ΠΡΩΙΝΟ
50 γρ. δημητριακά
1 φλ. γάλα 1,5% λιπ.
5,5 πόντοι
Υπ. ημέρας: 24,5 π.
Καλημέρα!!!
Printable View
ΠΡΩΙΝΟ
50 γρ. δημητριακά
1 φλ. γάλα 1,5% λιπ.
5,5 πόντοι
Υπ. ημέρας: 24,5 π.
Καλημέρα!!!
Καλησπέρα,
p-k, χαίρομαι που θα ζυγιζόμαστε ίδια μέρα για να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο.
Χθες το πρωί , ειλικρινά ανέβηκα στη ζυγαριά με τρομερή βαριεστημάρα γιατί πίστευα ότι θα έβλεπα πάλι το νούμερο 78,4 και όμως τι έκπληξη!!!..... γούρλωσα τα μάτια μου γιατί έβλεπα άλλο νούμερο...77,5!!! Πραγματικά σου λέω δεν το πίστευα, 3 φορές ξαναζυγίστηκα γιατί φοβόμουνα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Απώλεια 900 γραμμάρια !!!
Και συνεχίζω με "άλλο αέρα"
Καλημέρα :bouncy:
Καλέ τι γίνατε όλοι; :puzzled:
Kαλησπέρα! Εδώ είμαστε και συνεχίζουμε κανονικότατα!!!!!!Quote:
Originally posted by AMALIA
Καλημέρα :bouncy:
Καλέ τι γίνατε όλοι; :puzzled:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
πόσο χαίρομαι!!!
τι λες, σε ποιό τόπικ να συνεχίσουμε να γράφουμε; στο ΝΕΑ ΑΡΧΗ ή στο weight watchers που μας άνοιξε μια συμφορουμίτισα;
Πες εσύ! :)
Εγώ λέω να συνεχίσουμε στο τόπικ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, αφού όντως είναι μια καινούρια προσπάθεια και για τους δυό μας.
pleaaaaseee, άλλαξε και το ticker (άλλο φόντο, άλλο δρομέα) έτσι για το γούρι.:eureka:
Νέα αρχή, νέο τίκερ!!!:wink1:
Δοκιμή νέου ticker
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!! είναι τέλειο, με ωραία αισιόδοξα χρώματα.
Τώρα μάλιστα, πνέει άλλος αέρας ,
και το Σάββατο πλησιάζει.....
Για να δούμε τι θα γίνει και το Σάββατο, ακόμη θέλω δουλειά στο θέμα της τήρησης του προγράμματος.
'Ο,τι και να γίνει πάντως, δεν κάνω πίσω!
Καλημέρα,ανανεωμένα γουεϊτγουοτσεράκια!
Πίκο,ωραίο το νέο σου τικεράκι,ειδικά το φόντο της διαδρομής!
Κι αν σκεφτείς πως ο τελευταίος πίνακας του Van Gogh ήταν το "Σιτοχώραφο με κοράκια"
έχουμε έναν ωραιότατο συμβολισμό πως πρόκειται για την τελευταία σου επιτυχή προσπάθεια
με ισόβια αποτελέσματα συντήρησης!Καλή δύναμη και στους δυό σας,Σαββατοζυγισμένα μου!
Καλημέρα :starhit:
Ναντινάκι, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και για τον όμορφο πίνακα που έβαλες για να στολιστεί το "στέκι μας". ;)
p-k, ότι και να δεις το Σάββατο, προπαντός μην τα παρατήσεις.
Δώσε στον ευατό σου τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο προσαρμογής χωρίς όμως να εγκαταλείπεις την προσπάθεια.
Εγώ ουσιαστικά ξεκίνησα την νέα μου προσπάθεια την 1η του Σεπτέμβρη. Το πρώτο δεκαήμερο μέρα παρά μέρα τη χάλαγα. Όλο έγραφα κι έσβηνα στο ημερολόγιό μου. Σιγά σιγά όμως πρόσεξα πως όσο πέρναγαν οι μέρες όλο και πιο πολύ πρόσεχα τις επιλογές μου. εεεε κι όταν είδα το πρώτο μισό κιλό να φεύγει από πάνω μου, πήρα θάρρος, άλλαξα και ημερολόγιο για το γούρι που λέμε:wink2: και τώρα είμαι πιο τυπική.
Βέβαια πάλι υπάρχουν μέρες που ξεφεύγω, ειδικά το Σ/Κ αλλά μου είναι πιο εύκολο τις καθημερινές να το μαζέψω το έλλειμα των πόντων.
Ναντίν, ευχαριστούμε για τις ευχές και τον υπέροχο πίνακα!!!!!!
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο ξεκίνημα της μέρας σήμερα!
Μετά από πολύ καιρό, η ζυγαριά έδειξε μείωση βάρους!
Ναι, ναι, ναι!!!
Από τα 107,1 κατέβηκα στα 106,3 κιλά (απώλεια 800 γραμ.).
Και ήταν η πρώτη εβδομάδα του προγράμματος και δεν το εφάρμοσα 100%...
Τώρα όμως που ξεκίνησα, θα δείτε τη συνέχεια!!!!!!
Αμαλία, γράψε νέα!
P-K,
BRAVOOO, BRAVOOOO!!!:spin::tumble::thumbup:
πολύ καλό ξεκίνημα αφού λες ότι δεν το εφάρμοσες πιστά.
Και πιστεύω ότι μετά το 15μερο μπαίνεις στη ρουτίνα των πόντων, θέλω να πω σκέφτεσαι και επιλέγεις τις τροφές ανάλογα με τους πόντους.
Αυτά όμως τα πρώτα 800γρ σχεδόν κιλό είναι, είναι μεγάλη ώθηση για την ψυχολογία.
Λοιπόν κι εγώ ζυγίστηκα το πρωί, κι ή ζυγαριά έδειξε 77 κιλά, δηλαδή έχασα 500γρ. :smilegrin::spin:
Ευχαριστημένη είμαι μακάρι κάθε εβδομάδα να έχω τέτοιες απώλειες.΄
Πάω να φτιάξω και το τικεράκι μου,
αααα, και χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες:starhit:
Αμαλία, συγχαρητήρια! Ακόμη μια εβδομάδα με απώλεια! Πας περίφημα και θα συνεχίσεις έτσι, είμαι σίγουρος γι' αυτό!
Το παν είναι να έχουμε συνέχεια και συνέπεια.