-
anna ioannou Τελευταία Δραστηριότητα: 18/08/2008
Λίγα λογια για \'μένα: 23, , Straight
Αθηναίων
Μηνιαίο Ενοίκιο: € 210.00 ( Deposit: € 210.00 )
Διαθέσιμο Από:: 08/09/2008
Σχόλια: psaxnw mia isyxh kai sobarh koplea gia sugkatoiko, to spiti einai panemorfo kai ftino..egw..stis exe...
mary yannakopoulou Τελευταία Δραστηριότητα: 17/07/2008
Λίγα λογια για \'μένα: 29, , Doesn\'t Mater
Αθηναίων
Μηνιαίο Ενοίκιο: € 320.00 ( Deposit: € 320.00 )
Διαθέσιμο Από:: 17/07/2008
Σχόλια: θα μένετε μόνος ή μόνη εγώ μένω στο μπροστινό σπίτι
να ενα παραδειγμα...
-
ελα ρε???? δεν είχα δει κάτι παρόμοιο!!!
΄Λίγα λόγια για μένα... είμαι ιδιότροπη, περίεργη, εχω μανία με την καθαριότητα.. χα, χα.. ΄
δεν ξερω, με προβληματίζει.. μιλάς για Αθήνα έτσι δεν είναι;
Η δουλειά μου είναι στα προάστια, ότι γλιτώνω απο την συγκατοίκηση, θα το πληρώνω στις μετακινήσεις.. ακυρο λοιπόν!
Θα βάλω ενα προκατ στο παραθαλασσιο οικοπεδο του ακατανομαστου φαδερ ημων κ δεν θα \'χω νοικια κ οικονομικότατη λύση για σπίτι δικό μου.. να μια σκεψη που μ\'αρεσει.. ΑΛΛΑ πρέπει να υπογράψει συμφωνητικό γιατί τέτοιος που είναι μπορεί να με πετάξει έξω ανα πάσα στιγμή.. πως θα τον πείσω άραγε;;;
έχω κ άλλες ωραιότατες σκέψεις που δεν ειναι για νετ.. αλλά είναι τρόπος να βγάλω χρηματα χωρίς να βγώ στην πιάτσα γιατί ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ πάνω απ\'ολα... χα, χα αστείο ήτανε.. ciparlex για όσους καταλάβουν!!!
Κ κάτι ακόμα που με βασανίζει στο μυαλό μου σε σχέση με την κατάσταση στην οποία με φέρανε οι δικοί μου.. όλο αυτό που με διέλυσε κ ο τρόπος που πιστεύουν πως θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη..
Πρέπει να ακολουθήσω κάποιο είδος στρατηγικής στο τρόπο που θα τους φέρομαι;
Να κρατάω απόσταση κ να μην έχω πολλά πολλά μαζί τους
(ούτε να τους μιλάω δεν θέλω) αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν πως έχω αλλάξει κ δεν μπορουν πλεον να με κάνουν ότι θέλουν..
Για ρηχτε καμιά ιδέα...
-
για έναν μήνα ή και παραπάνω δεν μπορούσα ούτε να χαμογελάσω
τα δάκρυα έπεφταν μόνα τους και το πρόσωπο ήταν σκυθρωπό
και τώρα με πιάνει αρκετές φορές να θέλω να κλάψω πολύ κι όταν το κάνω βρίσκω μια \'\'ευχάριστη\' γαλήνη
καλά έκανες και ξέσπασες
χρειάζετε κι αυτό σαν λύτρωση
-
Μαρακι καλη η ιδεα με το προκατ συμφωνω απολυτα και αν τουσ το πεισ δεν νωμιζω να αρνηθουν στην τελικη στην περιουσια τουσ συμβαλεισ...και δεν θα καθετε...
και στην τελικη αν ειναι πιο μεγαλο μετα μπορεισ να νοικιαζεισ ενα δωματιο σε κανεναν φοιτητη για να ξεχρεωνεισ το δανειο..
οσο για τουσ συγκατικουσ..υπαρχουν για οολη την ελλαδα και για προαστια...ειναι μια κινηση...
μακια μπραβο ετσι σε θελω fighter.!!
-
μστρουμφ να βαλεις και ιντερνετ μη σε χασουμε,ξεκινα απο σημερα την αιτηση...Παντως σε διαβαζω δυνατη και αποφασισμενη,μια γυναικα με στοχο και θεληση.Εγω δεν διαβασα ολα τα προηγουμενα σου μηνυματα παρα μονο αυτο και σε καμια περιπτωση δεν βλεπω ενα φοβισμενο κοριτσακι.Σωστες οι σκεψεις σου και παρολες τις αντιδρασεις που θα συναντησεις να τις κανεις πραγματικοτητα.Μια διαφορετικη εμπειρια,να ζησεις ξεχωριστα απο τους γονεις.Εγω το κανω απο τα 20 μου.Πας παρα πολυ καλα και ειναι εμφανες απο ολους εδω μεσα.Ενα μεγαλο μπραβο σου,ειναι μια κατακτηση σου.Ακομα η απογοητευση που νοιωθεις μερικες φορες,ειναι για να σου υπενθυμιζει πως εχεις νικησει.Και θα το κρατησεις ετσι γιατι συμφωνω με τον Ανζικ πως εισαι μαχητρια.Ειμαστε εδω να σε υποστηριξουμε οποτε το θελησεις....
-
Μακάρι παιδιά, μακάρι να τα καταφέρω..
Μέσα απο όσα έχω ζήσει υπήρξαν πάρα πολλές φορές που έχασα την ελπίδα, που δεν ήθελα να ζώ, ακόμα κ τώρα υπάρχουν τέτοιες στιγμές, αλλά μετά την καταιγίδα πάντα βγαίνει ήλιος, κάνω υπομονή να κοπάσει η μπόρα αν κ σχέδια στο νοτισμενο δέρμα δύσκολα γίνονται, αν κ η καρδιά μέσα μου αιμοραγει κ κάθε σκέψη ματώνει την ψυχή μου πιο πολύ... θα βγεί ο ήλιος κ θα στεγνώσει την ελπίδα μου που στάζει..
καλή δύναμη σε όλους! ευχαριστώ!
-
Μπραβο μαρια!!!!!...εχω παθει πλακα με την αλλαγη!!!!...
-
Μαράκι....ένα θα σου πω: μεγαλύτερη σημασία εχει πως δεν είσαι μόνη σου.....αυτό από μόνο του αρκεί για να παίρνεις παραπάνω δύναμη και να προχωράς...
Όσο για το προκάτ, βάλτο εσύ και γω θα σου κάνω δώρο το μποστάνι να τρώμε όλο το χρόνο κηπευτικά .....χα χα.....!
-
για μια ακόμα φορά... απογοήτευση
φόρεσα τη βροχή κ έπεσα να πεθάνω
-
-
δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκεκριμένο όταν πασχίζεις να ξεφύγεις απο το παρελθον που σε καταδιώκει, όταν επιτέλους βρείς το κουράγιο κ υψώσεις ανάστημα στο παρον κ στις καταστάσεις που μπουχτισες τόσα χρόνια να υπομένεις κ μπροστά σου υψώνονται ντουβάρια εκεί που δεν υπήρχαν κ με την ταχύτητα που τρέχεις να ξεφύγεις κοπανάς το κεφάλι σου κ ανοιγεί στα δύο. κάθε προσπάθεια χαμένη, το κλάμα πάλι στέρεψε κ ο βουβος λυγμός επέστρεψε πάλι στην θέση του. περίμενα η ηλίθια ότι θα κατάφερνα κάτι, συγνωμη για την λέξη μου, αλλα παπαρια.
-
θα ξαναπροσπαθησεις.Δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να αλλαξεις σπιτι,θελει χρηματα για ενοικια,θερμανση,δεη,1000 ευρω δεν φτανουν,εκτος αν φυτοζωεις,τα ξερεις αυτα.
Να θυμασαι δυο πραγματα,το πρωτο τη χαρα που ενοιωσες οταν το πηρες αποφαση να το κανεις,που σημαινει πως μπορεις να νοιωσεις χαρουμενη και δευτερο πως αν δεν μπορεις τωρα για καποιους λογους δεν σημαινει πως παντα θα ειναι ετσι.Δεν ξερω τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει γιατι δεν το αναλυεις εδω αλλα μπορουμε να το συζητησουμε μηπως βρεθει καποια λυση.Αν δεν μπορεις εδω με καποια φιλη σου ....
-
τι να συζητω πλεον βαρεθηκα
ουτε το τι συμβαινει δεν μπορω να καταφερω να συζητησω
μου μοιαζουν ολα ματαιος κοπος
δεν ενιωσα χαρα οταν πηρα την αποφαση να φυγω, αντιθετα γεμισα ενοχες με την κατασταση που δημιουργησα - προκάλεσα, αν κ δεν ήμουν η αιτία του όλου ξεσπάσματος, αλλα ξεπέρασα κάθε όριο μέσα μου, δεν αντεξα αλλο, δεν μπορω να εκφραζω οτι αισθανομαι, υπαρχουν συνέπειες, ούτε να ευελπιστώ σε μια φαινομενικη ηρεμια
δεν ξερω ρε γμτ θα θελα αλλα αυτο που θα θελα ποτε δεν θα γινει οπως θα το θελα
τι σου γραφω τωρα, για να καταλαβεις πρεπει πολλα να παραθεσω, πρεπει να γραφω μεχρι να ξημερωσει
-
............................. μακαρι να μπορουσα να βοηθησω ...
-
Μαρία....ξεκίνα να γράφεις...βγάλτα, πάντα βοηθάει και το ξέρεις.....