Quote:
Originally posted by dora_th
Κορίτσια μου άπειρα ευχαριστώ σε μία μία χωριστά και σε όλες μαζί .
Πήρα πολύ δύναμη απ΄ολους εδώ μέσα είτε μιλούσαμε , είτε όχι , όποιο δρόμο κι αν είχαν ακολουθήσει , είτε της διατροφής , είτε του χειρουργείου . Δεν θεωρώ το δεύτερο πιο εύκολο , καθένας έχει τα δικά του δύσκολα μονοπάτια .
Μακάρι και του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι εδώ και ν΄ανοίγω topic για τα 2 χρόνια μετά ...
Κοριτσάκι , για να περπατήσουμε 10 χιλιόμετρα , βήμα βήμα θα πάμε , αλλες φορές τα βήματα θα είναι πιο γρήγορα κι άλλες φορες πιο αργα , αλλα το ενα βήμα θα φέρνει το άλλο , έτσι είκαι και τα κιλά . Δεν θα πάμε απ τα 90 στα 60 , θα πάμε απ τα 90 στα 89 και μετά στα 88 και μετα στα 87 .....
Θα σας πώ κάτι που μου έτυχε πριν 2 χρόνια μέσα στο χειμώνα
Είχα βρεθεί σ΄ένα μέρος βράδυ αργά γύρω στις 1 και μετά απο μια πολύ κουραστική μέρα μέσα στο Γενάρη σε μια απόσταση γύρω στα 5 χλμ απ το σπίτι μου και χωρίς αυτοκίνητο ή άλλο τρόπο να γυρίσω . Ή θα έμενα εκεί ( αδύνατο ) ή έπρεπε να περπατήσω μέσα στη νύχτα και στο κρύο .
Ξεκίνησα λοιπόν , δεν έιχα άλλες επιλογες , στα μισά κουράστηκα , ήταν και τα κιλά κάπου στα 100 τότε ,δεν βοηθούσαν , δεν έιχα δυνάμεις καθόλου . Τι μπορούσα να κάνω , ή θα έμενα στη μέση του δρόμου ή θα προχωρούσα . Προχώρησα κι έφτασα σπίτι μου .
Κάπως έτσι αισθάνθηκα πολλες φορές στη διάρκεια του χρόνου αυτου . Ή θα προχωρούσα στο δρόμο που είχα επιλέξει ή θα έμενα εκεί στα μισά του δρόμου . Δεν είχα επιλογες , έπρεπε να προχωρήσω .
Break είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις , απλά προχώρα .
Marimari , είναι πολλοι που τα κατάφεραν εδώ μέσα . Πάρε δύναμη απ΄όλους αλλά προπάντων βρες την μέσα σου . Είμαι σίγουρη ότι την έχεις .
πολυ σωστα τα λες ντορα μου