-
keep walking σαν πορτοκαλαδα ενα πραγμα εεε? χαχαχαχα
-
καλα απαντησα στην πρωτη σελιδα χωρις να δω οτι εδω κοντεψατε να βιασετε εναν πιλοτο και να αδειασετε την εθνικη.Αν το ηξερες μονο εσυ,θα σουν σαν προφητης που μιλα στο κενο.θα μας χαπακωναν για τα καλα μετα χαχαχαχαχα.Φανταζομαι τι λεει το βιβλιο και χωρις να το διαβασω,επιμενω να μας πειτε την περιληψη με δυο λογια γιατι ο χρονος ειναι χρημα ....
-
Nop i wont do it
Σαν να μου βαζει ο καθηγητης-φιλολογος να γραψω εκθεση:D
Απο τα αγαπημενα μου βιβλια και δεν θα κατσω να το σκοτωσω:)
Αραγε που να το εχω...θελω να το ξαναδιαβασω...
-
να το γυρισεις σε ταινια και να μου το στειλεις?Υπαρχει αυτη η πιθανοτητα?
-
Τσου..εκτος αν βρω ομορφες πρωταγωνιστριες:)
Διαβασε το αν θες...το τελειωνεις σε μια μερα ανετα δεν ειναι βαρυ.
-
Προσφέρομαι να κάνω τη Βερόνικα keep!!!
-
:)))))))))))
Εγω ξερεις ποιο ρολο θα διαλεξω που μου ταιριαζει και γαντι:)
-
Ναι ναι ξέρω!!!
Α ωραία, έκλεισε δηλαδή έτσι? Λοιπόν, χρειαζόμαστε μερικά άτομα ακόμη για να αναλάβουν τους υπόλοιπους ρόλους, ένα σκηνοθέτη(προτείνω τον κρίνο γι\' αυτή τη θέση, χι χι!) και φυσικά σπόνσορα!!!
-
Παρακαλω τους ενδιαφερομενους να διαβασουν ολοι το σεναριο-βιβλιο,ΠΡΕΠΕΙ να γυριστει αυτη η ταινια:P
-
Α ναι!!! Και σεναριογράφο χρειαζόμαστε !!!
Λοιπόν, ναι ναι, είμαι μέσα! Ενθουσιάστηκα τώρα!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
-
ΘA EKANA OTI KANΩ KAI TΩPA.ΘA HMOYN ΣE ΠAPAΛIA THΣ XAΛKIΔIKHΣ.
EΔΩ EINAI O ΠAPAΔEIΣOΣ
-
Φοίβη το διάβασα το βιβλίο, είναι όντως υπέροχο... Να σε δώ Βερόνικα κ θα σπάσετε ταμεία παίδες, τύφλα να \'χει το hollywood!
keep_ με τον ρόλο που διάλεξες... με τρελαίνεις κ ας μην είμαι η Βερόνικα!
Empneustn μα τι ιδέες είναι αυτές που κατεβάζεις!!!
-
Ο εμπνευστής μας ενέπνευσε όλους! Λοιπόν, mstrouf εσύ ποιόν ρόλο θα παίξεις? Δεν γίνεται να λείπεις απο αυτό!!!
-
Είναι κάποιος που ξέρει ότι την άλλη εβδομάδα ΔΕΝ έρχεται το τέλος του κόσμου?????
(στα σίγουρα όμως έ........ όχι πιθανότητες και στατιστικολογίες.......)
YΓ (αφιερωμένο το τραγουδάκι
\"It\'s the end of the world (as we know it) and i feel fine\")
-
χαχαχα..... δεν μπορώ να διαλέξω ρόλο, δεν έχει σκύλο το βιβλίο, γαβ, γαβ!!!
για δικηγόρο δεν μου πάει, να την βουτήξω απο άντρα πάλι δεν μου πάει, αλλά μπορώ να κάνω το γρασίδι που δεν επιτρέπεται να σβήνεις τσιγάρα κ τι γρασίδι θα\'μαι... γρασίδι που καπνίζει.. θα σας φτιάξω ατμόσφαιρα κ σκηνικά άμα θέλετε, μέσα είμαι κ θα βρώ κ κτίριο που θα κάνουμε τα γυρίσματα, μμμμ.... πολύ spooky!!!