Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα κορίτσια. Οσον αφορά το μπάνιο στη θάλασσα πρέπει να αποφεύγουμε τον ήλιο γιατί μας αφυδατώνει τη στιγμή που όταν είσαι φρεσκοχειρουργημένη δεν μπορείς να πιεις πολύ νερό, μόνο γουλιά γουλιά. Εγώ έκανα μπάνιο στη θάλασσα 1,5 μήνα μετά το σλιβ αλλά με ενοχλούσε στο στομάχι. Μάλλον η άνωση της θάλασσας μου πίεζε το στομάχι, μου ερχόταν ρέψιμο και ένοιωθα δυσφορία. Και στους 3,5 μήνες από το χειρουργείο ήταν το ίδιο, με ενοχλούσε πάλι και έβγαινα η μισή έξω από το νερό για να ηρεμήσει λίγο το στομάχι και μετά ξαναβουτούσα, αλλά δεν μπορούσα να κολυμπήσω κανονικά. Αλλα παιδιά βέβαια δεν είχαν πρόβλημα με τη θάλασσα, είναι αναλόγως τον άνθρωπο. Οπως και νάχει όμως κάντε υπομονή γιατί ούτε η θάλασσα χάνεται, ούτε τα μπάνια χάνονται, αυτά που προέχει τώρα να χαθούν είναι τα παλιοκιλά χιχιχι.
κι εγω μετα απο ενα μηνα ενοω οχι και κατευθειαν....και βεβαια τα κιλα εχουν σημασια απλα αληθεια δεν εχω μαλλον ιδεα τι με περιμενει...καμια φορα νομιζω οτι θα χαθουν τα κιλα οπως οταν εκανα μια συμβατικη διαιτα αργα και απο λιγο....εσυ πως νιωθεις τωρα??? κι εγω sleeve θελω να κανω:tumble: