Σήμερα είμαι ευχαριστημένη γιατί τρώω και χορταίνω με νορμαλ ποσότητες φαγητού. Μου έκανε εντύπωση, πίστευα με το ψαράκι δεθα χόρταινα με την καμμία!
Printable View
Σήμερα είμαι ευχαριστημένη γιατί τρώω και χορταίνω με νορμαλ ποσότητες φαγητού. Μου έκανε εντύπωση, πίστευα με το ψαράκι δεθα χόρταινα με την καμμία!
:D
μη νομιζεις εχω κατι πεινες και τρωω αστατα πολυ,αλλα προσπαθω τι να κανω αχχχ
κοιτα ξερεις που νομιζω οφειλοταν οτι εφαγες κατι παραπανω τις προηγουμενες μερες;στην περιοδο.
λαθος κανω;
τωρα που τελειωσε-τελειωνει επεστρεψες στα φυσιολογικα σου!!!
μπραβο συνεχισε ετσι!
αντε λιγο ακομα θελουμε για διψηφιοοοο αντεεεεε
πόσο ζυγίζεις καλή μου σήμερα? Εχει γούστο να είμαστε ΠΑΛΙ στα ίδια!!! Στο τίκερ τί λέει? WAW
αυτο σε εγραψα και στο αλλο θεμα,ειμαι 1 κιλο πιο πανω,δηλαδη ειμαι 101,6
αλλα δε το αλλαξα το τικερ γιατι ελπιζω να ειναι απο το πρηξιμο μου το 1 κιλο παραπανω,αλλιως θα τσιριξω
χαχα
εσυ ποσο εισαι;δεν εχεις τικερ με τα κιλα σου ε;
α συγνωμη λες πιο πανω 100.7!!!
καλα πρεπει να νυσταξα μπροστα μου δε βλεπω
καλα σουιτ εσυ τωρα που τελειωσε η περιοδος να δεις στο πιτσ φυτιλι θα πας διψηφιο,εδω ειμαστε και θα δεις ;)
παω για υπνο
αυριο δουλεια πρωι και πως θα ξυπνησω να δω
έχω αλλά είναι όλα πράσινα και δε φαίνεται καλά, πρέπει να το αλλάξω :starhit: Μη πτοείσαι, είναι καθαρά από το ότι θα αδιαθετήσεις!!! Δες τα ζυγίσματα μου τις τελευταίες μέρες, 2 κιλά πάνω ήμουν! Εσύ ειδικά που προσέχεις και πολύ αποκλείεται να πάχυνες!Quote:
Originally posted by lineal
αυτο σε εγραψα και στο αλλο θεμα,ειμαι 1 κιλο πιο πανω,δηλαδη ειμαι 101,6
αλλα δε το αλλαξα το τικερ γιατι ελπιζω να ειναι απο το πρηξιμο μου το 1 κιλο παραπανω,αλλιως θα τσιριξω
χαχα
εσυ ποσο εισαι;δεν εχεις τικερ με τα κιλα σου ε;
100.7 σήμερα! 100.2 είναι το χαμηλότερο που έχω φτάσει και το είδα πρίν λίγες μέρες. Ελπίζω ξανά σύντομα...
To λοιπόν, το μοσχαράκι το ζύγισα χώρια (ναι είχαν ζυγαριά ναι τα ζύγισα και δε ντράπηκα :smug b:) και το υπολόγισα σαν κοκκινιστό (όπως και ήταν), τα μακαρόνια τα υπολογισα σαν νερόβραστα, και έβαλα στο περίπου 20 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο, μόνο το μεσημεριανό το βγάζω 1000 θερμίδες οπότε μέσα είμαι.Quote:
Originally posted by sweetOctober
Ημέρα 14
Βάρος 100.4
πρωί πρωί κουπάτο σκέτο
ενδιάμεσο a κουπάτο με 1 γαλατάκι μεριδούλα, 2 crispies ολ. αλ., 2 lavachequirit
μεσημέρι (σε άλλο σπίτι) μοσχαράκι άπαχο κοκκινιστό με μακαρόνια και τυρί, λίγη κόκα κόλα light
to be continued
Το απόγευμα θα πιώ ένα τσάι με 1 κουταλιά μέλι 20 γρ.,
το βράδυ θα φάω 2 αυγά βραστά, 450 γρ. φασολάκια πράσινα στρογγυλά με λεμόνι, 1 ρυζογκοφρέτα με 1 τυράκι τρίγωνο.
Σύνολο 1560 θερμίδες:thumbup:. Ισως παραλείψω το μέλι στο τσάι για να είμαι ακριβώς 1500 θερμίδες, αλλά θα κάνει καλό στο πονεμένο λαιμό. Θα δω!
Τελικά είμαι σε λιγότερες θερμίδες, 1543, κι έφαγα λίγο διαφορετικά πράγματα για βράδυ (λίγα χόρτα, 3 φρυγανιές στάτους, 3φ. γαλοπούλα βραστή, 1 αυγό, 1 τυράκι)Quote:
To λοιπόν, το μοσχαράκι το ζύγισα χώρια (ναι είχαν ζυγαριά ναι τα ζύγισα και δε ντράπηκα :smug b:) και το υπολόγισα σαν κοκκινιστό (όπως και ήταν), τα μακαρόνια τα υπολογισα σαν νερόβραστα, και έβαλα στο περίπου 20 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο, μόνο το μεσημεριανό το βγάζω 1000 θερμίδες οπότε μέσα είμαι.Quote:
Ημέρα 14
Βάρος 100.4
πρωί πρωί κουπάτο σκέτο
ενδιάμεσο a κουπάτο με 1 γαλατάκι μεριδούλα, 2 crispies ολ. αλ., 2 lavachequirit
μεσημέρι (σε άλλο σπίτι) μοσχαράκι άπαχο κοκκινιστό με μακαρόνια και τυρί, λίγη κόκα κόλα light
to be continued
Το απόγευμα θα πιώ ένα τσάι με 1 κουταλιά μέλι 20 γρ.,
το βράδυ θα φάω 2 αυγά βραστά, 450 γρ. φασολάκια πράσινα στρογγυλά με λεμόνι, 1 ρυζογκοφρέτα με 1 τυράκι τρίγωνο.
Σύνολο 1560 θερμίδες:thumbup:. Ισως παραλείψω το μέλι στο τσάι για να είμαι ακριβώς 1500 θερμίδες, αλλά θα κάνει καλό στο πονεμένο λαιμό. Θα δω!
Το θέμα είναι ότι πείνασα κ τα έφαγα πολύ πολύ νωρίς!!! Μέχρι τις 7μιση. Κι χω θέμα πως θα βγάλω το βράδυ! Ελπίζω αν δε φάω κάτι να μη ξαναπεινάσω. Sκέφτομαι να πιω ροφηματα σκετα για το λαιμο...
Τελικά τη βγάζω με χαμόμηλο (χωρίς μέλι), κι έκανα 20' αερόβια - 90 θερμίδες
Βάρος 100.4
πρωί πρωί κουπάτο σκέτο
ενδιάμεσο κουπάτο με 1 γαλατάκι μεριδούλα, 2 crispies ολ. αλ., 2 lavachequirit
μεσημέρι μοσχαράκι άπαχο κοκκινιστό με μακαρόνια και τυρί, λίγη κόκα κόλα light
απόγευμα τσάι με μέλι
βράδυ πολύ νωρίς λίγα χόρτα, 3 φρυγανιές στάτους, 3φ. γαλοπούλα βραστή, 1 αυγό, 1 τυράκι
{20' αεροβια - 90 θερμίδες}
βράδυ πιο αργά 1 πορτοκάλι, 3 φ. γαλοπούλα, 1 τυράκι, 1 φρυγανιάΣύνολο 1750 θερμίδες.
Ξέφυγα αλλά όχι και τρομερά, το λάθος ήταν ότι έφαγα πολύ νωρίς το βραδυνό, κι αυτό γιατί πεινούσα και δεν είχα θερμίδες λόγω παχυντικου μεσημεριανου!
Καληνύχτα :starhit:
Βάρος 100.3
η περίοδος καλά κρατεί
πρωί
καφέ κουπάτο με γαλατάκι - 16
20 γρ. βουτυρο γιαουρτι - 110
24 γρ μαρμελαδα ροδακινο fytro - 60
2 φ. ψωμι τοστ ολικης - 154
μια μπουκια μπανάνα και μια αχλάδι (18 και 34 γρ.) - 30
2 φ. γαλοπούλα βραστη (50γρ.) - 66
μεσημέρι
μοσχάρι νουά βραστό 35 γρ. - 70
καρότο βραστό 80 γρ. - 36
πατάτα βραστή 160 γρ. - 135
24 γρ. μαγιονεζα λαιτ - 60
1 φετα μιλνερ 20 γρ. - 56
2 φ. γαλοπουλα βραστή - 132
2 φρυγανιές status - 70
1 σοκολατάκι sweet&balance - 68
2 κ.γ. βύσσινο γλυκό - 200 :thumbdown:
1311-130 (αφαιρώ το ζωμό, ήταν σκέτο νερό!!!) θερμίδες.
Έπεται συνέχεια
Δημητρα μαζι με την περιοδο θα σε αποχαιρετησει και το τριψηφιο!!!
αντε με το καλο!!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Μακάρι βρε Φλώρα μου, θέλω τόσο να δω 9 που έπεφτε σε υπερφαγικά όποτε το πλησίαζα. Δεν έφτιαγε μόνο αυτό βέβαια, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Αντε να φύγω από τα παλιοτριψήφια. Αυτή τη φορά το έχω πάρει απόφαση, θα κρατήσω χαρακτήρα.
παστέλι 28 γρ.Quote:
Ημέρα 15
Βάρος 100.3
η περίοδος καλά κρατεί
πρωί
καφέ κουπάτο με γαλατάκι - 16
20 γρ. βουτυρο γιαουρτι - 110
24 γρ μαρμελαδα ροδακινο fytro - 60
2 φ. ψωμι τοστ ολικης - 154
μια μπουκια μπανάνα και μια αχλάδι (18 και 34 γρ.) - 30
2 φ. γαλοπούλα βραστη (50γρ.) - 66
μεσημέρι
μοσχάρι νουά βραστό 35 γρ. - 70
καρότο βραστό 80 γρ. - 36
πατάτα βραστή 160 γρ. - 135
24 γρ. μαγιονεζα λαιτ - 60
1 φετα μιλνερ 20 γρ. - 56
2 φ. γαλοπουλα βραστή - 132
2 φρυγανιές status - 70
1 σοκολατάκι sweet&balance - 68
2 κ.γ. βύσσινο γλυκό - 200 :thumbdown:
1311-130 (αφαιρώ το ζωμό, ήταν σκέτο νερό!!!) θερμίδες.
Έπεται συνέχεια
1342 θερμίδες.
358 γρ. κοτοπουλο σχαρας παιδακια (με πετσα, ζυγισμενο μονο το κρεας που εφαγα οχι τα κοκκαλα) - 622
*υπολόγισα τις θερμίδες σα να είναι κοτόπουλο σούβλας στήθος με πέτσα, γιατί δε βρήκα κάτι άλλο
Σύνολο 1964. Ράψιμο τώρα :sniffle:
α Τάσο (αν κοιτάξεις εδώ αλλιώς θα στο βάλω δίπλα) σήμερα έπεσα σε πείνα λόγω γλυκαιμικού δείκτη, έχεις ιδέα από αυτά? (έτρωγα όλο λάθος τροφές με αποτέλεσμα δαρκώς να πεινάω)
Που λες σε ένα φρεσκάρισμα που έκανα μπας και τα εφαρμόσω, διάβαζα ότι το λεμόνι και το ξύδι ρίχνουν το γλυκαιμικό δείκτη!!! (δηλ. πεινάς λιγότερο μετά ;) )
Δεν είχα ιδέα!!! Ηξερα για τους σωστούς συνδιασμούς τροφών, για τα βρατσά καρότα πατάτα αμυλούχα κτλ, αλλά αυτό με το ξυδολέμονο δεν το ήξερα! Για αυτό τα ταράζω σε περιόδους δίαιτας μάλλον! Σε φιλώ καλό ξημέρωμα