αυτό σημαίνει έλειψη αυτογνωσίας,κόμπλεξ και μισογυνισμός. επιτρέπει στον εαυτό του ναχει μπάκα γιατί είναι άνδρας.
η μπάκα πάντως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στητικότητας
Printable View
αυτό σημαίνει έλειψη αυτογνωσίας,κόμπλεξ και μισογυνισμός. επιτρέπει στον εαυτό του ναχει μπάκα γιατί είναι άνδρας.
η μπάκα πάντως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στητικότητας
Με οσα διάβασα μέχρι στιγμής, κατάλαβα ότι ήσουν ένα χαρούμενο κορίτσι που δε σε ένοιαζε τίποτα.
Δε στεναχωριόσουν για κανένα λόγο.
Σε φαντάζομαι επίσης ώς καλή μαθήτρια να μην πω κι από ευκατάστατη οικογένεια.
Πόσα φαντάστηκα; 1,2,3 θετικά πράγματα επάνω σου.
Κάποιες συμμαθήτριές σου δηλητηρίασαν το μυαλό τους για 'σένα, δεν άντεχαν να σε βλέπουν χαρούμενη κι έπρεπε να σε κάνουν δυστυχισμένη.
Σε ζήλευαν κι η ζήλια τους έγινε φθόνος και κακία.
Λοιπόν, τι χειρότερο μπορούσαν να σου κάνουν;
Η πενταήμερη για τους τελειόφοιτους είναι το σημαντικότερο γεγονός.
Και κατάφεραν όχι μόνο να στη χαλάσουν αλλά και να σε γεμίσουν κι από την μαύρη τους τη χολή.
Άννα, σε αυτό τον κόσμο τίποτα δεν τυχαίνει. Τίποτα δεν συμβαίνει κατά τύχη.
Όλα τα γεγονότα έχουν αφορμές κι αιτίες. Δεν είναι δυνατόν να κρυφάκουσες 15 παιδιά!
Κάποια παιδιά το είχαν σχεδιάσει και πολύ καλά μάλιστα! Όχι όλα, κάποια. 2,3 φτάνει.
Πρέπει να ξανασκεφτείς το όλο σκηνικό, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια πράγματα.
Τι συνέβη και γιατί συνέβη. Στη θέση σου, θα επαιρνα την καλύτερή μου φίλη και θα πήγαινα να έλεγα σε μία προς μία, το πόσο μεγάλο κακό μου έκαναν τότε και πως η συγνώμη δε θα γιατρέψει ποτε τις πληγές που μου έκαναν.
Εντάξει ρε παιδιά υπάρχουν άνθρωποι που κοροιδεύουν τους χοντρούς! Ε, και; Μπορούσε αυτό να είναι το μόνο κακό αυτού του κόσμου; Τι να κάνουμε τώρα; Εδώ υπάρχουν γονείς που δίνουν τα βρέφη τους για παιδική πορνογραφία και πατέρες που βιάζουν και βασανίζουν τα παιδιά τους. Μάνες που κακοποιούν και σκοτώνουν τα παιδιά τους. Δολοφόνοι που μπουκάρουν σε σχολεία και καθαρίζουν αθώα παιδάκια σκοτώνοντας στη ουσία και τις οικογένειες τους. Πόλεμοι, βιασμοί, δυστυχία και πείνα! Αυτός είναι ο κόσμος μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Καλά είναι να δίνουμε στα γεγονότα τη διάσταση που τους αρμόζει!
κοίτα το μπούλινγκ στα σχολεία είναι ένας λόγος που ένα παιδί μπορεί να του φύγει η βίδα και να πάρει ένα όπλο και να καθαρίσει ολόκληρη τάξη(τουλάχιστον στην Αμερική γίνεται)
να σας ρωτήσω κάτι?πιστεύετε,ειλικρινά αναρωτιέμαι, οτι ένας γιατρός χωρίς σύνορα θα μπορούσε να πάσχει ποτέ από bulimia nevrosa?
Φυσικά, γιατί όχι;Quote:
Originally posted by bouliana
να σας ρωτήσω κάτι?πιστεύετε,ειλικρινά αναρωτιέμαι, οτι ένας γιατρός χωρίς σύνορα θα μπορούσε να πάσχει ποτέ από bulimia nevrosa?
Μαγδα θα μπορουσε καποιος να σου πει "σιγα βρε κιουρια μας κολλησες στο 70 και τι εγινε, δεν εισαι δα και 150" όμως εσένα σε καίει το 70 σαν να ήσουν έτοιμη για χειρουργείο. Σε κάθε ένα αυτά που μας ενοχλούν είναι διαφορετικά κι έχουν να κάνουν με το ψυχισμό μας. Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις γιατί έχεις γενικά την (σωστή) τάση να φέρνεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις, αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο για όλους, και ειδκά όταν ένα γεγονός περιλαμβάνει κάτι που τους απασχολεί πολύ.Quote:
Originally posted by need2loose
Εντάξει ρε παιδιά υπάρχουν άνθρωποι που κοροιδεύουν τους χοντρούς! Ε, και; Μπορούσε αυτό να είναι το μόνο κακό αυτού του κόσμου; Τι να κάνουμε τώρα; Εδώ υπάρχουν γονείς που δίνουν τα βρέφη τους για παιδική πορνογραφία και πατέρες που βιάζουν και βασανίζουν τα παιδιά τους. Μάνες που κακοποιούν και σκοτώνουν τα παιδιά τους. Δολοφόνοι που μπουκάρουν σε σχολεία και καθαρίζουν αθώα παιδάκια σκοτώνοντας στη ουσία και τις οικογένειες τους. Πόλεμοι, βιασμοί, δυστυχία και πείνα! Αυτός είναι ο κόσμος μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Καλά είναι να δίνουμε στα γεγονότα τη διάσταση που τους αρμόζει!
Για εσένα μπορεί να είναι το 70, για εμένα η κοιλια΄μου, για την Αννα μας η γαιδουρια του κοσμου και παει λεγοντας...
συμφωνω, όντως γιατί όχι? Εντάξει εντάξει μάλλον χρειάζομαι ύπνο δεν τα πιανω καθολου :tumble:Quote:
Φυσικά, γιατί όχι;Quote:
λόγω αυτοεκτίμησηςQuote:
Φυσικά, γιατί όχι;Quote:
!!! για σκέψου το άγχος τους και τη στεναχώρια τους?
http://www.youtube.com/watch?v=JlGztHbDspg (άσχετο-σχετικό με...self esteem)
Ναι οκ κόλλησα αυτή την εβδομάδα αλλά δεν με έπιασε και θλίψη! Το κόλλημα είναι κυρίως στο ότι θέλω να βρω τρόπο δράσης. Αυτά που λέω παραπάνω είναι μια αλήθεια! Δεν λέω ότι κάθε ημέρα μπορούμε να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο, κάποιες ημέρες είναι διαφορετικές από τις άλλες! Επιμένω όμως ότι αν βλέπουμε την πραγματικότητα γύρω μας είναι πολύ πιο πιθανό να καταλαβαίνουμε σε πόσο πλεονεκτική θέση είμαστε και να μη κολλάμε τόσο σε γεγονότα τέτοιου τύπου. Καταλαβαίνεις ότι μου είναι δύσκολο να το κατανοήσω; Εδώ πέφτεις πολύ έξω! Το να το κατανοήσω δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το αποδεχτώ! Been there, done that!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Μαγδα θα μπορουσε καποιος να σου πει "σιγα βρε κιουρια μας κολλησες στο 70 και τι εγινε, δεν εισαι δα και 150" όμως εσένα σε καίει το 70 σαν να ήσουν έτοιμη για χειρουργείο. Σε κάθε ένα αυτά που μας ενοχλούν είναι διαφορετικά κι έχουν να κάνουν με το ψυχισμό μας. Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να το κατανοήσεις γιατί έχεις γενικά την (σωστή) τάση να φέρνεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις, αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο για όλους, και ειδκά όταν ένα γεγονός περιλαμβάνει κάτι που τους απασχολεί πολύ.Quote:
Για εσένα μπορεί να είναι το 70, για εμένα η κοιλια΄μου, για την Αννα μας η γαιδουρια του κοσμου και παει λεγοντας...
δν ξέρω αν κάποια πράματα τα ξεπερνάμε ποτέ. είναι προς γνώσην και συμμόρφωση αλλά ούτε η γνώση έρχεται ούτε η συμμόρφωση
Η αυτοεκτίμηση είναι κάτι πολύ σύνθετο!Quote:
λόγω αυτοεκτίμησηςQuote:
Φυσικά, γιατί όχι;Quote:
Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση! Ένας γιατρός χωρίς σύνορα ίσως να είναι πολύ ευαίσθητος, αυτό σε συνδυασμό με την πραγματικότητα που βιώνει καθημερινά μπορεί να οδηγήσει σε "κατάθλιψη" και αυτό με τη σειρά του σε υπερφαγία. Τα λέω απλοικά για συντομια χρόνου
Μια χαρά τότε! Μακάρι να σκεφτόμασταν έτσι διαρκώς, τελικά εμείς φταίμε σε βάθος βάθος που επιτρέπουμε να μας πληγώνουν!
Και η γνώση έρχεται και η συμμόρφωση απλώς χρειάζεται χρόνο και πολύ δουλειά με τον εαυτό μας!Quote:
δν ξέρω αν κάποια πράματα τα ξεπερνάμε ποτέ. είναι προς γνώσην και συμμόρφωση αλλά ούτε η γνώση έρχεται ούτε η συμμόρφωση