Quote:
Originally posted by florage
δεν συμφωνω σχετικα με την ομαδικη προσπαθεια! ισα ισα οταν λυγισει ο ενας, ο αλλος οφειλει να δωσει ενα χερακι να τον σηκωσει γρηγοροτερα και γιατι ειναι χαζο οταν τον βλεπει χαλια να θελει να ακολουθησει και γιατι ξερει οτι θα ερθει κι η σειρα του να πεσει και θα περιμενει ανταποδωση... μες στην ανιδιοτελεια δηλαδη...:smirk::smirk::P
οσο για τα υπολοιπα μολις μου εκανες την καρδια περιβολι... σβηνεις ολες τις ελπιδες μου οτι τελικα η σωστη διατροφη ειναι γιατρεια...
δεν γιατρευεται δηλαδη η διαταραχη; παντα θα πρεπει να το παλευουμε; δεν θα βγει ποτε αυτος ο ισοροπημενος ανθρωπος που θα τρωει οταν πειναει κι οχι για να περασει ευχαριστα η ωρα ή επειδη θελει να ξεχασει; κι εστω να το παλευουμε αλλα δεν θα κερδιζονται ποτε πιο ευκολα κι ανωδυνα οι μαχες;;; θελω τη μαμααααα μουυυυ!!! δεν θα γιατρευτω ποτε αλλα θα γλιτωσω το εξοδο του κερασματος... πρεπει να βρω ενα θετικο καπου...:dork:
Φλο μου δεν ήθελα να σε απογοητεύσω, την δική μου εμπειρία είπα. Αλλά όλοι δεν ξέρουμε ότι στον καθένα μας δουλεύει κάτι διαφορετικό; Πολλά υπερφαγικά γίνονται απο στέρηση κάποιων τροφών για παράδειγμα, αν και τα δικά σου είναι σε αυτή την κατηγορία τότε θα σε βοηθήσει πολύ μια διατροφή που τα έχει όλα με ισορροπία. Απο την άλλη όμως αν κάποιος κάνει υπερφαγικά κάθε φορά που στεναχωριέται δε νομίζω ότι θα τα εξαλείψει με μια σωστή διατροφή. Γιατί αυτός δεν το κάνει απο πείνα, μπουκώνεται για να πνίξει τον πόνο του ή να αυτοτιμωρηθεί ή για να πάρει μια στιγμιαία ανακούφιση. Ε αυτός θα σταματήσει τα υπερφαγικά όταν σταματήσει να βλέπει το φαγητό σα λύση, όταν πχ ψάξει ανακούφιση σε ένα βιβλίο ή στο τηλεφώνημα σε ένα φίλο.