wow και βέβαια βρήκα και πολλές απαντήσεις, πληροφορίες, λύσεις και στήριξη απο όλους σας και θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ.γλύτωσα πολύ άγχος και χρόνο!όταν έχω νέα θα σας ενημερώσω!
Printable View
wow και βέβαια βρήκα και πολλές απαντήσεις, πληροφορίες, λύσεις και στήριξη απο όλους σας και θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ.γλύτωσα πολύ άγχος και χρόνο!όταν έχω νέα θα σας ενημερώσω!
wow αυτό που λέω απλά είναι πως είναι διαφορετικό να λες "έχω ακούσει ότι δε χειρουργεί ο ίδιος" και διαφορετικό να λες "δε χειρουργεί ο ίδιος". Στην πρώτη περίπτωση μεταφέρεις πράγματα που έχεις ακούσει από άλλους, ενώ στη δεύτερη κατηγορείς τον γιατρό ευθέως (κι ας μην έχεις ιδίαν γνώση). Εσύ επέλεξες αρχικά τον δεύτερο τρόπο να εκφραστείς γι'αυτό και ζήτησα διευκρινίσεις. Επειδή όμως φαντάζομαι ότι το έκανες μάλλον αφελώς δε θα συνεχίσω την κουβέντα. Ελπίζω να κατάλαβες ότι πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση να σε κατηγορήσω ή να σου επιτεθώ για κάτι παρά να ζητήσω κάποιες διευκρινίσεις επί του θέματος. :)
Kelly80 και πάλι συγνώμη για την κατάχρηση του τόπικ σου :)
Οκ τοτε σορρυ το εθεσα λαθος!! :p
Πραγματικα ομως ο σκοπος μου ηταν καθε αλλος παρα να θιξω τον γιατρο! Και εννοειται welldah μου οτι ΔΕΝ μαλωνουμε!! Ευχομαι μονο καποια μερα να φτασω τον στοχο μου οπως εκανες και εσυ!!! Σαν ονειρο μου φαινεται!!!
wow είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις τον στόχο σου :) Το μόνο που θέλει από τη μεριά σου είναι προσπάθεια και να ακολουθείς τους κανόνες :)
welldah άλλαξε το τικεράκι σου λέμε,και επιτέλους πόσταρέ μας πρόσφατη φώτο σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ
Ιωάννα μου το τικεράκι μια χαρά δείχνει 67 είμαι :) Αυτό με τη φώτο το αμελώ συνέχεια γιατί έχει χαλάσει η φωτογραφική μου και πρέπει να δανειστώ από τον αδερφό μου κι όλο το ξεχνάω! :spin:
Aχ ρε welldah μου!!! Το ξερω και κανω ορι μπορω! Αλλα πραγματικα μηπως τρωω πολυ; Πιστευω πως ναι! Δηλαδη εχτες για παραδειγμα εφαγα μια μεσαια μπριζολα και μανιταρια στο φουρνο μεζι με λιγο γιαουρτι και 2 baby new potatoes μοκροσκοπικες... Εκανα γυρω στη μια και κατι ωρα για να το φαω.. Αλλα μηπως η ποσοτητα ειναι μεγαλη τελικα; Στο διατροφολογιο μου εχει 90γρ κρεας, τοσα ηταν... Αλλα σκεφτομαι οτι μαλλον πρεπει να μειωσω την ποσοτητα κατα πολυ! Ειναι η φαση οτι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΝΙΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΙΝΑ απλα τρωνε οι αλλοι και μερικες φορες (ευτυχως λιγες!!) τελειωνω και εγω το πιατο μου (πολυ πιο αργα απο τους αλλους ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!) :(
wow εφόσον ακολουθείς τις ποσότητες του διατροφολογιου σου τι να λεμε... σωστα το κάνεις και μάλιστα θα πρεπει να είσαι και πολυ ευχαριστημένη διότι έτσι δεν έχεις κινδυνο να παρουσιασεις ελλειψη βιταμινων. Ακομη βεβαια μας κρατας κρυφη την απωλεια σου , αντε κοπελια ξερασε τα ολα περιμενουμε!!!:bigsmile:
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!! Ρε!!! Πριν φυγω απο Ελλαδα πηγα στο φαρμακειο να παρω βιταμινουλες και λεω ε καιρος μου ειναι να ζυγιστω!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ!!! Μετα πηγα αεροδρομειο και λεω βρε μηπως να ζυγιστω εκει που ζυγιζουν τις βαλιτσες??? αχαχαχαχαχ!!
Και με παιρνει τηλ η μαμα μου εχτες και μου λεει ζυγιστηκες και της λεω οχι αφου δεν εχω καλη ζυγαρια εδω!! Ρε γαμωτο πραγματικα δεν ξερω ποσα εχω χασει τωρα και πανω που ειπα να δω, δεν βρισκω ζυγαρια!!! :flaming:
Θα παω να παρω μια αλλα οχι τωρα, κατα τις 28 του μηνα και ανυπομωνω να ανεβω πανω της, για πρωτη φοα στη ζωη μου!!! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Παντως πιστευω ειναι αρκετα... Τωρα θα διξει η βιοψια που λενε!!! :tumble:
μονο και μονο η απωλεια ποντων σου που ειναι εξωπραγματικη υποδηλωνει την τεραστια απωλεια σου. Αυτη ειναι η πραγματικη σου ζυγαρια. Οταν θα παρεις και την κανονικη ζυγαρια, θα την παρεις με την προυποθεση να ανεβαινεις με μετρο και οχι σαν την υστερω καθε μερα. Μπραβο wow μου και εις κατωτερα !!!!
Ναι πραγματικα απο ποντους παω καλα! Μου πεφτουν τα τζιν, μπλουζες μου παλια μου ηταν λιγο κοντες τωρα στρωνουν πολυ καλα και γενικα το παρατηρω πλεον οποτε κοιταζομαι στον καθρεπτη, ακομα και στην σκια μου!! αχαχαχαχαχαχα!!!
Μικρυνε και αυτη!! :D
Μεση ειχα παντα στενη, απο περιφερεια και μπουτακια/γαμπες θελω! Α! και μπρατσα εννοειτε!!! :lol:
wow τον ίδιο σωματότυπο έχουμε! Θα δεις ότι θα φύγουν και τα μπουτάκια και οι γάμπες και τα μπρατσάκια και όλα σιγά-σιγά! ʼντε βρε κορίτσι ζυγίσου να βάλεις κι ένα τικεράκι να βλέπουμε την πρόοδό σου!
Κατερίνα συγνώμη για το off topic αλλά ήθελα να ρωτήσω εσένα και τη Γιώτα πώς τα πάτε με την πλαστική στο στήθος. :) Σιγά-σιγά έρχεται κι εμένα η σειρά μου....
Aχ μακαριιιιι!!!! Απο τα ξημερωματα καθομε και βλεπω βιντεο στο utube σχετικα με weight loss και ενθουσιαζομαι ολο και περισσοτερο!!!!
Ωραια!! Μα ο σωματοτυπος μας ειναι και σεξυ παιδι μου!!!! αχαχαχα!!
Δεν θα με ελεγα αχλαδι αλλα ελαφρος ανοικτη προς τα κατω??? χοχοχοχοχοχ
Δεν εχω και μεγαλο στηθος.... Για ποτε λες να κανεις την επεμβαση στο στηθος? Και αυξητικη η μονο ανορθωση? Μια μεθοδο ακουσα που σου παιρνουν λιπος απο εκει που δεν χρειαζεσαι και το τοποθετουν στο στηθος!!! Μου ακουγετε καλητερη αυτη απο την σιλικονη παντως!
wow εγω για 6 μηνες δεν ειχα ζυγαρια και πηγαινα και ζυγιζομουν στο εμπορικο κεντρο. εχει σχεδον σε ολα κοντα στις τουαλετες. εσυ πρεπει να εχεις το westfields λογικα κοντα σου οποτε θα μπορουσες να ζυγιστεις εκει!! θελει ενα 50λεπτο νομισμα.
Καλε γιατι δεν τις εχω δει???? Ελεγα να παω στα boots να δω σημερα γιατι με επιασε τωρα και θελω να δω ποσα ειμαι!!! Στις τουαλετες κοντα ε?? Μαλλον δεν την ειχα προσεξει μεχρι σημερα γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να θελω να ζυγιστω και μαλιστα δημοσιως!!! αχαχαχαχα!!! Εχτες που πηγα παντως westfields (στο Derby, μεχρι εκει εφτασε η χαρη μου!!! αχαχαχα!) δεν ειδα τιποτα... Θα παω και σημερα να δω!! Ευχαριστω κοριτσακι!!!! :roll: