Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλησπέρα και καλώσηρθες. Οι γονείς μας όλους μας αγαπούν, ίσως κάποιες φορές δεν μπορούν να το δείξουν με τον σωστό τρόπο, δεν τα ξέρουν όλα, άνθρωποι είναι και αυτοί.
Στο θέμα μας,
στη θέση σου θα τους μάζευα ένα απόγευμα, θα τους έλεγα πόσο τους ευχαριστώ που ασχολούνται και με νοιάζονται.
Θα τους έλεγα πως είναι να είσαι παχύς και ότι νιώθω μόνη, αφού κανείς τους δεν είναι.
Θα τους έλεγα πως ακριβώς νιώθω (νιώθεις δηλαδή), ότι είμαι το μαύρο πρόβατο, ότι αυτό ψυχολογικά με καταρρακώνει και θέλω να φάω κι άλλο κι άλλο!
Θα τους έλεγα ό,τι έχω στο μυαλό και την καρδιά μου.
Τέλος θα τους φιλούσα όλους, θα τοιχοκολλουσα το διαιτολόγιο μου και το πρόγραμμα γυμναστικής μου.
Θα τους έλεγα με έντονο ύφος πως αυτά είναι όσα πρέπει να κάνω, κι όποιος από αυτούς μπορεί να με βοηθήσει ας σταθεί πλάι μου, όποιος δεν, ας σιωπήσει.
Τέλος θα τους θύμιζα πως αν τους ξενίζει η συμπεριφορά μου ή αν δε μπορούν να σιωπήσουν ή και να βοηθήσουν, υπάρχουν ψυχολόγοι που μπορούν να επισκεφτούν, να πάρουν απαντήσεις ή και να συζητήσουν μαζί τους το πρόβλημα που έχουν μαζί μου.
Οταν θα βρουν τρόπο να σε στηρίξουν σωστά, όταν θα πάρεις απόφαση να αδυνατίσεις για την πάρτυ σου κι όχι για τους άλλους, τότε όλα θα γίνουν μόνα τους.
Καλή επιτυχία!
τι ομορφα που τα λες!!! συμφωνω απολυτα