Quote:
Originally posted by lipimeni
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα..βρε παιδιά...όλοι έχουμε νιώσει τέτοιου είδους ρατσισμό.ʼλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο,αλλά είμαι σίγουρη,πως όλοι νιώσαμε ακριβώς το ίδιο.Αυτό το συναίσθημα του να θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και να θες να κλειστείς μέσα στο σπίτι για μέρες,μη πω μήνες...Το θέμα είναι τι κάνουμε για να σταματήσει αυτό το πράγμα..ή μάλλον τι κάνουμε για να νιώσουμε εμείς οι ίδιοι καλύτερα με τον εαυτό μας.Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την οικογένειά μου και από αυτά που διαβάζω θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερή.Είχα βέβαια με τον έξω κόσμο φίλους,γνωστούς κτλ.Σκεφτείτε να περπατάς αμέριμνη στο δρόμο και να σε σταματάει μία γιαγιά ή ένας παππούς και να σου λέει να χάσεις κιλά γιατί είναι κρίμα και μετά να ακολουθεί και ένα γιατροσόφι από πίσω''πιες λίγο λεμόνι με νερό κάθε πρωί και θα είσαι άλλος άνθρωπος''...εγώ προσωπικά όταν γίνονταν τέτοια πράγματα ήθελα να κλάψω με λυγμούς.Και έπιασα και καλό παράδειγμα ευγενικών ανθρώπων..μη πιάσω τα άλλα..ας μείνω όμως στην ουσία.Η ζωή μας είναι ΜΙΑ ρε παιδιά..δεν είναι κρίμα να τη σπαταλάμε έτσι??Δεν είναι απαραίτητο να πατάμε στα πόδια μας και να μην ακούμε κανέναν??πάμε γερά λοιπόν όλοι μαζί να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά που κουβαλάμε και μας ''βαραίνουν''...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: