ΠΡΩΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΝΤΡΕΣ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑ!!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ!!!
ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Printable View
ΠΡΩΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΝΤΡΕΣ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑ!!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ!!!
ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Κουράστηκα να κάνω δίαιτα. Κουράστηκα να την ξεκινάω και να την παρατάω. Κουράστηκα να είμαι χοντρή. Κουράστηκα να φοβάμαι να κοιταχτώ στον καθρέφτη μου. Έχω καιρό να δω ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και θα το δω την επόμενη εβδομάδα και φοβάμαι πώς θα με κοιτάξει, τι θα πει, τι θα σκεφτεί...
Έβγαλα τα χειμωνιάτικα ρούχα, έβαλα μέσα τα καλοκαιρινά. Τσάμπα κόπος, τα βάζω και τα βγάζω από τη ντουλάπα με κάθε αλλαγή εποχής, όμορφα ρούχα που κόστισαν λεφτά, κι εγώ απλά τα κρατάω για όταν θα χωρέσω μέσα τους. Αλλά οι εποχές περνάνε και φεύγουν και τα ρούχα μένουν αφόρετα. Μου είχε καρφωθεί στο μυαλό το "μην αγοράζεις ρούχα όταν παχαίνεις γιατί έτσι θα νιώθεις άνετα και δεν θα ξεκινήσεις ποτέ δίαιτα" και τώρα κυκλοφορώ με κάτι φτηνιάρικα σακιά.
Έχω απελπιστεί...
Συγγνώμη δεν ήθελα να σας νταουνιάσω αλλά σήμερα η διάθεσή μου είναι στα τάρταρα.
τι συγνωμη βρε λεκα μου και τι να μας νταουνιασεις?!?! ακριβως στο πνευμα του τοπικ εισαι...
αλλα σκεψου τουλαχιστον οτι δεν εισαι μονη. στα ιδια ειμαστε και το ιδιο νιωθουμε κι εγω και το βραζιλιανακι αν καταλαβα καλα.
ενα τζην μου μπαινει το οποιο εχω παρει 15 ευρω. τα αλλα τα καλα και ακριβα ειναι στη ντουλαπα και περιμενουν....
ξερεις ομως? καποτε θα τα καταφερουμε κι εμεις. δεν μπορει...
αυτη τη βδομαδα πηγα πολυ καλα.
και δεν θα σκεφτω οτι μια βδομαδα δε λεει και τιποτα. και οτι μεμονομενες βδομαδες εχουν υπαρξει στο παρελθον απειρες....
θα σκεφτω οτι αυτη η βδομαδα ειναι η πρωτη της αλλαγης....
Ακριβως ετσι νιωθω κι εγω le.ka!! Μην ανησυχεις, ολες εδω ειμαστε πανω κατω στην ιδια ψυχολογια, για αυτο αλλωστε ειμαστε κι εδω.... γιατι πολυ απλα χρειαζομαστε την βοηθεια των αλλων! Κανε μια προσπαθεια να μπεις σε ενα προγραμμα, οτι σου ταιριαζει εσενα και μην περιμενεις θαυματα! Αυτα απο μενα, θα τα λεμε απο εδω και περα, θα ειναι ενας μακρυς χειμωνας!
le.ka γιατι να κυκλοφορεις με σακια!!! και βεβαια αν διαθετεις να ψωνισεις 2-3 ομορφα ρουχαλακια, κι οταν με το καλο χασεις τα κιλα που θες ειτε θα τα μεταποιησεις (οι μοδιστρες θ πεινασουν ε? ) ειτε θα τα εχεις να σου θυμιζουν τον αγωνα σου και το αισιο αποτελεσμα !!!! ετσι και η διαθεση σου θα ανεβει και θα εχεις ενα κινητρο .
:eureka:
Κοριτσια μολις ενιωσα μια μικρη απογοητευση ετρεξα να το μοιραστω μαζι σας για να μην κατρακυλησω...
Απο την προηγουμενη Παρασκευη δεν εχω χασει ουτε γραμμαριο.... ενω κανω κανονικα διατροφη! Ξερω πως μπορει να ειναι κατακρατηση, μπορει να ειναι τυχαιο, μπορει να ειναι μοιραιο κτλ αλλα δεν παυει να με στεναχωρει! Γιατι να μου ειναι τοοοοοοοσο δυσκολο να χασω ενα κιλο, ενω ειναι τοοοοοοοσο ευκολο να παρω??? Πρεπει να συνεχισω, να ειμαι αισιοδοξη, αλλα καθε μερα που ξυπναω και ζυγιζομαι να βλεπω τα ιδια και τα ιδια στενασωριεμαι λιγουλακι!
Αυτα ηθελα να πω, συνεχιζω εννοειται κανονικα!!
brazil μην απαγοητεύεσαι , έχεις ήδη χάσει 5 κιλά που δεν είναι λίγα . Η ζυγαρια πολλές φορές κολλάει όχι μόνο για μια βδομάδα , αλλά και για περισσότερο . Συνέχισε τη διατροφή σου και θα φύγουν μαζεμένα . Επίσης κάπου παλιότερα είχα διαβάσει οτι το λίπος που φεύγει απ΄τα λιποκύταρρα αντίκαθίστανται προσωρινά με νερό , το οποίο στη συνέχεια φεύγει . Ακόμη επειδή κάπου είδα να έχεις γράψει 1 κιλό την εβδομάδα , 4 κιλά το μήνα , σε 4 μήνες 16 κιλα , να σε προετοιμάσω οτι δυστυχώς η απώλεια δεν είναι τόσο γραμμική . Θα περάσεις και κολλήματα , μην σου πω και πισωγυρίσματα στη ζυγαριά . Μην τρομάξεις , θα φύγουν μαζεμένα , κοίτα καλύτερα τα ρούχα σου που ολοένα θα φαρδαίνουν . Εγώ μετράω με τη μεζούρα πόντους στη κοιλιά και στη περιφέρεια κι έχει συμβεί πολλές φορές η ζυγαριά να δέιχνει και 1-1,5 κιλό παραπάνω :flaming::flaming:ενώ η μεζούρα να μετράει λιγότερο :cul::cul: . Μήπως τελικά αυτό δεν είναι που έχει σημασία ? να δείχνουμε λεπτότερες ? , δεν θα μας βάλει κανένας στη ζυγαριά να δει τα κιλά μόλις μας δει .
Ναι εχεις απολυτο δικιο, σε ευχαριστω πολυ!! Ολ αυτα που λες μεσα μου τα ξερω αλλα η αναγκη μου και η αγωνια μου για αυτην την αλλαγη στο σωμα μου ξεπερναει την λογικη μου σκεψη και με παρασερνει... Καλη συνεχεια και σε σενα και παλι ευχαριστω