Originally posted by defiant
Quote:
Originally posted by Ninap
Το περίεργο επίσης είναι πως εδώ δεν έχουν "καθολου" στο διαιτολόγιο αλεσμένη τροφή. από το ζωμό ("μαμακια" σου λένε να ποιείς knorr κύβους εγώ θα βράζω κοτοπουλάκι και θα το κάνω στο multi) σου λένε πως πρέπει να μασάς πολύ καλά..το παράδειγμα ήταν : μια φέτα ψωμί σε μιση ώρα να το κατανάλωσης. το ψωμί εδώ το κόβουν σε μηχάνημα στους φούρνους και είναι λεπτό σαν τις φέτες για tost ίσωςς και λεπτότερο.
αυτά τα ξέρω γιατί μας έδωσαν ένα παράδειγμα τις διατροφής μας μετά την επέμβαση αφού πρέπει να παρακολουθήσουμε ένα group therapy με διαιτολόγο και ψυχολόγο πριν την επέμβαση για δυο συνεδρίες όλοι όσοι έχουν πάρει το ok.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, Νινάκι. Κι εγώ σου εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία με την επέμβαση. Η διατροφή εκεί ίσως είναι έτσι επειδή πρόκειται για bypass. Δεν ξέρω καθόλου τι προβλέπεται γι' αυτή την περίπτωση. Αν πάντως έχετε υγρά στην αρχή, καλύτερα να μην αλέσεις κοτόπουλο. Φανταζομαι ότι το όλο σύστημα θα πρεπει να προσαρμοστεί στη μετεγχειρητική κατάσταση. Το group therapy τι σκοπό έχει; Απλώς να ενημερωσει ή και να προετοιμάσει ψυχολογικά τον ασθενή;