ως τώρα καλά. θα έτρωγα ενδιάμεσα ένα φρούτο κ προσοχή στις ποσότητες( όχι όλο το μοσχαράκι)
Printable View
ως τώρα καλά. θα έτρωγα ενδιάμεσα ένα φρούτο κ προσοχή στις ποσότητες( όχι όλο το μοσχαράκι)
χαχα οχι καλε ,ποτε δεν τρελαινομουν για κρεας (στα χαμπογκερ βεβαια και στα σουβλακια μου καλο αρεσε)παντα χωριζω το μοσχαρακι σε μεριδες με πολυπαγκ στο ψυγειο καθε μεριδα εχει 4 κομματια μοσχαρι τρανς ,το καθε ενα εχει μεγεθος αψητο οσο η καρτα των καρφουρ σε μηκος και παχος 2 δαχτυλα (οριζοντια ε!!)2 σημερα το μεσημερι 2 αυριο ,εκτος αν τα φαει το βραδυ ο συζυγος.Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
το ξερω αυτο με τα φρουτα ..ισως τωρα που θα βγουν τα νεκταρινια ,ροδακινα να φαω κανενα .καμια φορα εχω αναλαμπες κ τρωω πρασινα μηλα
την πατησα ,πηρα πρωτη φορα iceberg και ηταν γεματο ζουζουνια το πεταξα ,θα φαω τωρα που πειναω το κρεας κ μετα θα παω να αγορασω ενα μαρουλι να τελειωνει η υποθεση
αν έχεις στο ψυγείο σου κανα αγγούρι ή καρότο ή ντομάτα γίνεται δουλειά κ με αυτά
Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
αν έχεις στο ψυγείο σου κανα αγγούρι ή καρότο ή ντομάτα γίνεται δουλειά κ με αυτά
σιγα μην εχω ,πλεον αγορασω οταν ειναι να καταναλωσω κατι ,οικονομικη στενοτητα και κριμα να παταμε φαγητα σε τετοιους καιρους .πηγα κ πηρα ενα μαρουλι ,θα πηγαινα ετσι κ αλλιως να αγορασω ενα fairy ..ααα κ για να δεις τι καλο κοριτσι ειμαι πηρα κ 2 πρασινα μηλα ,ευτυχως τα μηλα διατηρουνται πολυ καιρο στο ψυγειο ,παντως θα φαω το μισο σημερα το απογευμα κ το αλλο αυριο .αραγε ετσι χανονται οι βιταμινες?
κοίτα το ότι έκοψες την σαβούρα δεν σημαίνει αυτόματα και πως θα χάσεις κιλά. μπορεί τώρα να τρως πιο υγιεινά, αλλά η ποσότητα να είναι ποσότητα συντήρησης. βασικά υπάρχουν πολλοί λόγοι που να μην χάνεις. αν θες πες μας τι κιλά, ύψος είσαι, τι τρως συνήθως και σε τι ποσότητες, να σου πούμε τι πιστεύουμε.
σορι τωρα ειδα το ποστ ειμαι 35,1.60 κ 95 κιλα (οταν μου ερθει η περιοδος κατεβαινω αρκετα κιλα ,αλλα ποιος ξερει ποτε θα ξαναερθει)σημερα ηπια 2 φρεντο καπουτσινο μετριους εφαγα τελικα μοσχαρι κ το μεσημερι και τωρα το βραδυ με σαλατα.μαρουλοσαλατα με λιγο λαδι (1 κουταλια ςτης σουπας)λιγο αλατι κ ξυδι .το μοσχαρακι δυστυχως δεν το μετρησα σε γραμμαρια αλλα οπως εγραψα απο πανω 2 κομματια σε μηκος οσο μια καρτα καρφουρ κ παχος 2 δαχτυλα .εφαγα κ ενα μηλο τελικα.σημερα αυταQuote:
Originally posted by PurlpeViolet
κοίτα το ότι έκοψες την σαβούρα δεν σημαίνει αυτόματα και πως θα χάσεις κιλά. μπορεί τώρα να τρως πιο υγιεινά, αλλά η ποσότητα να είναι ποσότητα συντήρησης. βασικά υπάρχουν πολλοί λόγοι που να μην χάνεις. αν θες πες μας τι κιλά, ύψος είσαι, τι τρως συνήθως και σε τι ποσότητες, να σου πούμε τι πιστεύουμε.
καλησπερα σημερα ηπια 2 καφεδακια μετρια ,2 φετες ψωμι και 2 κομματια τρικαλινο τυρι κασερι\(στο παχος οσο το μισο δαχτυλο μας οριζοντια παντα ) ,3 κεφτεδακια και 3 κομματια ντομματα(ειχε λαδακι) .σας τα μετραω ακριβως για να μου πειτε την γνωμη σας .ξεκινησα να φαω ενα γλυκο τυπου παστα αμυγδαλου αλλα με σιροπιαστο παντεσπανι στο τελος αλλα τελικα ειχε χαλασει τοσες μερες στο ψυγειο οποτε εφαγα ακριβως μια μπουκια .αυτα.ζοριζω τον εαυτο μου να πινει νερο ειμαι στο δευτερο ποτηρι
έκανα, όσο το δυνατόν κατά προσέγγιση πρόσθεση των όσων κατανάλωσες το Σάββατο.
συγκεκριμένα,
1 τοστ ~350 θερμίδες
μοσχάρι 2 μερίδες ~500 θερμίδες
μαρουλοσαλάτα με λάδι ~100 θερμίδες
φρέντο καπουτσίνο χ 2 ??? θερμίδες
1 μήλο ~120 θερμίδες
χωρίς τους καφέδες, βγαίνουν 1070 θερμίδες. με την προυπόθεση ότι τα έχω υπολογίσει σωστά, αν καταναλώνεις καθημερινά τόσες θερμίδες σημαίνει ότι υποσιτίζεσαι. και πολύ πιθανό για αυτό να μην χάνεις κιλά. όταν υποσιτιζόμαστε, ο οργανισμός μας μπαίνει σε άμυνα, και αντί να κάψει το λίπος, αποθηκεύει καινούριο και το κρατάει για να ανταπεξέλθει στους επερχόμενους υποσιτισμούς.
σύμφωνα με τα στοιχεία σου, ο βασικός μεταβολισμός σου (οι θερμίδες που καις χωρίς να κάνεις τίποτα) είναι 1690 θερμίδες. οι διαιτολόγοι συστήνουν να μην πέφτουμε κάτω από αυτόν τον αριθμό διότι καταστρέφουμε τον μεταβολισμό μας.
οπότε γνώμη μου είναι πως πρέπει να προσθέσεις πράγματα στην διατροφή σου, για να φτάσεις τις 1600 θερμίδες. σίγουρα 2 μερίδες γαλακτομικών, υδατάνθρακα στα γεύματα σου, και 1-2 μερίδες φρούτων.
υγ. όταν ήμουν 88 κιλά, τόσες θερμίδες έπρεπε να καταναλώνω και εγώ. τότε είχα πάει σε διαιτολόγο δημοσίου νοσοκομείου και μου είχε δώσει μια δίαιτα με τόσες θερμίδες. αν την θες για να καταλάβεις περίπου που πρέπει να κινείσαι με τα γεύματα σου, πες μου να στην ποστάρω. :)
α τόσα λίγα τρως?εγώ νόμισα οτι αυτά ήταν μέχρι το μεσημέρι, όχι όλη η μέρα
τωρα ειδα οτι γραψατε στο δικο μου ποστ,σας απαντησα κ στο αλλο με τις πολ/κες .αυτη η διαιτα που θες να μου ποσταρεις εχει σχεση με πολυκυστικες?αν ναι σε παρακαλω πολυ την θελω .μου ειχε δωσει ο γιατρος γκουκοφαιζ για την ινσουλινοαντισταση και μου ειπε θα εφτιαχνε κ τον κυκλο μου αλλα δυστυχως δεν το αντεχει το στομαχι μου κ επρεπε να το κοψω
σημερα καφε ,τοστ
2 καλαμακια χοιρινο
μιση ντοματα/3 φυλλα μαρουλι με λαδι ξυδι κ 1 φετα ασπρο ψωμι
δεν εφαγα μηλο στο ενδιαμεσο για να το φαω αν χρειστει το απογευμα που με πιανει τρελα ).
καφε
καφες=100*2=200
τουστ=300
χοιρινα καλαμακια 180*2=360
σαλατα=35(ντοματα) +5(φυλλα μαρουλι)+8(πιπερια)+150(1 κουτ λαδι)=198
μεχρι εδω 1058 μεχρι το μεσημεριιιιι
ααα κ ψωμι=80 αρα 1138.κλαψ
όχι δεν είναι για πολυκυστικές. αλλά θα την ποστάρω για να πάρεις μια ιδέα τι σημαίνουν 1600 θερμίδες
Πρωινό
1φλ γάλα 1,5% (240ml)
1/2 φλ δημητριακά ολικής άλεσης ή 2 φρυγανιές ολικής.
Δεκατιανό
2 μέτρια φρόυτα
Μεσημεριανό
1η επιλογή
90γρ ψάρι ή κοτόπουλο ή άπαχο κρέας (90 γραμμάρια να ζυγίζει μαγειρεμένο)
σαλάτα άφθονη ωμή ή βραστή με 2κουταλιές του γλυκού λάδι
1 φλ ζυμαρικά ή 2 μικρές πατάτες ή 2/3 φλ ρύζι (και αυτά τα μετράμε μαγειρεμένα) ή 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως ή σικάλεως (60γρ δλδ)
2η επιλογή
1φλ όσπρια (μαγειρεμένα)
60γρ τυρί χαμηλό σε λιπαρά
1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως (30γρ)
σαλάτα άφθονη ωμή ή βραστή με 2κουταλιές του γλυκού λάδι
3η επιλογή
1 μερίδα λαδερά
90γρ τυρί χαμηλό σε λιπαρά (όσο 2 σπιρτόκουτα σαν μέγεθος/ποσότητα)
2 φέτες ψωμί ολικής ή σικάλεως (60γρ)
απογευμτινό
2 μέτρια φρούτα
βραδινό. όποια επιλογή θες από τα μεσημεριανά
προ ύπνου (δεν είναι απαραίτητο)
1 ποτήρι γάλα
διάφορες σημειώσεις
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι = 4 μερίδες
1 κουταλιά σούπας λάδι = 1 μερίδα (οπότε στο μαγείρεμα προσθέτεις τόσο λάδι όσες είναι οι μερίδες)
1,5 - 2 lt νερό απαραίτητα.
τώρα επειδή πίνεις καφέ θα μπορούσες να αφαιρέσεις 1 φρούτο από δεκατιανό και απογευματινό για να ισοφαρίσεις τις θερμίδες.
α και το γάλα στον καφέ ακυρώνει ότι θρεπτικά συστατικά έχει να σου δώσει δυστυχώς.
απλά για να σου δώσω μια εικόνα περί θερμίδων στην έδωσα ε, δεν λέω ότι σου ταιριάζει κιόλας.