επισης τι σημαινει δεν θα γραψω αλλα θα κραξω..??? δεν νομιζω πως σε προσβαλε κανεις για να μιλας με τετοιο τροπο...λιγη ευγενια δεν βλαπτει...καλη σου μερα παρο ολα αυτα...
Printable View
επισης τι σημαινει δεν θα γραψω αλλα θα κραξω..??? δεν νομιζω πως σε προσβαλε κανεις για να μιλας με τετοιο τροπο...λιγη ευγενια δεν βλαπτει...καλη σου μερα παρο ολα αυτα...
*Katie δεν ξερω γιατι ειχα μπερδευτει και νομιζα πως τα πληρωνει ολα το ταμειο:rolleyes: κατι που δεν ισχυει... τα μισα πληρωνει το ταμειο και τα αλλα μισα η ασφαλεια ζωης μου οπως και σε σενα..και εγω σε ιδιωτικη κλινικη θα την κανω. και επισης επιβεβαιωσα και το ποσο που με ειχε ρωτησει το παληκαρι και ειναι οντως 6 χιλιαρικα..!!!!
Κορίτσια σας ευχαριστω πολύ για τις αποψεις σας. Και εγω πιστευω πως ειναι ο καθε οργανισμός διαφορετικος και χρειαζεται διαφορετική περιθλαψη.
mariakriti: στα 6 χιλ που λες ειναι τα νοσίλια και το δακτυλιδι καθως και η αμοιβη του γιατρου?
elizaasian: Να σε ρωτήσω κατι? Πως ενιωθες τις πρώτε μερες που εβαλες το δακτυλιδι? Ειχες προβλήματα? Πόσες μερες καθισες στο νοσοκομειο? Στην εργασια σου επεστρεψες αμεσως?
george28 , οχι δακτυλιδι....για σλιβ μιλαω...το σλιβ ειναι 6 χιλιαρικα..και ειναι μεσα και η νοσηλεια και ολα...
Εσυ τι θα κανεις?
σλιβ θα κανω...!!! η μαμα μου εχει δακτυλιο , αλλα δεν παει καλα και υπαρχει περιπτωση να τον βγαλει και αυτη και να κανει σλιβ...
εσεις τελικα τι θα κανετε..??? εχει σκεφτει η κοπελα σου?
Θα κανει δακτυλιο. Πιστευω οτι τις ταιρειαζει καλυτερα. Η μητερα σου τι προβλημα αντιμετωπιζει?
απο ποια αποψη πιστευεις οτι της ταιριαζει καλυτερα.???
η μαμα μου ενω τον εχει 6 χρονια απο 140 κιλα πηγε μονο στα 100 , αντε και 95 καποια στιγμη...δεν μπορεσε ποτε να χασει περισσοτερα ενω τρωει πολυ νορμαλ. επισης απο τοτε που τον εβαλε κανει συνεχεια εμμετους. μολις φαει γρηγορα , μολις φαει κατι και δεν της κατσει καλα , η δεν της κατεβαινει αμεσως παει και τα βγαζει ολα...το σφιγγει , δεν μπορει να πιει ουτε νερο καλα καλα και κανει εμετο. το ξεσφιγεει, παχαινει...
Καταλαβα... Απο μεριας δακτυλιου δεν της εχεις προκυψει κατι αλλο?
καποιο προβλημα αλλο?
Νομιζω πως τα κιλα που θελει να χασει ειναι πολυ λιγα η κοπελα μου σε συγκριση με την μητερα σου.
Και δεν πιστευω οτι πρεπει να μπει στην διαδικασια να κανει σλιβ.
πηγατε σε καποιο γιατρο να ρωτησετε τι σας προτεινει.??? μου κανει μεγαλη εντυπωση καθως εγω σε αυτους που πηγα , μου ειπαν οτι ο δακτυλιος τεινει να καταργηθει πλεον..(εγω θα κανω το σλιβ στα 93 κιλα...)
Απλα ηθελα να ρωτησω.. Η κοπελα σου θελει να κανει επεμβαση παχυσαρκιας η εσυ εψαξες και βρηκες την λυσει να χασει τα κιλα της;
Και δεν νομιζω να ειμαστε οι ιδιοι καταλληλοι για να κρινουμε τι μας "παει" και τι οχι.. Με γιατρο εχετε μιλησει; Αν η κοπελα σου ειναι γυρω στα 120 δεν νομιζω κανενας ΣΩΣΤΟΣ γιατρος να της πει να κανει δακτυλιο..
Οπως ξαναειπα σε αλλους πετυχαινει και σε αλλους οχι! Δεν το επαιξα γιατρος, ειπα την "εμπειρια" που εχω απο ατομα εδω στο φορουμ αλλα και γνωστους μου! Δεν εξεφρασα καν την γνωμη μου και δεν νομιζω κανενας απο εδω που προσπαθησε να βοηθησει τον Γιωργο και κατεπεκταση την κοπελα του να ηθελε να το παιξει γιατρος!
Το θεμα ειναι οτι μια επεμβαση δεν ειναι μονοπολη να διαλεξεις ο ιδιος πιο πιονη σου ταιριαζει καλυτερα!
Ο γιατρος (αυτος που θα τον εμπιστευτεις και δεν θα ειναι ο πρωτος τυχοντας!) θα δει και θα σου πει ποιες και κατα ποσον εχεις επιλογες! Εγω παντα ακουγα οτι εχω 2 επιλογες (σληβ και μικρο μπαι πας) αν και τελικα λογο προβληματος στο στομαχι εκανα εναν συνδιασμο των 2!
Απο γιατρο που δεν τον ενοιαζε και πολυ μου ειπε και σαν 3η λυση να κανω μια κοιλιοπλαστικη και βουαλα! Χαθηκε η κοιλια! Μα αν ειναι δυνατον!!!
Ας μην λεμε ομως τα ιδια και τα ιδια! Η αποφαση ειναι ΚΑΘΑΡΑ της κοπελας σου και που θα νοιωσει εκεινη πιο ανετα! Η επεμβαση δεν ειναι φορεμα να σου πει ενας τριτος την γνωμη του οποιος και αν ειναι αυτος! Και για να βγαλεις τον δακτυλιο παλι επεμβαση νομιζω θελεις αρα 2πλο το ρισκο! Δεν ειναι τυχαιο που σταματανε να κανουν αυτες τις επεμβασεις πλεον!
< Δεν ειναι τυχαιο που σταματανε να κανουν αυτες τος επεμβασεις πλεον! >
συμφωνω απολυτα!
Μαρακι εσυ αποφασισες τελικα που θα την κανεις και ποτε; 93 κιλα εισαι παιδι μου μονο; Κοιτα αν βεβαια χανεις δυσκολα κτλ καλα θα κανεις να την κανεις, να μην τυρανιεσαι κι ολας!! Τα χαρτια σου τα εχεις κανει;
wow μου ναι θα την κανω σε ιδιωτικη κλινικη στο ηρακλειο..εχω βρει και το γιατρο και τα παντα. μονο την εγκριση περιμενω τωρα για να προλαβω να την κανω πριν την εξεταστικη:cul: ειμαι 93 κιλα , με υψος 1,57 αλλα δυστηχως εχω και αρκετα προβληματακια με την υγεια μου που δεν με αφηνουν να ξαναρισκαρω για αλλη μια φορα να κανω διαιτα και μετα να τα ξαναπαρω ολα πισω..πρεπει αμεσσα να χασω βαρος.!!!!
τα χαρια μου τα εστειλα αθηνα εχθες!!!!!!!!!!!!!!!!:Pκαι τωρα περιμενω με τοσοοοο πολυ ανυπομονησια!!!!!!!!:rolleyes:
εγω εκανα επεμβαση δακτυλιου στα 19 μου ενω ημουν 84 κιλα. Σας μιλαω μετα απο 5 χρονια που τον εχω και αυτην την στιγμη ειμαι 90-91 κιλα. τα συμπερασματα δικα σας!