλα... εισαι ακομα στην αναπτυξη... καποια κιλακια 8α φυγουν απο μονα τους, και ισως ψηλωσεις λιγο ακομα( αν βεβαια σταματησεις τους εμετους αμεσα). δεν νομιζω οτι το βλεπεις τοσο χαλαρα και οτι σου αρεσει ολο αυτο αλλιως δεν ζητουσες βοη8εια εδω μεσα...
ελπιζω να βοη8ησα, και να μην κουρασα... ευχομαι και ελπιζω τα καλυτερα!!!!!! ;)
Δεν ξερω κατα ποσο η βουλιμια μπορει να οδηγησει σε θαανατο!υπαρχουν μελη εδω που ειναι βουλιμικα για 5 χρονια κ παραπανω κα δεν δεν εχουν κανενα προβλημα...μπορει να τα εχω βρει ολα αυτα στο διαδικτυο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινες περιπτωσεις...
γτ βρε eva μου πρεπει να 8ορυβη8εις μονο αν τα ποσοστα 8νησιμοτητας ειναι 8/10???? ναι και γω βουλιμικη ημουν και ειμαι ακομα(το παλευω ομως)και ειμαι ζωντανη και σου μιλαω... και πολλες αλλες κοπελες που ειναι και περισσοτερα χρονια απο μενα και ε3ακολου8ουν να ζουν. δεν λεω οτι το ποσοστο ειναι μεγαλο αλλα οσο μικρο κι αν ειναι δεν παυει να υπαρχει... και δεν παυει να ειναι ενα ρισκο κα8ε επισκεψη στην τουαλετα!!!!
ελπιζω συντομα να το κτλβσ και τουλαχιστον να μπεις στην διαδικασια να το προσπα8ησεις.... δες το παρακατω βιντεο αν 8ελεις... γιατι περα απο εμας εδω μεσα,τισ τυχερες, που εχουμε ακομα την ευκαιρια μας υπαρχει και αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=kF37k...eature=related
Το video ειναι πραγματικα σοκαριστικο αν και οι περισσοτερες περιπτωσεις αναφερονται σε ατομα με ανορεξια..θελω να υπενθυμησω οτι εγω δεν εχω χασει βαρος και το πολυ κανω εμετο δυο φορες την μερα η μπορει και καμια.Δεν επιβαρυνω τον εαυτο μου τοσο οσο παλια πχ εξι φορες και ειχα σταματησει εντελως για ενα μηνα περιπου αλλα ξαναρχισα
αυτο που λες ειναι πολυ 8ετικο,οτι εχουν μειω8ει οι εμετοι σου!!!! αυτο που η8ελα να δεις ειναι οτι οι κοπελες που χα8ηκαν απο βουλιμια δεν ειχαν χαμηλο βαρος, αλλα ηταν σε φυσιολογικα κιλα! οταν μου ελεγε η μαμα μου "8ες να πε8ανεις??" της ελεγα εγω δεν ειμαι σαν αυτες... εγω δεν ειμαι 30 κιλα.. εγω ειμαι αδυνατη και ομορφη, το ελεγχω! αυτο που 8ελω να σου πω ειναι οτι για να πα8ει καποια ζημια το σωμα μας ειτε αναστρεψιμη ειτε οχι δεν χρειαζεται να εχεις φτασει 30 και 40 κιλα... δεν πειραζει που 3ανααρχισες αρκει να το προσπα8εις... δεν αλλαζει κατι απο την μια μερα στην αλλη, σιγουρα 8α χεις και τα πισωγυρισματα σου. εκει 8ελει να φανεις δυνατη και να συνεχισεις την προσπα8εια σου!!!! το σημαντικο ειναι να κτλβς οτι ειναι λα8ος τροπος να χασεις βαρος, ολα τ αλλα με υπομονη και δυναμη 8α γινουν!!!!
Οταν ειχα σταματησει δεν το εκανα επειδη ειπα ξερεις ειναι κακο σταματα απλα ειχα σταματησει να νιωθω ασχημα με το σωμα μου για λιγο.Μετα ομως ξαναγυρισα και αυτη την στιγμη δεν θελω να το σταματησω